18 признака, че си с правилния човек

Често се случва да се питаме дали човекът до нас е правилният. Тук са изброени 18 признака, които – събрани едновременно, могат да доведат до едно категорично „ДА“!

1.Той винаги се хвали с теб. Ако те повишат на работа или дори ако спечелиш билети за концерт, той не може да се стърпи да не се похвали пред всички, преди дори ти да си помислиш да го споменеш. Защото той е най-големият ти почитател – наравно с майка ти :)

2. Жертва се за теб – и ти с готовност правиш същото за него. Той ще помести цели планини, за да живеете заедно, ако си преместиш заради работа или обучение. Ти с щастие ще направиш следващия ход.

3. Споделяте същите ценности. Знаете, че и двамата искате (или не) деца и сте готови да си поделите грижите. Може би също сте съгласни, че всеки от вас трябва да поспортува отделно 45 минути всеки ден, или пък искате да си купите дом и след 5 години да се преместите да живеете в предградията. Знаете, че сте на същата страница с най-важните за вас неша, защото сте ги обсъждали.

4. Дори след години заедно той все още прави малки мили жестове за теб. Например отваря вратите или те носи до прага, когато краката ти са разранени от обувките на висок ток през целия ден и просто не можеш да ходиш повече. Или ти носи закуска в леглото, или пък оставя малка бележка на хладилника, за да ти каже колко те обича.

5. Не се опитва да те промени. Знае, че прекалено много говориш, не готвиш всеки ден, оставяш чиниите неизмити до сутринта, или постоянно се губиш, но всичко това е напълно приемливо за него.

6. Ако си помислиш за сватба, най-хубавата част не е празненството, а идеята да прекарате живота си заедно. Самата сватба е забавна, но нямаш търпение да мине, за да останете двамата необезпокоявани съвсем сами за медения си месец.

7. Оцелели сте връзка от разстояние. Било е трудно и плашещо, но сте се обичали толкова много, че сте успели да направите нужните жертви, за да се преборите с една едничка цел: да живеете на същото място и да бъдете заедно, когато раздялата свърши.

8. „Липсваш ми“ не са просто мили думи. Това е истината. Дори да не е било много време, откакто сте се видели за последно.

9. Не обичаш съквартиранти, но все пак предпочиташ да си с него. Очакваш с нетърпение края на деня не, защото ще е приключила работата, а защотоотново ще го видиш.

10. Той е човекът, с когото ще споделиш история за работа, за приятели, или за каквото и да е друго.  Някога родителите и приятелите ти са те изслушвали, но сега не им се обаждаш чак толкова често. И те не ти се сърдят, защото виждат щастието ти.

11. Чувстваш се удобно да планираш за шест месеца – или дори година – напред във времето. Не се притесняваш, че може да ти се наложи да отмениш самолетни билети или да сменяш двойната стая за единична. Сигурни сте във връзката си.

12. Можеш да плачеш пред него без да се срамуваш. Той знае кога да се притеснява и кога просто се вживяваш в някой филм ;)

13. Когато приятелите ти се оплакват за своите партньори или срещи, ти се умълчаваш, защото няма какво толкова да кажеш по въпроса. Не, че се хвалиш, но няма нужда да участваш в подобни разговори, защото твоята половинка е просто идеална за теб!

14. Той е близък със семейството ти и те е запознал с всички.  Би се обадил на баща ти или на баба ти без колебание. И е напълно нормално ти да идеш на рождения ден на племенника му, дори той да не присъства.

15. Той се интересува от приятелите ти. Ако някой от тях е имал лош ден, той ще ти предложи да прекарате вечерта заедно или да го поканиш на вечеря с вас. А ако не е чул името на някоко за доста дълго време, ще се сети и ще пита как е.

16. Готов е да те изслуша. Понякога, когато нещо те разстрои, имаш нужда да го споделиш отново и отново, за да ти мине.  Той не се дразни от постоянното ти повтаряне, а от ситуацията, която те е разстроила, или  по-скоро от самия факт, че те е разстроила.

17. Казва ти ни в клин, ни в ръкав, че изглеждаш прекрасно. А в този ден дори си със старите дънки и тениска, а косата ти е в пълен безпорядък!

18. Можете да пътувате заедно без да се препирате през цялото време. Всички сме виждали (или имали) връзка, в която двойката се кара толкова относно какво и къде да яде на летището, че накрая единият избухгва в сълзи, или сърдито се настанява на някое от столчетата в чакалнята. Може да прекарате много по-приятно с половинката си и без да си губите времето в подобни пререкания.

Източник: ТУК

Превод и допълнения: МЕГ

С радост: ЧУДО

 

 Подобни статии:

[related_posts]Insert your text here[/related_posts]