♥ Поща – желания към Вселената♥

 Добре Дошли в ПОртала на ЩАстието! 

Тази ПОЩА е един своеобразен портал на щастието.  Създаден е, за да носи радост, надежда, щастие…Това е един от многото начини да усилите енергията на своето желание, молитва, мечта. Вече е възможно да изпратите писмо до нея, съдържащо вашето желание, мечта, блян или въпрос. Вселената е будна и винаги работи. Тя приема всички мисли и работи по изпълнението на всички желания, така че винаги вярвайте в нейните възможности! Тя е като един огромен сървър, получаващ всякакви мисли – на радост, щастие, благодарност, любов или съмнение, неодобрение и т.н. Реагира мигновено на полученото за последно от изпращача послание. И тъй като всеки един човек на планетата е сързан и е част от могъщата сила – Вселена, може да помогне за сбъдването на мечтите и желанията на другите. Как? Необходимо е просто да прочете писмото на другия и така да го зареди с положителна енергия, като пожелаете от сърце: „Да бъде!“ Това е достатъчно. Представете си какво е да мислите за мечта/желанието си сами, а какво ли ще се случи, ако хиляди я прочетат, а така – със самото й прочитане отново я изпратят към вселената? Единствената дума,  най-подходяща тук е ЧУДО.  Пожелаваме ви приятни мигове във ВАШАТА поща, която с радост ще направи това изпращане на желания възможно. Ако се запитате: „Добре де, защо не получавам това, което искам?“, това е своеобразно анулиране на вашето първоначалното желание. Затова – ВЯРВАЙТЕ, и знайте, че най-доброто предстои!

Знаете ли, че…:
– всяка мисъл е желание?
– вселената улавя всички мисли?
– вселената изпълнява желания?
– можете да пратите писмо до вселената?
– вселената получава писмото ви?
– в писмото можете да напишете желание или мечта?

– вселената уважава правото на личен избор?- можете да го направите от тук?
Сподели какво желаеш, за какво копнее сърцето ти тук и то повече от веднъж. Всички ще го прочетат! Фокусирай се върху себе си, поискай нещо конкретно, което ще подобри твоя живот. Поискай лична промяна, защото промениш ли себе си – променяш и света. Другите не могат да се променят с твоето желание, защото те имат право на личен избор и свой собствен път на желанията и промяната. Посикай  ТИ да обичаш повече, ТИ да разбираш повече, ТИ да прощаваш повече, ти да се промениш. Всичко около теб ще се промени, когато ти се промениш. Пожелай си повече щастие, благотворни мисли, благи дела и остави материалното да последва духовното. Добави в края на своята молитва-желание „За най-висше благо. Благодаря!“ – така ще оставиш свободни ръцете на Вселената да действа по най-добрия начин за теб и всички останали. А ако искаш да предизвикаш себе си пиши за желанието си като благодарствена молитва. Пиши, че всичко това, за което копнее сърцето ти вече е факт и благодариш за него от сърце!

Всички желания вече се публикуват и в страничката ни ПОрталът на ЩАстието. За да могат да бъдат прочитани от още повече хора, споделяни и зареждани :) 

 Пиши на кирилица! :) 

633 thoughts on “♥ Поща – желания към Вселената♥”

 1. моето най- голямо желание е съвсем скоро до една година да напиша много успешна и продава книга.

 2. Скъпа Вселено! Скъпи мои ангели хранителни!
  Първо искам да ви благодаря за това ,че изпълнявате желанията ми! Благодаря , че децата ми ,родителите ми и всичките ми близки са живи и здрави! Благодаря за всичко хубаво,което се случва и предстои да се случи в живота ми! Благодаря за любовта на Георги към мен и моята към него! Благодаря,че връзката ни ще продължи и ще се развива по най- прекрасния начин и ще бъдем щастливи един с друг! Благодаря, че синът ми ще се подобри и ще ме радва ! Благодаря, че имам такава прекрасна дъщеря и че тя ще бъде много щастлива в живота си! Благодаря, че финансово съм добре осигурена!
  Моля те нека бъда по -уверена и по – съсредоточена във всичко ,което правя! И моля да се срещнем скоро с моя любим! Благодаря от все сърце за подкрепата и помощта!
  Да бъде!

 3. Всевиждаща Вселено,благодаря за здравето,разбирателството,любовта и уюта в моето семейство! Моля те за нужната сума пари,с които да покрием дълга ни към банката.ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО-БЛАГОДАРЯ!!!

