12 Утвърждения за по-добър живот

Ти си могъщо същество. Твоите чувства и емоции са силен генератор на мисли, които имат в себе си сила. Сила да сътворяват чудеса – онова, което истински желаеш. Имай мисли за чудеса и денят ти ще стане чудо. Светът ще стане чудо. Необходимо е само съзнателно решение, съзнателно желание да направиш това. От тук нататък Вселената си знае работата. Тя ще те поведе по пътя. Ти само помни, че от теб се иска само да пожелаеш, да направиш първата крачка – да действаш, да работиш по това, което желаеш и съзнателно да сътвориш резултата. Да почувстваш щастието и удовлеТВОРЕНИЕТО от съТвореното. Твоят живот са твоите мисли, твоите думи… Използвай ги мъдро. Силата е в теб! 
~Ан

Тук са събрани първите 12 убеждения/утвърждения, които пилотно бяха изпратени на нашите приятели, абонирани за чудотворната поща. Това се случи през август. Ето сега дойде време да ги споделя с широката аудитория. Вярвам, че ще са полезни, защото получих множество писма, които само доказват това. Много благодаря за тях. Всеки път ме усмихват и пълнят чашата ми с вяра и надежда, че това, което правя има смисъл и носи нещо добро за хората.

Можеш да ги изтеглиш свободно и да си ги четеш, да си ги преписваш, да си ги отпечаташ, за да влязат по-дълбоко в подсъзнанието ти. Промени ги, ако желаеш, допълни ги, за да вибрират на твоята честота. Прояви нежност към себе си по време на процеса, защото тя върви ръка за ръка с любовта, която в същност променя нещата. Каквото и да ти се е случило, каквото и да ти се случи знай, че всичко е за добро, за най-висше благо. Промяната на живота ти зависи единствено  само от теб, от твоята гледна точка и от начина по който реагираш на нещата. Освен, че е важно какво, е важно и как.

[download_box]
ПОЧИВКА + ПОКОЙ
ЛЮБОВ + НЕЖНОСТ
ПРИЕМАНЕ+ПРОШКА

➨ Изтегли в PDF формат.[/download_box]

[download_box]
СПОКОЙСТВИЕ+ВЯРА
ДОВЕРИЕ
БОЖЕСТВЕНО АЗ + ТИ

➨ Изтегли в PDF формат.[/download_box]

[download_box]
СЪЗНАНИЕ
ЗДРАВЕ
СВОБОДА

 ➨ Изтегли в PDF формат.[/download_box]

[download_box]
НЕЩО НОВО
(АЗ СЪМ) ЧУДО
ИЗРАСТВАНЕ+СМЕЛОСТ

➨ Изтегли в PDF формат.[/download_box]

 

УсПЕЙ! ;) 

[info_box]Ако имаш желание да получиш новите убеждения/утвърждения за теб тогава се регистрирай за нашия бюлетин и очаквай следващата пратка по пощата  за теб! Ето ТУК цъкни[/info_box]

С поздрав и усмивка,
ЧУДО

[related_posts]Insert your text here[/related_posts]