МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ СЕГА

ГОЛЕМИЯТ ВОДЕН ТРИГОН – СЪКРОВЕНИТЕ МЕЧТИ СЕ РЕАЛИЗИРАТ

Кое е онова нещо, което наистина, наистина искаш и което толкова дълго време не можеш да постигнеш? Мечтаната работа ли е, мечтаното партньорство ли е?

Нека си дадем малко време да помълчим и помислим…
Защото времето за реализирането на съкровената мечта е дошло!

Под съкровена мечта разбирам онова, което сърцето ни говори. Онзи глас, който сме склонни да пренебрегнем независимо от неговата искреност и неоспоримост. Защото, примерно не ни става ясно „как” ще го постигнем.

Ето че небесата ни идват на помощ с ГОЛЕМИЯТ ВОДЕН ТРИГОН на 17 юли 2013 – рядко и необикновено астрологично събитие, което е като магически жезъл. Накъдето го насочим в дните около 17 юли 2013р там ще просветне. Става дума за 3 планети, които се разполагат на 5 градуса във водни знаци и така образуват триъгълник/тригон. Нептун е в Риби, Сатурн е в Скорпион, Юпитер е в Рак.

Какво означава това?

Нептун ни дава визията, мечтата, развихреното смело въображение, подкрепя и усилва гласа на сърцето. С помощта на Нептун си изясняваме накъде да вървим. Нептун е в Риби, плува в своя знак, плува в свои води и е много силен. Значи нашата визия е нашата мисия!

Сатурн е планетата, която възлага работата и ни кара да си я свършим. Сатурн осигурява успеха на начинанието с подходящите действия. Сатурн ни насочва къде точно да си вложим усилията, за да успеем. Сатурн е в Скорпион и ни кара да огледаме задачите дълбоко и мистично,  и да им видим корена.

Има ли ли сте друг път идея, бизнес, по които сте вложили много усилия и неясно защо не са успели? Ако да, вероятно ви е минало на ум, че не сте имали „късмет”, „не е било точното време и място”? Късмета го осигурява положителното влияние на Юпитер. Юпитер е щедър, изобилен, той носи финансовите успехи и късмета на начинанието. Юпитер е в Рак, а това означава грижа за другите. Всички дейности и усилия, насочени към всеобщото благо са силно подкрепени.

И така три големи планети в три водни знака – много емоции, но някак овладяни и вдъхновяващи.

Кой е ключът към успеха през тези дни?

 1. Отдели време в дните около 17 юли и особено 17-19 юли да си изясниш визията. Енергия има и до средата на август за това.
 2. Забрави „как” ще се случват нещата, Вселената най-вероятно има по-добро от твоето решение.
 3. Следвай интуицията си!
 4. Освободи се от всички ограничаващи мисли, които ти смъкват вибрациите и ти показват колко трудно щяло да бъде или как нямало да се случи.
 5. Забрави всички минали опитности- тогава не е могло да стане, а сега ще стане!
 6. Търси новите възможности, виж новите пътеки, които се отварят.
 7. Наблюдавай накъде те водят указателните табели, на тях ясно пише „натам”.
 8. Задавай въпроси – на себе си, на ум, на другите. После виж отговорите, които ще се материализират в твоето обкръжение.
 9. Имай смелост – никога не е имало по-добро време за твоите мечти!
 10. Действай винаги, когато усетиш импулс, без отлагане!
 11. Споделяй със съмишлениците си и взаимно се окуражавайте.
 12. Декларирай готовността си да служиш на духа – за това, за което си дошъл на земята.
 13. Сподели с този сайт или с група своите успехи и винаги помни, че има хора, които се движат след теб и имат нужда от твоята помощ!

[info_box]В заключение: Дните около 17 юли 2013 с в подкрепа на всички светлинни работници – онзи дар, който Вселената ни поднася, когато решим да последваме сърцето. Помощта идва от „високо” ниво, врата се отваря и тя е отворена само за теб![/info_box]

Автор: Стефи Недевска
Източник: В пространството на Сърцето
Снимка: Аз Обичам

С увереност и убеденост в постигане на желанията и мечтите,
ЧУДО