 4. Привет Вселена!
  Пиша вечерта на новолуние в Риби и тъй като на преден план са взаимоотношенията с хората , искам да си пожелая да подобря комуникацията с хората от миналото , настоящето и да срещна възможно най-добрите хора за мен в бъдеще!

  Да бъде!

 5. Скъпа Вселено, направи така че книгата за Мерил Стрийп – „Винаги тя“ да ме намери до една седмица. Много ти благодаря и да бъде!

 6. Благодаря за всичко бих искала да стане чудо и знам че със силата на Господа ще ми се сбъднат съкровените ми мечти.

 7. Скъпа и всемогъща Вселена! Благодаря ти за всичко хубаво, което си ми дала, но и за уроците в живота. Благодаря ти , че аз и моето смеейство сме здрави! Благодаря ти за цялата любов, което получавам и която съм способна да давам! Благодаря ти, че ме срещна с хора които да обиквна. Благодаря ти, че имам работа и подкрепа.
  Мила и всемогъща Вселено, от сърце те моля и желая да сбъднеш някои скромни мои желания..Моля те, с мъжа , с който прживях толкова прекасни мигове отново да се съберем! Моля те да заживеем заедно и да сме щастливи и моля те да имам собствено жилище, в което това да се случи! Благодаря ти от сърце!
  Да бъде!

 8. Здравей, приятелко Вселена!
  Предполагам, че си научих урока – да внимавам какво си пожелавам?! Ти ми изпълни желанието, много точно, вече знам подробностите да ти го оставям на теб! Искам работа, на която да се чувствам доволна от труда си и полезна, да имам колеги с който се разбирам и работим добре и в екип, да получавам заплата над 750 лв и бонуси по празниците и отпуска,
  За най-висше благо и без вреда на никого! Благодаря!
  Благодаря, за чудесното ми семейство и за това, че са здрави всички!

 9. Благодаря за всичко в моя живот. Искам, вярвам и получавам, защото го заслужавам. Вселено изсипи своята благодат върху мен…любов, успехи, щастие ,радости,изобилие,благоденствие…всичко това в още по- големи количества. Така да бъде, още от днес! Благодаря!!!

  1. Мила Вселена Благодаря ти, че винаги изспълняваш мойте желания по най-добрия начин за мен!!! Сега си пожелавам, още повече здраве, щастие, късмет на мен и моето семейство! И още по-голяма финансова стабилност! За най- Висше Благо, така да бъде още сега!!! Обичам те!

  2. Искам, вярвам и получавам, защото го заслужавам! Чудесна мото!

 10. СкъПа Вселена,
  Скъпи ангели хранители които се грижите за мен Благодаря ВИ за вашата любов към мен и семейството ми Нека да бъда съпрега на Димо и майка на сина ни Тъй желан с обич сътворени любон създаден Хармония, обич, взаимност , мир и любов да ни сплотяват и царят в дома ни Да бъде без вреда за никого от насЛюбовта сплотява Децата затвърждавт и дават смисъл на дните ни Да бъде според Божията воля за нас Нека бъдем благословенни и щастливи Дните ни изпълнени с хармония , любов мир и разбирателство Да бъде

  1. Позволи ми скъпа Вселена, ангели хранителни да се омъжа за Димо и да се грижим един за друг И в радост и болка позволи ми да бъда до него и да се грижа за него Обичам го Позволи ми да се омъжа за него и да остана до него винаги завинаги във всичко заедно Нека бъде така, според Божията воля за нас така че и двамата да сме щастливи благословенни в избора ни Да бъде така

 11. Mila Vselena, Blagodaria za vsichko ,koeto pravish za men i moeto semeistvo ,che sme zdravi i jivi.Blagodaria che vinagi me chyvash v molbite mi.Moeto jelanie e da imam sobstvena kashta i dostatachno pari za da doveda roditelite si da jiveiat pri men za da si gi gledam i da se grija za starinite im .Blagodaria ,Taka da bade ,Molia te prosti mi .Sajaliavam ,Obicham te , Blagodaria

 12. Благодаря за най-прерасното в живота ми,благодаря за семейството ми.Моля те сега мъжът ми да се осъзнае и отново да сме щастливи.Моля те да премахнеш злото,което витае около нас.За най-висще благо,да бъде!Благодаря!

