СЕДЕМ отговора на въпроса: Как се пишат и сбъдват желания?

Хайде да разберем какво и как да променим в начина на мислене, думане и струване така, че можем по-точно и правилно да пишем и отправяме своите желания, за да ни се сбъдват по-добре!

В седем лесни стъпки.

Всичко е енергия, а тази, която се движи по-бързо и от скоростта на светлината са нашите мисли. Всяка мисъл е своеобразно желание. Затова е важно да знаем някои от многото начини как да формулираме и “контролираме” начина си на мислене, за да направим животът си чудо.
Хубаво е да се знае още, че: Нашите мисли са нашите думи. Нашите думи – нашите действия. Нашите действия – нашето настояще. А в настоящето се определя нашето бъдеще, нали? Хайде товага да започнем да пренаписваме и пренареждаме бъдещето, м? Ето ги и отговорите на въпроса: КАК СЕ ПИШАТ ЖЕЛАНИЯ?
ПЪРВО. Забравете за думите “НЕ” и “НЯМА”.
Пожелаваме си онова, което в същност НЕ желаем, вместо точно и ясно да изречем (напишем) същинското си желание. Вселената и нейните помощници (всички сили свише) остават глухи за тази слаба дума. И чуват онова, което е след нея. Затова е важно да се пожелава, нарича в положителна форма. За да получите онова, което в същност желаете! Просто забравете, преформулирайте съзнателно начина, по който мислите и говорите. Всяка мисъл е своеобразно желание, а Вселената и нейните помощници са винаги будни и чакат. Същото важи и за думата “няма”. Ако искате да спрете, да скъсате, да се сбогувате, да се разделите с нещо или някого във вашия живот – кажете го направо. Погледни: “ЧЕТВЪРТО”. Точното и ясно формулиране без “няма” и “не” също така ни приближава към богатството, изобилието и имането в живота.
Пример:
Вместо: “Не искам повече да ме лъжат.” или “Не искам да боледуваме” или “Не искам да се разстройвам толкова много”. (махнете не-то и вижте какво всъщност се чува и какво реално получавате) Кажете, пишете, мислете: “Желая повече честност; честни хора и взаимоотношения”, “Желая да бъда/бъдем здрави!” , “Желая да имам повече сила и смелост…” Осъзнайте какво ТОЧНО желаете и изкажете него, вместо неговата противоположност.
ВТОРО. Доверете се.
Спрете със съмненията. Постоянното питане: “Ама какво става? Кога ще се осъществи? Защо не се случва още? Няма ли да ми се случи вече…? Уф, до кога ще чакам… Безнадеждно е. Отказвам се…” действа като отмяна на предишната стъпка с пожелаването. Запомнете, че желанията са като малки семенца – кое семе покълва и пораства на мига, в който е сложено в благоприятната за него почва? Така е и с желанията – необходимо е малко време, за да се задвижи целият процес. Някои желания отнемат малко повече време. Доверието е свързано с благодарност. Щом сме благодарни за онова, което имаме, как ще останем разочаровани? Представете си, че сте сложили семенцето. Полели сте. И след два часа няма стъбълце. След шест също. След ден – ня-ма го то-ва стъб-ло! И си казвате: “Я, чакай да разровя да видя какво става!” Разравяте и виждате, че тъкмо е разпукало обвивката си и е пуснало малко коренче. Но вече е късно. Развалили сте процеса и сега има много голяма вероятност процесът на “даване на живот” да остане там където е…
С две думи – спрете да ръчкате!
Помня, че веднъж една жена, на чиято ръка бях вързала гривна с червен конец за желания, ми писа следното: “Гривната ми се скъса. Сега кога да очаквам да ми се сбъдне желанието!?” Искаше точен срок. Едва ли не – гривната се къса днес по обед (енергията на желанието се е освободила) и привечер желанието (или желанията) вече да са факт. Е, не става точно така… Гривна с крилце за желания "Пожелай Си" Нямам идея какво си е пожелала наистина, но ако желанието е било: “Да имаме нова къща, която да построим лесно и да живеем в нея с хармония и любов”? Досещате се, че до вечерта няма как да е построена къщата, защото примерно все още няма купено място или пък им предстои да минат през оздравителен процес на взаимоотношенията, за да живеят там в хармония и баланс? Другото – в така формулираното желание няма срок. Т.е. няма зададено следното: “до края на годината или в близките 6 месеца…”. Колкото по-конкретно е желанието, толкова по-добре. И въпреки това…
