НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ – писане на желания

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ – 19 октомври – писане на желания и новолунни практики

Лунни създания, Както ви споделих, Утре 19.10 след 22ч е Новолуние във Везни, чудесен момент за намерения/желания свързани с партньорство, любов, хармония, красота …

Споделям ви няколко снимки по темите, на които отговаря този архетип и ви предлагам да си сътворите една Мандала (кръг) и вътре в нея да напишете ключови думи на това, от което имате нужда сега. Нарисувайте я след това, ако имате муза и въобще потопете се в лунната енергия на нощта.
Вържете си и гривна за желания…
ВЕЗНИОще за Везните:
Качества, които е необходимо да развивате, за да откриете скритите си дарби и таланти: сътрудничество; дипломатичност и такт; по-пълно осъзнаване на чуждите нужди; липса на егоизъм: подкрепяне, без да очаквате нищо в замяна; създаване на ситуации, от които да печелят всички; споделяне; да виждате през очите на другите; изразяване на собствената идентичност.

Изцелителните твърдения, които са подходящи за тези хора са:

• ”Когато се концентрирам върху подкрепата на другите, се чувствам уверен.”; • “Когато успешно стимулирам самоувереността у другия човек, и двамата печелим.”; • “Когато екипът има успех, и аз печеля.”; • “Когато споделям с другите, имам повече.”
Песен:
“Твоят брат опитва, но става слаб да избута камъка до върха на планината. Камъкът е тежък и за да успее, му е нужна малка помощ. Можеш ли да вдигнеш едната си ръка от своя камък за да му помогнеш, с този товар той скоро ще се сгромоляса…Хайде, хора, поставете се на негово място. Събудете се ,хора, и вижте гледната му точка. Хайде, хора, помогнете му с всичко, с което можете днес, защото всичко, което можете да получите, е онова, което сте дали!” Източник: Жива Луна Снимка 1 – ТУК Снимка 2 – ТУК