 13. Драга Вселена, пиша ти със съкровеното си желание, което расте в мен вече доста години. Благодаря ти ужасно много за моето семейството ми, което със своите недостатъци, е най-скъпото нещо в моя живот. Благодаря ти и за страхотната ми най-добра приятелка, както и за детското ми приятелство, което продължава да съществува. Умолявам те да запазиш семейството ми и приятелите ми около мен и те моля нищо да не може да ги отдалечи от мен. Но съкровеното ми желание, това от детството ми, е да отида този Септември в Америка с най-добрата ми приятелка! Моля те да бъдем винаги двечките заедно, досущ като сестри! Моля се за здравето на майка ми, брат ми и баща ми и за тяхното щастие. Но те моля толковоа много, с цялата вяра на света, оплетена в това мое си желание, да замина за Америка след месец с моята приятелка. МОЛЯ ТЕ, ЗАЩОТО ВЯРВАМ В ТОВА! Благодаря ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО, БЛАГОДАРЯ И ВЯРВАМ СИЛНО!

  1. Моля те да замина за няколко години в Америка, от тази година, за да мога да уча и да бъде с моята приятелка! И те моля, да поддържам силна връзка с семейството ми! За най-висше благо, умолявам те. Нека да бъда здрава и смела личност, моля те толкова много. И Вярвам силно, вярвам в теб!

 14. Скъпа Вселена, благодаря ти за всички прекрасни неща, които ми даде през изминалата година. Отново получих много дарове и уроци, които, надявам се, съм разбрала истински. След голямата почивка, която си взех е време да започна работа. Надявам се да е на по-хубаво от предишното място. Искам да си стъпя на краката и да възвърна самочувствието си, както и да не тежа на родителите ми повече.
  Благодаря ти! За най-висше благо!

 15. Искам тази любов, за която мисля. Искам това обяснение в любов ,за което мечтая отдавна! Благодаря Вселено Велика! Знам,че ти правиш всичко за мен!

 16. Преди половин година брат ми се раздели с своята жена(не по негово желание) от която има две момчета на 3 и 6 години.Наложиму се да се завърне в родният ни град за да работи.След като се разделиха жена му започна да крие децата и не му дава даже да ги чуе а камоли да ги види. Най съкровеното ми желание е брат ми да може редовно да вижда децата си.

 17. Здравей Вселено благодаря ти за всичко което ми даваш но сега в този момент те моля да ми помогнеш да забременея веднага и да бъда много обичана и богата,Благодаряти вселено че се грижеш за мен и за моето бъдеще Благодаря от сърце Вселено.

  1. Мило вселено благодаря ти за всичко което правиш за мен,но сега в този тъй труден момент от моя живот те моля от сърце и душа нека забременея по скоро нека и аз имам рожбичка молете вселено помогни ми Благодаряти вселено нека така да бъде.

 18. Здравей Вселено, толкова отдавна на съм писала тук…
  Благодаря за всичко, което имам в живота ми. Но сега моя татко е болен – получи поредния инсулт и искам да помоля да помогнете в неговото възстановяване – да може да става, да се движи сам, да се обслужва! Моля и ако има начин да ги помирите с майка ми и да си изживеят старините спокойно! За най-висше благо.Благодаря!

  1. Здравей Вселено,
   Преди година съм ти писала, благодаря, че помири родителите ми. моля те да изпратиш на татко ми моята любов.
   Благодаря за новата работа – изпълни ми точно желанието, само че аз трудно се адаптирам. Знам, че за всичко в този живот си има време и причина. Моля те, да ми изпратиш допълнителна работа или начини за допълнителни доходи за да помагам в семейния бюджет! Обичам знаците ти и ти благодаря за здравето в семейството и благополучието ни! Нека реченото бъде сторено! Благодаря!

 19. Здравей,Вселена!Благодаря ,че децата ми са живи и здрави,щастливи и изпълнени с мечти,които ще осъществят в точния момент.Благодаря ти ,че намерих любовта ,че обичам отново и съм обичана!Благодаря за това ,че разбрах кое е важното в живота -да даваш и да получаваш любов!Щастлива съм и ти благодаря за всичко ,което направи за мен и децата ми!За най-висше благо!Благодаря

 20. Мила Вселено моля те от сърце нека си намеря по доходоносна работа и най накрая сърцето ми да срещне половинката си!Благодаря ти за най висше благо!Искам Л да ми се обади и да ми се извини!

  1. Мила Краси,

   ВИНАГИ съблюдавай закона за Свободната воля! Желания, които опират до действия на други хора (тоест опират до ТЯХНАТА свободна воля), са в противоречие с този закон.

   Помисли какви са действията/ решенията/ думите/ мислите, които ТИ самата трябва да направиш, за да се осъществи твоето желание!

