НОВОЛУНИЕ в Скорпион – писане на желания

Новолуние в Скорпион – 18ти ноември –  14:41часа Елемент Вода, Управители Марс и Плутон

Това Новолуние носи магична, мощна и дълбока енергия,
подходяща за стартиране на нещо ново. Ако получим импулс да действаме – сега е моментът, тъй като от втори декември Меркурий обръща хода си и става ретрограден за три седмици (период за рестартиране и преоценка на вече започнатото).
Първите 8 часа са най-силните от тази фаза на луната.
Точно тогава се ПИШАТ ЖЕЛАНИЯ, пожелават се от сърце онова, което желаете и най-добре да бъде съобразнео с това, че Луната е в Скорпион. Да се вземат предвид областите, които покровителства.
Темите, които активира Скорпиона са: лечение, промяна, общи ценности и притежания, сливане с другия, сексуалност, теми табу, интензивни чувства, ревност, дълбоките пластове на душата, нашата сянка, невидимите светове, интуиция, магия, смърт, прераждане. Като знак на крайностите, за Скорпиона нещата са черно или бяло, всичко или нищо, той е готов да рискува и да проникне до самата същност на нещата, не търпи повърхностност и половинчатост.
Качества
Препоръчително да развивате, за да откриете скритите си дарби и таланти: самодисциплина; избиране на конструктивна промяна; освобождаване от всичко, което води до застой и липса на енергия; освобождаване от ненужните вещи; наслаждаване на нещата, без да е необходимо да ги притежавате; приемане на подкрепа от другите (идеи, пари , възможности); наслада от високорисковите ситуации, които ви карат да се чувствате живи; осъзнаване на чуждата психология (желанията, исканията, нуждите и мотивите на другите); отвореност към партньорство, подкрепа и обединяване на сили с другите.
Новлолунието е най-подходящия момент да се върже ГРИВНА ЗА ЖЕЛАНИЯ, в която да закодирате енергията на новолунието и вашите съкровени желания. Също е удобен момент да благословите и вдъхнете живот на своя АНГЕЛ ЗА НАРИЧАНЕ на желания.  Желанията се пишат на ръка, без значение дали с молив или химикал. Важното е да са от сърце. Тук е момента да разбетете КАК СЕ ПИШАТ ЖЕЛАНИЯ, за да им помогнем да се сбъднат по-лесно. И също така да узнаете с какво и как можем да ги саботираме и после да се чудим ЗАЩО ЖЕЛАНИЯТА НЕ СЕ СБЪДВАТ?
Отново ни предстоят промени, трансформация, кризисни ситуации и задвижване на енергии.
Марс е в знака Везни свързан с партньорствата, брака и баланса, а Плутон е в Козирог – структура, правила, авторитети, поемане на отговорност, така че в тези сфери ще сме изправени пред предизвикателства. Ще ни се налага да се задействаме, да вземем решение, да заявим позицията си. Добре е да броим до десет, преди да реагираме, защото този аспект носи опасност от прибързаност, гняв и агресия, така че е важно да не прибързваме с действията си. Възможни са разкриване на тайни, задкулисни игри, отпадане на остарели и загнили структури, и създаване на тяхно място на нови, по-здравословни и истински. Ако срещаме трудности във връзките и нещо в нас ни пречи да се отворим за дълбоко свързване с партньора, това може да се дължи на ранни травми и блокажи, които сега да изплуват, за да могат да бъдат осъзнати, излекувани и трансформирани. Всички нови дейности свързани с красотата, изкуството и взаимоотношенията ще са под щастлива звезда.  
Изцелителните твърдения, подходящи за тези хора са:
• “Ако избера промяната, това ще увеличи жизнеността ми.”; • ”Когато избера енергизираща промяна – печеля, когато избера застоя- губя.”; • ”Алтернативата на промяната е застоят.”; • ”Когато давам сила на другите, те могат да видят своята стойност.”; • “Когато се вгледам дълбоко в ценностите и мотивите на другите, аз зная на кого да вярвам.”  
Песен
“Какъв е смисълът да стоиш на едно място? Твоята мечта е истинска, но не и формата. Онова, което ти носи радост в живота днес, може да се сбъдне по различен начин! Протегни ръцете си към небето. Поздрави новото, което идва в живота ти днес. Животът го е изпратил точно на теб, защото ти си готов за него. Но трябва да изоставиш онова, което вече не ти е от полза. Трябва да го изоставиш, време е да поемеш напред…” Пожелаваме сбъднати ЖЕЛАНИЯ: ) ИЗТОЧНИК: Жива Луна Снимка