Пълълнолуние, пълно с изпитания – какво да правим?

Както и да ви се е отразил периодът около Пълнолунието, трябва да знаете, че изпитанието не е приключило.

Сряда и четвъртък даже ще бъдат най-динамичните предизвикателства, кулминацията на този труден период. Днес, сряда 19-ти, е точният съвпад на Марс и Плутон. Дива, сурова, войнстваща мъжка енергия. Все пак в съвпад с високото си проявление – Плутон. Той дава надежда за израстване, помъдряване и трансформиране на мъжкото начало. Везните също подсказват за възможно хармониране и уравновесяване на женското и мъжкото. Но това далеч няма да мине плавно и леко. Не и за всички. Помнете обаче, че тежките моменти са съвършената възможност за израстване. Те носят в себе си огромни потенциали за качествена трансформация, носят дар! Но за да се ползваме от него, трябва да съумеем да отработим предизвикателствата. КАК?

Предизвикателства по пълнолуние

Помните ли – Каквото и да се прояви в холографската ви реалност – обичайте го! Когато единствената ви възможна реакция на избликващите от всеки ъгъл предизвикателста е любов, нищо няма да е в състояние да ви събори и уязви. Научавайки се как да обичаме изникващите в живота ни случки, хора и обстоятелства, навикът ни да се противопоставяме, бягаме и борим срещу “неизбежното”, се трансформира в готовност да прегърнем винаги гъвкаво променящите се краски на битието. Вместо да се хвърляме в битки пилеещи енергията ни, се учим да ценим вечната промяна и да виждаме скритите уроци и дарове, скритите възможности. Учим се да реагираме, мислим, действаме, чувстваме от сърцето. Горчивината, тежестта, обидата, гневът изчезват, за да отстъпят място на Духа в действие.

Любов по пълнолуние

Каквото и да се случва, помнете, че: Във всеки дъх, който поемате – Любовта е там. При всяко съприкосновение и сблъсък – Любовта е там. Независимо какво се случва, дали всичко се разпада на съставните си части, или бавно съшивате парченцата на живота си – Любовта е там. В моментите на най-великите ви постижения и ликуване, и в най-мрачните часове на несигурност и безпътица – Любовта е там. Насред опустошаващата трагедия, или най-великолепния триумф – Любовта е винаги там. Когато животът е цветен и разцъфтява в благост и красота, вдъхновяващ и хармоничен; И когато животът е сив, тежък, разочароващ, болезнен – Любовта е там. Когато се чувствате сами, самотни, неподкрепени, изоставени – Любовта е винаги там. Независико какво и дали разбирате, и колко още път за извървяване и уроци за осъзнаване имате – Любовта е там. Независимо какви чувства разтърсват цялото ви същество, независимо какви избори правите, нито как се чувствате – Любовта е винаги там. Независимо какво ви е било причинено, или какво вие вярвате, че сте причинили другиму – Любовта е винаги там. Дръжте тази мисъл в ума си през това пълнолуние, и каквото и да изникне в холографската ви реалност – стойте в Сърцето и бъдете Любов. И с всяка малка крачица напред, с всеки тласък на освобождение от оковите и илюзорните воали, скриващи тази всеприсъстваща и всепроникваща Любов, вие разкривате и освобождавате искрица от Любовта която ви съдържа, изпълва, изгражда. Това е Любовна (Р)Еволюция. И нейното разцъфтяване се крие в тай-тъмните мигове. Сега.Е.Моментът. Обичам ни. Мартина www.svoizbor.com ПЪЛНО-ЧУДИЕ :)