   Успех и помни – Вселената слуша!

 21. Здравей, Вселена!
  Искам да благодаря за прекрасните моменти в края на 2013 година и началото на 2014-та.
  Моля те за здраве за мен и роднините ми. Направи така, че да намеря своя път в живота и да успея да се справя с депресията и паническите атаки. Помогни ми да си изкарвам изпитите в университета, защото ти си свидетел колко много учих за изпита, по който ме скъсаха.
  Благодаря ти, обичам те!

  1. Мила Вселено, Искам да съм здрава, да не ме боли нищо, да се радвам на деца и внуци, да съм на крака и без всякакви болести. Благодаря!

 22. ВЕЛИКА ВСЕЛЕНО,БЛАГОДАРЯ ЗА ЗДРАВЕТО ЛЮБОВТА И ЩАСТИЕТО КОИТО СИ МИ ДАЛА! БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА РАБОТА КОЯТО ДАВАШ НА СИНЪТ МИ ДИМИТЪР ВЪВ ВИЕНА!ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО, БЛАГОДАРЯ ! ДА БЪДЕ!

 23. Велика Вселено, БЛАГОДАРЯ, че изпълваш дните ми с радост,любов и щастие.Благодаря ти за прекрасното семейство което имам, за разбирателството между нас, за разумния и успешен мъж до мен, за синът ни Димитър с който си ни дарила.Благодаря ти, че всички които обичам и ме обичат са здрави и щастливи включително и аз. Благодаря ти Вселено за добрата и успешна работа на синът ни Димитър във Виена, за прекраснити отношения със снаха ни Ангелина .Благодаря че им помогна да завършат магистратура във Виена. Благодаря зя прекрасната работа която имам и за успешния бизнес на съпруга ми.БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕЛЕНО! ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО БЛАГОДАРЯ! ДА БЪДЕ

 24. Благодаря ти мила Вселена за уроците . които ми даваш доста се улях напоследък и си заслужих урока. Благодаря .че ме срещна с прекрасен мъж . който ме прави щастлива . Благодаря за прекрасното дете което расте самоуверено – Сигурна съм че и скоро ще си изплатая кредитите и ще съм свободна за още повече щастие и любов . Благодаря за работата която имам но съм сигурна че скоро ще се появи и идеалната работа за мен .Благодаря ти мила Вселена че правиш всичко това за мен и съм сигурна че скоро ще съм най-щастливия човек но те моля нека всичко това застигне и всички хора на земята нека са изпълнени с много любов здраве и финансова стабилност нека са много щастливи и живеят в мир .Благодаря ти мила Вселена ! Амин !

 25. Вселено прекрасна, благодаря ти за тази прекрасна събота, която се изпълни едно мое желание, за прекрасните моменти на споделена любов, на нежност. Благодаря за този дар, който ми даде. Благодаря за любовта, за вниманието, което получавам. Искрено БЛАГОДАРЯ!

 26. ДО ВСЕЛЕНСКИЯ ОТДЕЛ ЗА НОВА ПРИЯТНА И ДОБРЕПЛАТЕНА РАБОТА!!!
  АБРА-КАДАБРА СИМ САЛАБИМ С УДОВОЛСТВИЕ ПРИЕМАМ НОВАТА СИ РАБОТА В ЧУДЕН ТОПЪЛ КАБИНЕТ, С МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ЧУДЕСА ДА СЪТВОРИМ : БУКВИ И ЧЕРТИЧКИ ДА УСВОИМ!

 27. Вселено Прекрасна, грижеща се за мен, Благодаря от сърце за тази любов ,която се появи в живота ми, за този човек, който ме кара да изпитвам тези чувства. Благодаря ,че обичам, че съм влюбена и че чувствата ми са споделени. Благодаря!

 28. Вселено Велика, БЛАГОДАРЯ, че изпълваш дните ми с радост, щастие и любов. Благодаря за прекрасното семейство,което имам, за разбирателството по между ни, че сме здрави и всичко е така както желаем.Благодаря и нека любовта изпълва животът ми всекидневно!

 29. ВСЕЛЕНА моя,здрава да съм,и чиста да е кръвта ми,обичана и щастлива да съм сега от този час и ден 10 в октомври 2015 и занапред.Да бъде,Благодаря !Благодаря за това че съм успешна и добра и дарявам на хората здраве,.Благодаря ти Вселено за любовта ,която получавам и давам от сърце!Ти знаеш какво искам сега Вселено моя необятна !Да бъде!БЛАГОДАРЯ!

