Магично звездно съвпадение

На 30-ти юни вторник от 12:40 часа на обяд започва съвпад на Венера (малката благодетелка) с Юпитер (големият благодетел) в знак ЛЪВ. На 1-ви юли сряда в 9:40часа сутринта е абсолютен съвпад. Аспектът свършва на 1-ви юли, сряда в 23:40 вечерта. След 23:40 Венера и Юпитер са на различен градус.
Този аспект е много рядък. Юпитер ще бъде в Лъв след 12 години, но юпитер с Венера в Лъв ще бъдат там след 2000 (две хиляди) години и са билиц там преди 2 хиляди години.
Венера в Лъв дава любов, а Юпитер в Ллъв дава късмет да се справиш с всяка ситуация, дава мъдрост и сила за постигане на целите. Може да си заредите вода с енергиите на Венера и Юпитер и после да я пазите (че няма как да си напарвите нова) и да я добавяте към друга вода и с нея да си пръскате дома, да пиете и т.н. В някакъв съд, най-добре кристална купа, но може стъклена или глинена – наливате вода и я оставяте навън за времето, когато трае аспектът от 12:40 сутринта на 30 юни до 23:40 на 1-ви юли. Във водата може да се сложат кристали, които символизират Венера (авантюрин зелен или малахит зелен) и аметист за Юпитер Може и ви препоръчвам да се облечете в цветовете на Юпитер и Венера в тези дни – зелено и лилаво. Бихте могли да изкарате семейни снимки да се осветят или семейни бижута и въобще всичко върху което искате да има късмет, а в часа на точния съвпад 1-ви юли 9:40 сутринта – изключете телефони, отделете си 1 минута да потънете в себе си и много силно да си пожелаете онова за което желаете да имате късмет. Тъй като подобен съвпад на Венера (любов) и Юпитер (късмет, успех) в Лъв се случва веднъж на 2 хиляди години, помислете в каква посока желаете да действате в този момент! За да бъде съвпадението ОЩЕ по-рядко дори и от 2000 години, имаме и добавен още един компонент – ПЪЛНОЛУНИЕ! Фазата на Сребърната принцеса е благоприятна за цялостно пречистване и изхвърляне на всички негативизми и вредни енергии от живот ни! За жалост не можем да кажем на КОЛКО точно хиляди години би се случило подобно съвпадение на Юпитер, Венера и пълнолуние (3 в 1, ама не Нескафе, че то не е полезно за здравето), обаче сигурно ще е след дооооста време…  Та ако още не сте започнали да се чувствате като родени с късмет, СЕГА е моментът!  aksesoari kamani amuleti talismani zaredeni s energia venera iupiter liubov kasmet uspehИ по този повод нашите Ангелски Бижута, ключодържатели, талисмани, аксесоари, елементи за ангели  са извадени навън и събират енергия!  Можеш да поръчаш от магазинчето ни онези, които са налични или да поискаш да направим нещо специално за теб! Пиши съобщение в страничката ни във Фейсбук – Крилати Приятели или по мейла: ask|маймунка|chudosega.com п.п. Можеш да спечелиш енергиен ключодържател на 03-ти юли! Виж как в страничката ни във Фейсбук – Крилати Приятели. :)   Сътвориха: Марти Иванова, Ан и Мег (3 в 1) Късмет, Любов, Успех и… ЧУДО!   Подобни публикации:  [related_posts]Insert your text here[/related_posts] Save