Лепенки за красота

ЧуДо – това си ТИ, когато се ЧУвстваш ДОбре! Сега, в кожата си, в собствените си очи, ти приемаш и харесваш себе си и това ти носи щастие, нали така? За много жени това състояние на духа не винаги е налично. Заобиколени сме масово от филми, текстове, реклами, фотографии, хора, идеи, които ни продават представата за непосилни или – в най-добрия случай – много трудни за постигане стандарти, които се стремят да проникнат в съзнанието и да подкопаят собственото ни самочувствие. Е, прочутата компания DOVE много умно реши да използва другата страна на монетата. Вместо да залагат на мощно гримираните, ретуширани и внимателно подбирани непостижими по красота модели, те решиха да се обърнат към обикновените жени – такива, каквито са. Естествени, различни, неподправени. Вероятно всички добре помните рекламната кампания за “Истинска красота”, в която бяха включени най-различни дами – такива, каквито всеки ден срещаме на улицата и… да, в огледалото. Без грим, прическа, бляскави дрехи или “съвършена” фигура (кавичките са умишлени!). С апела просто да се чувстваме добре в кожата си. Следващата им стъпка в иновациите е едно изследване за ново средство за разкрасяване. Продуктът има експериментално название RB-X, но тук ще го наречем просто “лепенки за красота”. Tе са разработени специално, за да подобрят начина, по който жените възприемат собствената си красота.
“Името ми е Ан Керни Кук и съм психолог и признат учен в Университета на Колумбия. Занимавала съм се с научни изследвания за жените през последните 30 години.”
Тя е със задачата да направи терапия, в която да проведе изследване върху няколко различни жени, които очевидно не са особено уверени в собствената си красота и нямат добро възприятие за себе си. Това са само някои от техните изповеди в началото:
“Ако имах повече увереност, сигурно щях да мога да приближа някой мъж, може би…” “Аз съм майка и имам малко момиченце, което ще започне да гледа и да се учи от мен, така че е важно да я науча как да обича сама себе си. Но не знам как, защото не го усещам отвътре…” “Изглежда като някаква луда мечта – почти непостижима, да се чувствам красива…”
Терапията е с продължителност 2 седмици и има два важни компонента. Единият е лепенката за красота, която се поставя малко над лакета и има действие 12 часа, а другият е видео дневник, който всички участнички трябва да водят. В началото жените не забелязват никаква промяна, но от четвъртия ден започва да се усеща нарастваща увереност и самочувствие във всички от тях:
“Днес отидох на фитнес за пръв път със съпруга си и наистина тренирах! Има ли нещо общо с лепенката? Убедена съм, че е от нея!” “Когато отида на разходка в парка, се усещам омиротворена и щастлива, и се усещам как потърквам лепенката. Просто се чудя дали работи…” “Чувствам се красива, без значение дали съм болна, уморена, или имам пъпка на носа!” 
В края на двуседмичния период всички пристигат освежени, лъчезарни и усмихнати и признават, че безспорно терапията е била много полезна, променила е изцяло живота им и определно биха препоръчали лепенките за красота, както и биха ги закупили, когато излязат на пазара.
“Искате ли да знаете какво се съдържа в лепенките за красота?…” “ДА!” “Можете просто да обърнете от другата страна…”
А вие може да изгледате видеото и да откриете сами… ;)     И запомнете – силата е в нас самите, а Щастието е въпрос на избор! :) Със или без помощта на DOVE ;)   Залепено от: МЕГ За красота: ЧУДО :)    Подобни публикации: [related_posts]Insert your text here[/related_posts]