 30. Благодаря на Теб скъпа Вселена и на твоите прекрасни ангели ,за това което съм,за любовта ,която получавам и която ми даваш възможност да дарявам!Копнея за „Мамо -Обичам те“ от мъничката ми дъщеричка,и за това да е здрава и щастлива!Синчето ми да е здрав ,прекрасен Разумен и успешен мъж.За най-висше благо Благодаря ти скъпа ВСЕЛЕНА!Благодаря ти за платената ми работа,и за желанието ми да помагам на хората!Дари ме вселено с здраве ,здрава кожа,чиста кръв и сили и разум да мога да поема всичкото това щастие което заслужавам! Обичам и съм обичана от Вселената !Благодаря ти,че всички които обичам и ме обичат са здрави,щастливи и благословени от ТЕБ!За най -висше благо,Да Бъде!БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕЛЕНО!

 31. Велика Вселено БЛАГОДАРЯ! Благодаря, за всичко, което изживявам напоследък в положителен аспект и недотам. Аз съм благодарна, за това ,че имам възможността да познавам този, човек, който навлезе в живота ми с бурна страст, желание, любов. Благодаря, че имам възможността да обичам, да бъда обичана, желана, искана до безумие. Благодаря ,че получавам и давам внимание. Благодаря,че дарявам любов и получавам любов от обекта на чувствата ми. Благодаря, че съм влюбена и че виждам очи влюбени в мен. БЛАГОДАРЯ! ВЯРВАМ! ПОЛУЧАВАМ!

 32. Велика Вселено, преди всичко искам да ти благодаря за тази любов ,която ми даваш, която изпрати в живота ми. Цели три години, тя стоеше в пространството и сега настъпи момента за това прекрасно изживяване. Благодаря за прекрасните, щастливи моменти, които споделяме с обекта на желанията ми, влюбените погледи, изпълнени със страст и желание. Нека любовта бъде с нас и за в бъдеще тази любов става все по силна. Нека има много внимание, загриженост и желание един за друг. Благодаря! Знам, че мечтите се сбъдват и всеки ден стават чудеса! Аз искам , вярвам и получавам всичко това, защото съм любимото ти дете и го заслужавам!

 33. Скъпа Вселена,
  Благодаря, че съм в отлично здраве и винаги се чувствам удобно и уверено в кожата си.
  Благодаря ти, че с всеки изминал ден аз израствам като личност и ставам по-силна.
  Благодаря ти, че живея осъзнат, щастлив и пълноценен живот!
  Благодаря за безусловната любов , с която съм изпълнена към всичко и всеки.

  За най-висше благо! Благодаря!
  Обичам те!

 34. Всемогъща Вселена, благодаря ти, че Р.Н. вече няма здравословен проблем и печели настоящия турнир.
  Благодаря ти за всички блага!

 35. Всемогъща Вселена, моля те, искам племенницата ми и майка ми, а всичките ми близки и приятели да са живи и здрави. Искам двете със сестра ми да оздравеем.
  Благодаря, че чуваш молбата ми!

 36. мила Вселено,искам каквото си пожелая да ми се сбъдва,а това ще стане ако съм много здрава, далече от болести и неприятности.
  Искам да ме пазиш и мен и децата ми и внуците ми и съпруга ми и всички хора които обичам.
  Преклон пред теб всемогъща Вселено!

 37. Благодаря за всичко в моя живот. Искам, вярвам и получавам, защото го заслужавам. Велика Вселено изсипи своята благодат върху мен…любов, страст, щастие ,радост..всичко това в още по- големи количества. Така да бъде, още от днес! Благодаря!!!

 38. Прекрасна, Всемогъща Вселена, благодаря ти за всички сбъднати желания в живота ми! Моля те изпълни и това съкровено желание за мен и моето семейство – изпрати ни в най-скоро време прекрасното момиченце, което чакаме с нетърпение и огромна любов. Направи щастието ни още по-пълно и ни дари със спокойствие, още нежност, уют, мъдрост и здраве за да бъдем силни и добри родители, да го възпитаваме в истинските ценности, благородство и любов. Нека винаги доброто и светлината озаряват нашия дом и твоята сила бди над нас. ДА БЪДЕ!

  1. Mила Вселено!
   Искам да съм много здрава ,
   искам децата ми и внуците да имат много късмет и удпехи,!
   Благодаря ти за всичко!8

  2. Мила Вселено.!
   Искам дъщеря ми Мария да успее да ди купи жилище в Чикаго,искам сина ми Свет да си дооправи къщата и да бъде много хубава,искаю да съм здрава и да не се разболявам от нищо.
   Благодаря ти за всичко Вселено могъща!
   Прекланям се пред теб!

