Дорийн Върчу за Колорадо

Какво? Защо? Как? – Това са най-често задаваните въпроси, когато нещо се случи. Каквото и да е то. Търси се причината, логиката  и се опитваш да намериш мир в отговорите. Ето какво споделя  от фен страницата си говорещата с ангели Дорийн Върчу:

„Получавам много въпроси за инцидента в Колорадо, от хора опитващи се да намерят логиката в тази ситуация. Много е важно да се фокусираш над молитва за изцеление, помощ и подкрепа на всички свързани със случката, вместо да се оплиташ в медийните анализи за човекът увековечил насилието.

В момента съм съсредоточила молитвите си върху неговата душа и най-вече върху онези, които са били убити или наранени, както и всички засегнати от инцидента. Моля се за напълно излекуване от желанието за насилие в живота ни под каквато и да било форма. Молитвите ми, както винаги, е за нас Служителите на Светлината, следвайки модела на Божият мир. Да покажем как живеем в окото на бурята, центрирани и сияещи от светлина и любов.

Когато пишех книгата си „Ангелска Терапия“ преди много години, имах видение в бъдещето – как всички сме на кораб в бурно море. Това, което видях бяхме всички ние, скупчени до централната мачта – метафорично, за да сме в безопасност.

Ти си тук на тази земя, за да останеш центриран и да ДАВАШ любов и светлина на другите. Да си помогнем взаимно в тези бурни времена.

Обичам ви,
Дорийн“

Няколко дни по-рано, в деня на инцидента тя пише:

„Днешното насилие в Колорадо създаде всеобща скръб, върху вече съществуващата, която почувствахме след насилието в Торонто, Осло и други места. Позволи си да усетиш всички чувства, да се се смесиш с тях до мястото за изцеление.

Мога да усетя твоите молитви, присъединяващи се към моята за всички души, които си отидоха, за техните семейства и приятели. Ние се молим за тези, които внезапно за предминали отвъд, както и за ранените.

Моля се и за тези, които умишлено за намерили отдушник на своя гняв, безсилие, неудовлетвореност. Нека всяко желание за насилие бъде излекувано!

Моля се за истината, пред която ще се изправим, до първоизточника до когото ще ни доведат всички тези инциденти и тяхната причина, така че да успеем да предотвратим насилието в бъдеще.

Благодаря на Бог и Ангелите, че успокояват, омиротворяват и изцеляват нашите умове и сърца сега.

С мир,
Дорийн“
Angel-v-nebeto-nad-Aurora-Colorado

Какво означава да срещнем истината?
Защо да стигаме до източника?
Как да предотвратим това?

Обикновено, когато се случи някаква трагедия всички обръщат и насточват вниманието, енергията си към извършителя. Той бива заспиван с хули, обвинения, негодувание, упреци, негативна енергия, осъждане… В такъв момент сякаш забравяме за онези, които в момента скърбят и им е най-трудно. Именно към тях е най-голяма нуждата за положителна енергията си, светлина и любовта, много по-мощни и силни от омразата. Защото с нашите молитви към тях ние ще усетим техните чувства, като им помогнем да се справят с болката. Ние нагнетяваме и увеличаваме случката, действието на извършителя с нашите собствени мисли, чувства, думи…

Тъй като във вселената всичко се трансформира без загуба, може би събраната енергия днес ще се осводоби след време в бъдещето. Дали в същност това не е причината на повтарящите се едни и същи случки? Днешните случки са следствие от миналото, нали? Инцидент, всеобща трагедия и всички започват да увеличават станалото с безброй хиляди интерпретации, коментари, чувства, емоции и зареждат, зареждат … докато в един момент идва времето, когато тази енергия има нужда да бъде освободена, точно както земята се освобождава чрез изригванията на вулканите и земетресенията. Намира се някой, който е в синхрон с тази енергия и я привлича. Следва освобождаване. И цялата работа се повтаря от начало, без да разбират останалите каква е изначалната причина за случващото се. Вместо енергията да се освободи и да се размие в светлина, тя набира още по-голяма сила от нашите мисли, чувства емоции в негативна посока и ново семенце е посято… Това по никакъв начин не следва да оправдае действията на човеците, извършили тези действия на насилие. (Всеки носи сам последствията, кръста на своите действия.) Има само за цел да пробуди останалите, за да осъзнаят какъв е приносът на всеки един от нас на тази земя във всеки един момент. Всички сме отговорни. Нашата мисия е да бъдем вяра, надежда, мир, светлина и любов. Знаеш за теорията, че всичко е една холограма и всички сме част от нея, нали? Едно отделено от общото има в себе си всичко, което се съдържа в цялото.

Ако днес посеем семенцата на любовта, прошката, приемането, разбирането и изпратим молитва за успокоение на душите преминали отвъд, за всички други, които са свързани с тях и са били неподготвени за това,  има голям шанс бъдещето да е излекувано, освободено от присъствието на насилие и омраза под каквато и да било форма. Всеки заслужава да бъде обичан, да бъде прегърнат, да бъде успокоен, омиротворен, целунат… всяко едно от изброените действия е приключение свързано с радост, удовлетворение и щастие, но пропускано от страх. Именно този страх е целта на „големите играчи зад кулисите“ да ни завладее. Защото най-лесно се контролира някой, който е подвластен на това измамно чувство. НО доверието, смелостта, увереността, задругата, обединението и любовта са по-силни и набират скорост. Огромна вълна от хора, събудени и мислещи се надига. Само идеята, че една молитва в правилната посока, дори и с малко думи, може да генерира огромно количество любов, здраве, мир и благодат вече създава желание за присъединяване, за участие в доброто. А вселената само това чака. ЖЕЛАНИЕ. Щом пожелаем от сърце и насочим любовта в правилната посока можем да вярваме в положителния изход.

По-малко от 30 секунди са ти необходими да си представиш всички прекрасни чувства, които имаш в себе си, съсредоточени в един светлинен мощен лъч, насочен в избраната от теб посока. Затвори очи и докато ги изброиш вече ще са излезли от теб на свобода и обогатили пространството около теб. От пространството на сърцето в пространството на вселената…. и обратно.  Чувствай и мисли само добро. За по-малко от 30 секунди. За теб и всички. И всичко това е за най-висше благо. Благото на един народ, една нация, едно човечество, една вселена. Всички заЕДНО.

Автор: Ан
Превод: Ан
Източник на цитатите: Фейсбук

С мир и любов,
Чудо сега!