Зелената фея – Магдалена Пашова

 

Хващам усмихнатата Маги в Интернет пространството, защото графикът й е запълнен с множество задачи, едната от които (в момента на интервюто) е същински творчески процес – създаване на здравословно меню за А’Туин Coffee and Diner, в The Mall.

Здравей, представи се с няколко думи.
Аз съм Магдалена Пашова, Маги и обичам да приготвям вкусна и здравословна храна.

– Защо си тук?
За да ми вземете интервю. (смее се)

– И това също, но кажи, защо правиш това, което правиш?
Моята мисия е здравето – храна за тялото, храна за ума с много любов и страст, а и защото искам да преживея чудото на живота.

– Какво те вдъхновява?
Природата. Последната ми работилница за здравословна храна беше именно сред природата – в прегръдката на Родопите.

– Това ли те прави истински щастлива? 
Да и не само. Тук и сега в малките неща намирам щастието, които са около мен всеки ден: пролетните цветя или първите снежинки; в чаша чай, изпита в компанията на собствените ми мисли; в докосването на любимия човек; в тихите мигове с хубава книга; в изкачването на планини; в творческия хаос в кухнята ми, когато създавам нова рецепта и снимам; в пътуването; в общуването с приятелите ми или просто в това, че съм жива и мога да преживея тези „малки” неща.

– Казват, че заобикалящият ни свят е наш огледален образ и щом виждаш всичко това около себе си, значи и ти го носиш. Кажи какво се случва, когато срещнеш жената, Маги в огледалото , какво мислиш, чувстваш и й казваш?

Усмихвам й се и получавам усмивка насреща.

– Знам, че си голяма почитателка на Луиз Хей и нейните книги, методи, това ли беше причината да се съгласиш да участваш в нашия практически семинар за жени „Чувствам се добре в кожата си!“ ?

Това, че в семинара ще има няколко работилници по методите на Луиз Хей бе за мен изключително приятна изненада. Аз вярвам, че случайностите не съществуват и за всичко си има време и място. Просто за мен дойде времето да преживея и това чудо.

– А ти с какво ще се включиш в семинара?

С вярата си, че всяка жена може да изглежда и да се чувства прекрасно, когато е здрава и обича себе си. А здравето и любовта зависят от самите нас. Те не са въпрос на късмет или случаен шанс, а осъзнат избор, който правим всеки ден. И това ни помага да се чувстваме добре в кожата си.

– Кога една жена се чувства добре в кожата си и каква е за теб жената чудо?

Тогава, когато знае, че храни тялото си със здравословна храна, а ума си с положителни мисли. A жената се превръща в чудо, когато е интегрирала всичките си лица – на малкото игриво момиче, на хлапачката, на любящата майка, на чаровната изкусителка, на дамата, на мъдрата старица и на баба Яга. Всички тези архетипни жени живеят в нас, но често пъти ние даваме простор само на една и пренебрегваме останалите. Това ни прави непълноценни. Жената чудо познава всичките лица и умее във всяка житейска ситуация да си послужи с най-адекватното.

– Значи истинско изобилието, а?
Да. Състояние на духа.

С Маги може да се срещнете лично в нашите обучения „ЧУДО за ЖЕНИ“. Наистина си заслужава да познаете в нейно лице приятел, който разбира от здравословна храна, а и не само. Може да откриете нейни рецепти, мисли и преживявания в личният й блог www.naturelita.com .

Интервюто взе и записа: Ан
С обич,
Чудо Сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *