Добре Дошли в ПОртала на ЩАстието! 

Тази ПОЩА е един своеобразен портал на щастието.  Създаден е, за да носи радост, надежда, щастие…Това е един от многото начини да усилите енергията на своето желание, молитва, мечта. Вече е възможно да изпратите писмо до нея, съдържащо вашето желание, мечта, блян или въпрос. Вселената е будна и винаги работи. Тя приема всички мисли и работи по изпълнението на всички желания, така че винаги вярвайте в нейните възможности! Тя е като един огромен сървър, получаващ всякакви мисли – на радост, щастие, благодарност, любов или съмнение, неодобрение и т.н. Реагира мигновено на полученото за последно от изпращача послание. И тъй като всеки един човек на планетата е сързан и е част от могъщата сила – Вселена, може да помогне за сбъдването на мечтите и желанията на другите. Как? Необходимо е просто да прочете писмото на другия и така да го зареди с положителна енергия, като пожелаете от сърце: “Да бъде!” Това е достатъчно. Представете си какво е да мислите за мечта/желанието си сами, а какво ли ще се случи, ако хиляди я прочетат, а така – със самото й прочитане отново я изпратят към вселената? Единствената дума,  най-подходяща тук е ЧУДО.  Пожелаваме ви приятни мигове във ВАШАТА поща, която с радост ще направи това изпращане на желания възможно. Ако се запитате: “Добре де, защо не получавам това, което искам?”, това е своеобразно анулиране на вашето първоначалното желание. Затова – ВЯРВАЙТЕ, и знайте, че най-доброто предстои!

Знаете ли, че…: – всяка мисъл е желание? – вселената улавя всички мисли? – вселената изпълнява желания? – можете да пратите писмо до вселената? – вселената получава писмото ви? – в писмото можете да напишете желание или мечта? – вселената уважава правото на личен избор?- можете да го направите от тук?

Сподели какво желаеш, за какво копнее сърцето ти тук и то повече от веднъж. Всички ще го прочетат! Фокусирай се върху себе си, поискай нещо конкретно, което ще подобри твоя живот.
Поискай лична промяна, защото промениш ли себе си – променяш и света. Другите не могат да се променят с твоето желание, защото те имат право на личен избор и свой собствен път на желанията и промяната.

Поискай  ТИ да обичаш повече, ТИ да разбираш повече, ТИ да прощаваш повече, ти да се промениш.

Всичко около теб ще се промени, когато ти се промениш.

Пожелай си повече щастие, благотворни мисли, благи дела и остави материалното да последва духовното.

Добави в края на своята молитва-желание “За най-висше благо. Благодаря!” – така ще оставиш свободни ръцете на Вселената да действа по най-добрия начин за теб и всички останали.
А ако искаш да предизвикаш себе си пиши за желанието си като благодарствена молитва. Пиши, че всичко това, за което копнее сърцето ти вече е факт и благодариш за него от сърце!
 Пиши на кирилица! :)