♥ МОЛИТВА ЗА ЛЮБОВ

♥ МОЛИТВА ЗА ЛЮБОВ

Обичам семейството си, живота си и себе си такива каквито са! Благодаря за голямото си сърце, в което има място за още много любов.

Желая да споделям с всички около мен щастието от вдъхновението на живота и приветствам всичкото здраве, разбирателство, взаимност, съпричастност, разбиране, хармония, мир, любов и щастие, да присъстват в моя живот в изобилие.

Желая да споделям всички тези богатства с хората, които обичам, а те са всички, които ме заобикалят и срещам, защото са моите огледални образи.

Казвам им с искрена и чиста любов: „Аз ти принадлежа. Аз съм ти и ти си аз!“. Желая търпението да бъде мой верен спътник, както до сега, за да оценявам значимостта на малките неща.

Желая да продължавам се справям с всички трудности и предизвикателства с лекота, разбиране и осъзнаване, за да вървя напред без да спирам. Сърцето ми е отворено, любящо, страстта за истински живот, себеотдаване и споделяне е толкова силна, че преливам от щастие!

Радвам се на живота всяка секунда и благодаря на Твореца в мен, който съ-творява магията на ангелска и божествена светлина за сила и любов.

Желая да посрещам всеки ден с мисълта, че най-доброто предстои, че винаги до мен има сила, която ме закриля, че винаги ще ме напътства за мое добро. Желая да се освободя от всичко, което ме кара да се чувствам зле, от всички негативни модели на мислене, поведение и вярване.

Ще извадя всичко лошо на яве, за да се изгуби в пространството на сърцето – вселенското и всеобичащото, всепрощаващото, всеотдайното!

Благодаря за искрицата, за зрънцето на живота, великолепен, щедър и магичен, което се крие дълбоко в мен, грижливо пазено и отглеждано, за да даде своите плодове в мир и хармония!

Поглеждам се и си казвам: „Жив/а съм, дишам, тук съм, аз съм най-богатия човек на света! Здравей, Обичам те, Съжалявам, Моля, прости ми, Благодаря!“ ♥

Може да прочетеш и новата „Молитва за Любов“!

Автор: Ан

stranichka-za-angeli-za-podarak-za-priatel-za-priatelka-pomosht-angel-hranite-pazitel-arhangel-sarce-liubov-svetlina-spasenie

С обич и любов,
ЧУДО Сега!

One thought on “♥ МОЛИТВА ЗА ЛЮБОВ”

  1. Прекрасна молитва за любов :) Уникално усещане човек да започва деня си ! :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *