Твоите Планове и тези на Вселената

tvoite-planove

[one_half_dropcaps]Направи си планове, та да разсмееш Господ. Нали така беше старата мъдрост? Е, вярна е. Често си правим планове, които смятаме, че са перфектни, че са точно по мярка. И онзи отгоре казва с усмивка: „Е, да, ама не!“ [/one_half_dropcaps]

И ни пуска по ей тоя път, по който се намираме в момента. И няма нищо лошо естествено, защото, ако пътят ни е само прав, то какво ще се случи, когато достигнем целта си? Край я! Реално погледнато всеки край е началото на нещо ново, но все пак… Може би пътят ни ще стане по-приятен, ако осъзнаем, че всичко, което ни се дава е за добро. За да можем да се научим да се катерим, да се справяме с пресечен терен, да се спускаме внимателно по наклонената плоскост или, ако се изпързаляме прекалено бързо и паднем, да знаем как да станем.

[one_half_dropcaps]Та, каквото има да става, ще стане. Ако на нещо не му е писано – така да бъде. Следвай пътните знаци и всичко ще е наред. Пътните знаци кой мислиш ги е създал?[/one_half_dropcaps]  Ами тоя дето е създал и пътя, естествено. Добре де, едната част от него, защото и не имаме пръст в цялата работа като съ-създатели. Тя самата дума създател спокойно може да се изпише с тире , нали? Хайде, горе главата! Накъдето и да си се запътил, човече, знай, че всичко е наред.

Скоро ще достигнеш своята цел, своето знаменце на успеха. Помни, че каквото и да правиш, колкото и бавно да се движиш най-важното е да продължаваш да се движиш. За всичко си има време и място. При някои нещата се случват по-бързо, при други по-бавно и това е нормално. Това е добре. Съсредоточи се в настоящето и давай напред. Вземи от миналото само полезното, изхвърли товара и си олекоти живота. Също помни, че живота е като карането на колело – иска се баланс, за да продължаваш да се движиш. Да, Айнщайн го бил казал.

 

Със здраве и успех от мен,
АН
В действие: ЧУДО
Оригинално публикувано в Силата на Думите

 

 

Подобни публикации:

[related_posts]Insert your text here[/related_posts]