31 ДУМИ ЗА ЖИВОТА в спирала

Думите са изляти на един дъх. Без предпочитания. Без редакция.
  1. желание
  2. приключение
  3. мистерия
  4. хармония
  5. великолепие
  6. притеснение
  7. опровержение
  8. милост
  9. съпричастност
  10. радост
  11. усмивка
  12. дебат
  13. разговор
  14. прошка
  15. скромност
  16. приятелство
  17. мисли
  18. дела
  19. просто
  20. усмивка
  21. обгрижване
  22. вяра
  23. смисъл
  24. дете
  25. взаимоотношения
  26. изчистване
  27. планиране
  28. приемане
  29. спокойствие
  30. защита
  31. любов
Това са думите, които изразяват МЕН днес.
Защо 31? Защо днес? Защото днес календарът отброи 31 години, в които съм тук на земята. Пък и 3+1=4. четири е ангелско число и това си е живо чудо. А и винаги е добре да знаеш, че ще имаш закрила и подкрепа свише повече от всякога.
Какво си пожелавам още?
Желая да се радвам на мига, да съм щастлива от всичко, което имам. Да обичам, да прощавам, да се смея и плача. Желая да превръщам всеки ден в рожден. В рожден на нещо ново, на нещо хубаво. И с радост да празнувам пълнотата от Новото, което идва на освободеното от Старото място. Желая да споделям всички рождествени мигове с любимите хора. Една спирала в прогресия настрани и нагоре. Още: Пожелавам си само хубави новини днес, само хубави гледки, само хубави думи, само хубави хора, само хубави мисли, само хубави неща и всичко да е прекрасно! Само днес. Защото един ден ми е необходим да превключа на по-висока честота и всичко да заработи още по-добре занапред. Само това искам днес!  Благодаря!
За подаръка ли?
Днес смятам съвсем символично да си купя една цедка. Защото желая по пътя на тази спирала на живота, която до днес има 31 кръга, нива или както там се наричат :), да съумявам да пресявам важното, ценното, вдъхновяващото, съдържателното, мъдрото, великолепното… И всички те ще бъдат подаръци за мен, за моя ден рожден, който както уточнихме вече ще е всеки ден! Едно богатство, цяло съкровище, което да ми напомня, че възприятието ти за живота зависи от гледната точка и мястото на което се намираш в момента. Именно всичко пресято (и онова, което е останало в цедката и онова, което е минало през нея) ще ми помага да се придвижвам напред. С лекота. Останалите дреболии и прашинки ще останат по местата си, ще се размият и разсеят без да им позволявам да заемат част от спиралата. Пожелавам и на теб да е чувстваш поне наполовина (а даже и два пъти повече) толкова щастлив и благословен човек, какъвто се чувствам аз и на миналия си рожден ден и на този, и на следващия и така завинаги… Това е то. Пожелах си. Сърдечно Благодаря! Наздраве, АНгелина п.п. Думите след списъка да не се броят, че очевидно са повече от 31 :))))))) п.п.2 Това е песента, с която се самопоздравих сутринта: