НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ – време е за писание на желания

Новата луна дойде, а с нея и новата енергия, която минава под знака на Везните. Следващият нов месец се насища с енергията им. Време е да се изграждат мостове, да се предадем на любовта. Личният живот заема първо място и сега е време да приоритетизираме в този аспект.

Можем да си кажем следното утвърждение:
Предавам се на ЛЮБОВТА, въпреки, че ме е страх. Отварям сърцето си към теб. Каня силата  изцелителната промяната, която само Любовта може да донесе.
Следва списък от примерни формулировки за писане на желания в областите управлявани от Везни. Написани са от Стефи Недевска (спокойно можете да я потърсите за астро съвет, ако имате необходимост – препоръчваме ви я), следвайки астроложката Жан Спилър.

Също по времето на Новолинието е най-подходящия момент да се завърже ГРИВНА ЗА ЖЕЛАНИЯ. 

Новолуние във Везни

С енергията на везните се учим на партньорство и чувствителност към желанията на другите

Примерни желания от областите, управлявани от Везни

Женитба, партньорство, споразумения
–  Желая с лекота да привлека и установя моногамни, всеотдайни отношения с мъж/жена, с когото да преживявам взаимна..( любов, уважение, страст….и т.н) –  Желая да се изпълня с правилните идеи за осъществяване на възможно най-добри взаимоотношения с…. –  Желая да привлека и разпозная правилния съпруг/а и да започна здрава връзка с него/нея. –  Желая обновена любов, грижа и споделеност да влязат отново в семейството ми. –  Желая с лекота да видя и следвам пътеката, водеща до създаване на щастливи семейни/партньорски отношения. –  Желая с лекота да изричам правилните думи към моя партньор, с което да му помогна да ме обича повече.
Баланс, равенство, преговори
–  Желая с лекота да се освободя от всички мисли, че не съм равна на другите. –  Желая с лекота да стъпя в обувките на другите, за да ги усещам правилно. –  Желая с лекота да се отворя и възприема гледните точки на другите. –  Желая с лекота и ефективност да преговарям с ….за да създам взаимно печеливша ситуация. –  Желая да се чувствам вътрешно балансиран и спокоен/а.
Изкуство, красота, мир, ремонти
–  Желая съзнателно да чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот. –  Желая с лекота да преживявам грацията на моята собствена красота като жена/мъж. –  Желая с лекота да бъда себе си по хармоничен и щастлив за мене и другите  начин. –  Желая с лекота да открия и започна да работя с правилния специалист по фенг шуй, с чиято помощ да осъществя промените в моя дом, които да привлекат в живота ми, нещата, които искам. –  Желая с лекота да осъществя ремонтите в моя дом по начин, който ме прави щастлив/а.
Даване и получаване на подкрепа, екипност, сътрудничество
–  Желая с лекота да проумея, че ние всички сме едно цяло и да отдавам моята подкрепа на другите. –  Желая с лекота да подкрепям… по начин, който е добър и за мен. –  Желая с лекота да си сътруднича с другите по щастлив и здравословен начин. –  Желая да се освободя от всичката съпротива да бъда член на екип. –  Желая с лекота да създам здраво чувство на сътрудничество с …
Такт, дипломация, чувствителност
–  Желая да общувам с такт и дипломатичност с другите, водещ до тяхното желание да си сътрудничат с мен. –  Желая с лекота да превърна дипломацията в мой постоянен навик. –  Желая да се изпълня с тотална и прецизна яснота как да променя отношенията си с другите и да ги превърна в по-успешни и цялостни.
Лукс, елегантност, добър вкус, грациозност
–  Желая напълно да се отворя и възприема грижите на другите за мен. –  Желая с лекота да се изпълня с енергията на грациозност и елегантност, с които да протича моя ден. –  Желая  по естествен начин да привличам и закупувам изделия, които са белег за добър вкус и на цена, която лесно мога да си позволя. –  Желая с лекота и грация да приемам даровете на другите. –  Желая с лекота и пълноценно да се радвам на лукса в моя живот. –  Желая с лекота да се обличам по начин, който другите възприемат за елегантен.
Зависимост, нерешителност, безсмислени спорове
–  Желая с лекота да се освободя от навика да се сравнявам с другите. –  Желая всичката парализираща нерешителност да се изчисти от мен. –  Желая навика винаги да възприемам противоположна гледна точка да се изчисти изцяло от мен.
Здраве, свързано с адреналинови жлези, диабет, бъбреци
–  Желая тотално излекуване в областта на…. –  Желая с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на… –  Желая да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на …

ОЩЕ ПО ТЕМАТА С ЖЕЛАНИЯТА И НОВОЛУНИЕТО:

С любов и благодарност, АН