 39. Скъпа Вселена, благодаря ти за любовта и късмета на мен и хората около мен!!Благодаря за всичко – здравето, работата, щастието, жилището!Силно желая бързо да изплатя кредита по жилището без вреда за никого!Силно желая увеличение на доходите ми! Благодаря ти Всемогъща Вселена!Благодаря!

 40. Прекрасна Вселено, благодаря за всичко в моя живот, за прекрасното семейство,което имам, за това, че всеки един ден аз се събуждам жива и здрава. Благодаря ,че съм обичана и обичам. Днес аз отключвам божествената си енергия и я пускам да твори за мен. Тя се свързва с теб и твори чудеса за мен, изсипвайки своите блага върху мен. Повече любов, щастие и радостни моменти. Аз ги получавам.За най- визше благо ,без вреда за никого. Аз получавам всичко,което искам, дори и повече! Благодаря!

 41. Здравей, прекрасна Вселена!
  Благодаря ти за всичко което ми даваш, благодаря за здравето ми, благодаря, че семейството ми и близките ми за живи и здрави. Благодаря, че съм заобградена от прекрасни хора. Благодаря, че имам страхотна работа. Моето желание е да срещна мъж с когото да споделя живота си. Да намеря един прекрасен човек когото да обсипя с любов, да ме обича и да ме кара да се чувствам най-специалната. Искам да бъда силна, да се справям с всяка трудност и да бъда независима. Благодаря ти, Вселена за всичко прекрасно с което ме обсипваш. Да бъде!

 42. Велика Вселено, Благодаря ти за всичко прекрасно в моя живот. Благодаря ти за щастието, любовта ,хюрмонията в моето семейство. Благодаря, че сме живи и здрави. Бих желала още по- големи признания в любов, още повече любов и вярност. Благодаря! За най- висше благо! Позволявам!Така да бъде!

 43. Мила Вселено, нека утре да изкарам 6 по физика и да завърша с толкова тази учебна година, защото успехът е важен за мен. :)

 44. Скъпа и необятна Вселено, благодаря ти ,че се грижиш за мен и близките ми хора винаги да сме живи и здрави. Благодаря за семейството ,което ми даде и за прекрасните ми деца. Благодаря ,че ме правиш успешна, удивителна, щастлива, красива, уверена и че печеля пари с лекота ,затова че съм магнит за качествени хора и ситуации. За едно нещо искам да те помоля -благоденствие, моля и мир в душата ми. Което ще ми позволи да карам колата на мечтите си, да осигуря децата по -добре, да пътувам повече по света и изобщо всичко ,което ме прави щастлива в земният ми път. Благодаря ти за безграничната любов!!За най-висше благо. Благодаря ти!
  Съжалявам; Моля те, прости ми!;Обичам те и пак Благодаря

 45. Скъпа и необятна Вселено, благодаря ти, че съм жива, че дишам, че близките ми са добре! Единственото, което ми пречи да живея пълноценно е – че любимият ми мъж не е до мен! Моля те, направи така, че той да се върне при мен скоро, защото не мога да живея без него! Дари ме с любовта и присъствието му, а в замяна на това аз обещавам да стана по-добър, по-разумен и по-мил човек!
  За най-висше благо. Благодаря, мила Вселено, благодаря!

  1. Да бъде !Нека Вселената ,която е необятна и има за всички всичко изпълни нашите желания ! Моето желание е работа , добре платена , да имам време за Надежда и Антон ! Желанието ми за почва да се изпълнява точно…СЕГА…

 46. Вселено Велика! Благодаря ти за всичко прекрасно в моя живот. За прекрасното семейство, мъж, дете и всички,които обичам. Благодаря ,че съм обичана от съпруга си и че ми е верен и предан. Благодаря и знам, че заслужавам само хубави неща,които ми носят само щастие.

