Начало на Доброто

Онова, върху което се съсредоточаваш, се увеличава. Днес въпреки всичко, ще се постарая да се съсредоточа върху хубавото.

Ще се боря със себе си, за да успея да се освободя от преживяванията, които предизвикват у мен яд, гняв, които ме карат да се чувствам разбалансиран и унил човек. Изваждам на показ всички злостни думи и мисли, които се въртят в главата и ума ми, които пречат на сърцето ми да бие в ритъма на доброто, които ми пречат да дишам спокойно. Защото, когато ги извадя навън от мен, те ще се размият и обезличат в пространството на Любовта.

Днес поставям КРАЙ на лошото и слагам НАЧАЛО НА ДОБРОТО.

Във всяка една ситуация, която ме е наранил/а ще изпратя любов. Към всеки един човек в тази ситуация ще погледна с любов. Ще погледна на него/нея като на малко дете и ще поговоря с любов. С добър и тих тон. Ще направя всичко възможно, за да намеря малкото зрънце на полезността, за което да благодаря. Ще се постарая, ще дам всичко от себе си да се успокоя, да се балансирам, да се уравновеся и хармонизирам.

Аз мога. Аз вече съм по-добър човек. Приемам и обичам себе си точно такъв/такава, каквато съм. Осъзнавам всичките си грешки, които са моите уроци. Съсредоточавам се върху хубавото, доброто, положителното и светлото, защото така ще се увеличи! Изтривам негативното. Прощавам. Благодаря. Обичам. Обожавам. Благословя. Така е. Направено е! Амин!

Пожелавам на всички ви днес един успешен ден! Успешен ден в личното пространство на нашите умове и сърца. Защото, когато сме успешни като хора, като човешки същества, всичко ще се нареди.

 

С обич: АН

Направено от: ЧУДО

 

Подобни публикации:

[related_posts]Insert your text here[/related_posts]