ТРЕТО: Спрете с прекалените детайли
Те също пречат на осъществяването на желанието. Все пак е добре да знаем, че Вселената и нейните сили са по-мъдри и знаещи от нас и няма нужда да ги учим как да си вършат работата, нали? Задайте основата и бъдете готови да получите с ясната мисъл, че онова, което идва е НАЙ-ДОБРОТО за вас, което може да имате в този момент. ЧЕТВЪРТО: Времето Оставете формулировките с думата “ЩЕ”. Това е неопределено време някъде в бъдещето. Формулирайте в сегашно време. Дори така, сякаш пишете сценарий на филм. Противоположното на “ще” е “няма да…”, но то също е неработещо. Затова отново се връщаме на формулирането в сегашно време. Да, хубаво е да има срок, ако например желаете нова работа, която да започнете в близките 6 месеца. И все пак… погледнете “ТРЕТО”.
Пример:
Вместо: “Ще си купя нова рокля на цветя”, “Ще спра с пушенето”, “Ще отслабна здравословно с 5 килограма” или “Ще се отнасям по-добре с децата си…” Кажете, пишете, мислете: “Намирам точната за мен нова рокля на цветя”, “С лекота спирам пушенето. Намирам точните средства за това…”, “Започвам да се храня (и мисля) здравословно, което успешно ми помага да сваля първите си килограми в рамките на няколко седмици…”, “Отнасям се по-добре с децата си, защото намирам точната литература и хора, които да ми помогнат в процеса ми на израстване” и т.н. ПЕТО: Пожелавай за себе си. Единствено и само за себе си. Всеки човек има право на личен избор и, спазвайки законът за свободната воля правим нещата по-лесни. Промяната започва от нас. Пожелавайки нещо за другиго, ние се намесваме в чужди планове. Всеки има право на своя път, на своята истина и уроци. Нашата гледна точка е тази, което определя как ще приемем другия. Щом ние се променим – и света се променя.
ШЕСТО:  Освободете се от очакванията.
Написаното желание от сърце, емоционално и на един дъх е добре да се забрави. “Пожелай и забрави” – думи, които сега си мисля, че под една или друга форма съм чела и при Чопра и при Дънов. Най-сладко е след време да получиш онова, което желаеш като “изненада” и  радост да си кажеш: “Еййй, точно това исках!” В такива мигове обикновено се сещаш, че вече си си го пожелал/а.
СЕДМО: Разчистете.
Направете място за новото, което желаете да ви се случи. Изчистете се от старите мисли, идеи, начин на живот, на действие. Направете физическо и енергийно изчистване. Така в повечето случаи ускорявате процеса. Представете си, че сте си поръчали нещо по Интернет. Куриерът идва, но няма къде да спре. Няма свободно място, на което да паркира. Да предположим, че на втората обиколка намира място до дома ви. Но пред входната врата има куп боклуци. Няма къде да остави пратката. Дори до звънеца няма как да се добере. И пратката няма как да бъде доставена. Получавате смс със съобщение – пратката ви е върната, поради невъзможност за доставка. Така е и с желанията. Имат нужда от място, на което да се “паркират”. А Вселената не търпи празни пространства. Това е закон. Тя запълва всичко. Затова – помогнете ѝ. Направете място.
Поръчай си гривна на желанията. 
Последователността от едно до седем е своеобразна. Всички точки са свързани и без да бъдат вкарвани в правилото “първо се прави това, после това и после онова”. Щом знаете за тези прости т.нар. правила ще бъде много по-лесно да “контролирате” себе си и да размахвате с легота своята “вълшебна пръчица” на желанията.
Накратко казано, нещата с желанията стоят така:

ПОЖЕЛАЙ. ПОВЯРВАЙ. ПОЛУЧИ.

Просто, нали? С пожелания за успешно пожелани и получиени желания, АН и ЧУДО СЕГА Снимка: praymoreretreat