 47. СПЕШНО ЗАЕМ ОФЕРТА КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА.
  Здравейте,
  Моето име е г-жа Вики, аз съм от БЪЛГАРИЯ, женен, аз имам
  търсил истински заем компания за последните пет месеца и
  всичко, което имам е куп измами, които ме правят да им се доверите и в края
  на деня, те взеха парите си, без да дава нищо в замяна, всички
  моята надежда е загубена, аз се обърках и разочарован, аз го намирам за много
  трудно да се хранят семейството ми, никога не съм искал да имам нищо общо
  със заем компании в интернет, така че аз отидох да взема на заем пари от
  приятелю, аз й казах всичко, което се е случило и тя каза, че може да ми помогне, че
  тя знае компания заем, който може да ми помогне с някаква сума на кредита
  необходимо от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто имам
  заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствате за заем, аз направих
  точно както тя ми каза, кандидатствах с тях на Email: (williamsloans14@gmail.com), никога не съм вярвал, но аз се опитах и ​​да ми
  най-голяма изненада, аз имам на кредита в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
  Аз съм щастлив и богат отново и аз съм като благодари на Бога, че такъв заем
  компании като това все още съществуват върху тия измами цял местата,
  Моля Съветвам всички, там, които са в нужда от заем, за да отида за
  (Williamsloans14@gmail.com) те никога няма да ви се провали, и
  Животът ти ще се промени като моя направих.

 48. Велика Вселено, аз вярвам в теб и знам, че ми поднасяш всички блага, защото ти си неизчерпаема и аз знам, че заслужавам много. Заслужавам да се избавя и знам, че ще се избавя от всичко ,което ме тревожи, а именно Десислава да бъде далеч от мен и мъжът ми. Благодаря! Така да бъде ,без зла умисъл. Премахвам всички пречки за това изпълнение. Аз получавам ,аз заслужавам. Благодаря Вселено!

 49. Здравей мила Вселено, обичам те и винаги ще те обичам ,защото винаги си ми помагала в трудни моменти, а сега моля те помогни ми мъжът ми да намрази любовницата си Таня и тя да спре да го търси помогни ми да не се разделяме! За най висше благо – Благодаря – Благодаря ти мила вселено.

 50. Вселена, здравей.
  Моля те, нека да намеря мъж с когото много да се обичаме. Да се ценим, да си имаме доверие, да се уважаваме. И да създадем здраво семейство.

 51. Мила Вселено , моля те дари моето семейство с много., Здраве,любов,мир ,хармония,спокойствие и разбирателство БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО! ДА БЪДЕ!

 52. Вселено велика! Изпълни това ,което желая, дай ми знак и доказателство. Желая да усещам щастие, че всичко ,което ме тревожи напоследък отминава и всичко става както преди, че и по- хубаво. Нека Десислава се омъжи. Дай ми доказателства ,че имам най- верният съпруг.Така да бъде. За най- висше благо! Благодаря!

 53. Благодаря ти Вселено!!!Благодаря ти,че съм здрава и щастлива,обичана и обичаща!Че имам едно прекрасно семейство,здрави момиченце и невероятно всеотдаен съпруг.Връзката между нас е толкова силна,че нищо не може да я пречупи!Истинката любов се засилва с времето!Благодаря ти,че изпитваме такава страст един към друг,която не угасва,а се увеличава.Благодаря ти,че родителите ни са живи и здрави,живеят спокойно и мирно.Благодаря ти,че имам интересна и зареждаща работа,която обичам да работя.Благодаря ти,за новият ни дом,в който има уют и топлина,чува се дестки смях и ухае на любов и щастие…Благодаря ти за вълнуващото пътуване,което ни подари и което още повече ни сплоти…БЛАГОДАРЯ!Благодаря за красотата ми,благодаря за силният ми характер,за упоритостта,с която преследвам целите си,за спокойствието,което усещам,за това,че вече не съм тревожна и се владея.Благодаря,че вече разбирам повече хората около мен,че ги обичам повече,помагам им повече.БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ….За най-визше благо!Благодаря!
  Да бъде!

 54. Извинявай мила Вселено забравих да ти благодаря За най висше благо Благодаря! Нека ме потърси още днес Благодаря,Благодаря,Благодаря ти Вселено – да бъде!

 55. моля те Вселено дай ми сили да издържа всичко което ми поднася съдбата нека Л да ме търси по често да бъде с мен и да не се разделяме

 56. Толкова много писах,написах изпрати а не виждам написаното от мен :(

 57. Mila Vseleno pomognimi da se sdobrim s valentin da suzdadem prekrasno semeistvo da imame dete semeistvata ni da sa zdravi da se oturvem ot nedobrojelatelite i da imame uspeh vuv vsqko nachinanie Blagodarq Ti Vseleno

 58. Благодаря ти Вселено за всичко нека моето желание да стане реалност

 59. О велика Вселено! Благодаря ти, че ме събра с Ян момчето, което обичам и ни даваш най-страхотните мигове с него! Той ми подарява най-красивите думи писани в любовно писмо! Благодаря ти, че не ме разделяш с него и нашата връзка не може да бъде разрушена! Благодаря ти, че ни подари едно малко романтично пътуване до Варна! За най-висше благо! Благодаря ти о всемогъща вселено!

