Свободата да се ЧУвстваш ДОбре и да бъдеш ЧУДО!

Прочети всички мотивиращи и вдъхновяващи статтии, пълни с напътствия, идеи и реални практики как МОЖЕШ да промениш своето мислене и нагаласа с нови утвърждения, например, че да промениш живота си и да започнеш да разпонаваш и виждаш чудесата в него. И всеки ден от живота ти да бъде ЧУДО. 

ЗАПОМНИ: ЧУДО – това си ТИ, когато се ЧУвстваш ДОбре сега!

Открий тези чудесни кратки статии и истории, за бълбукащото ежедневие, за накъдрените от съдбата предизвикателства, за това как да имаме повече хрупкави моменти на сладост в деня си. 
Една своеобразна глътка свежест за това как да изпиташ свободата, лекотата и облекчението от възможността, от избора да се чувстваш добре.  
Сборник ЧУДО СЕГА

Нашият сборник “ЧУДО СЕГА” съдържа почти 300 страници.

В него са събрани всички авторски статии, публикувани от нас, авторките му – Ан и Мег – в този сайт за период от 5 години. Всички статии събрани на ЕДНО МЯСТО компактно издание, което може да бъде навсякъде с теб! Ще откриеш текстове за Вдъхновение и Мотивация, За Духа и Ума, Приложната психология, за Изобилие и Благополучие, Любов и Взаимоотношения, за Щастие и Успех и още дори. Те те чакат да ги прочетеш!

За момента  сборникът е наличен единствено в електронен формат – като красиво оформен PDF, който пристига при теб незабавно и може да се чете на всички устройства.

Пълната му версия е налична в нашето магазинче.

Само тук и сега, ти получаваш БЕЗПЛАТНО ПОДАРЪК от нас ОТКЪС от нашия сборник! 

Подари си свободата да се ЧУвстваш ДОбре сега! Бъди ЧУДО!

Свали главата Убеждения и утвърждения съвсем БЕЗПЛАТНО, за да научиш повече за силата на мисълта и как тя може да ти помогне да привлечеш чудесата в живота си!

В следващото разширено издание очаквай и новите статии от категориите Нова Астрология – свързана с пълнолунието, новолунието – ритуалите и практиките свързани с тези цикли, както и важната част за писането на желания, тяхното сбъдване и несбъдване. Очаквай и рецепти от рубриката за здравословно хранене –  Здравословни рецепти. И може би още… С любов и благоДарност, Ан и Мег п.п. И да бъде ЧУДО за теб сега! Чудо сега