  1. Благодаря Вселена! Благодаря,че събра пътя ми с една прекрасна жена,жена която обикнах от първия миг,жена за която бих пожертвал всичко,благодаря,че сме заедно,благодаря,че преодолявам всички препятствия за са съм с нея,благодаря,че всичко между нас е толкова хубаво.За най -висше благо! Благодаря ти Вселена!

 60. Здравей, Вселена!
  Благодаря ти, че след толкова много години ни дари с три прекрасни дечица! Благодаря ти, че ми даде възможност да осъществя една от мечтите си- да имам собствено ателие! Благодаря Ти, за близките, които имам, за това, че здрави и щастливи и че се разбирам с тех, благодаря за прекрасното ми семейство! Благодаря ти, Вселена!

 61. Здравей Вселено.Благодаря ти за всичко което съм постигнала благодарение на теб в живота.За прекрасното семейство и близки които имам и за любавта която давам и получавам.Искам всичките ми близки да са здрави и дъщеря ми да стане тази година студентка по фармация.

 62. 05.02.2015 20:49 Благодаря Ти Вселена . Че ми помагаш да разреша проблема с финансовите ми задължения бързо и успешно и да бъда опора за децата си!За висше благо и благото на заинтерисованите!
  Благодаря!

 63. Мила Вселено! Моля те, помогни ми да си намеря работа, която да ме прави спокойна и щастлива! Благодаря ти, че всичко останало в живота ми е наред! За най-висше благо – благодаря и смирено моля!

 64. Благодаря ти Вселено за здравето на семейството ми, благодаря за увереността ми и предопределеността ми да успея да излъчвам Топлота и да привличам хората като магнит. Благодаря ти всемогъща вселено, за най висше благо, благодаря

  1. Благодаря на Вселената за това че всяка сутрин се събуждам щастлива!!!

 65. Вселено,благодаря ти и те моля реченото от мен да бъде сторено,моля те!

 66. Благодаря ти Вселено , че всичките ми приятели и роднини са добре и се справят с делата си . Искам да ги направя по-щастливи , а аз искам да изпитам истинска споделена любов и да бъда по-добър .

 67. Мила Вселено,
  Благодаря ти, че си ме дарила с много неща:семейство, дом, здраве,сили, художествена дарба, собствен бизнес.Моля те, помогни ми да ги запазя, умножа и усъвършенствам.
  Помогни ми да се освободя от излишните страхове, тревоги ,вещи, килограми и връзки.
  Помогни ми да се справя с времето за да си върша всичките работи и да ми остава за почивка, сън, за дома , близките и най-добрите ми приятели.Помогни ми да усъвършенствам уменията си в портрета и пастела и да продавам успешно красиви картини.Да имам достатъчно средства за да живея достойно, да помагам на близките си и нуждаещите се.Помогни ми да подобря кармата си, доколкото е възможно.Дай ми вяра, търпение и късмет да дочакам заслужен отдих и пенсия и пак да творя.
  За най-висше благо.Благодаря.

 68. БЛАГОДАРЯ ВСЕЛЕНО,ЧЕ МЕ ЗАПОЗНА С ТВОЙТЕ ПОМОЩНИЦИ АНГЕЛИТЕ,АРХАНГЕЛИТЕ И ФЕЙТЕ
  ОБИЧАМ ГИ И ИМ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА
  ТОЛКОВА Е ХУБАВО ЧЕ ГИ ОТКРИХ
  БЛАГОДАРЯ

 69. Здравей, Всемогъща Вселена! Толкова отдавна чакам да изкрещя силно своето желание, защото го искам от цялата си душа! След толкова години страдание, мъки и несподелено щастие аз открих ЧОВЕКА до мен. Истински, любящ, отдаден на мен и сина ми…/от предходен брак/. Щастливи сме заедно, едно прекрасно цяло е нашето семейство ето защо ТИ БЛАГОДАРЯ за всичко – за това, че сме здрави, за това че си имаме дом и близките ни са добре! За най – висше благо. Благодаря! Моето желание е свързано с това, че още от начало на връзката искаме още едно детенце , но не се получава вече пет месеца, а годините са напреднали… Моля те Вселено, от сърце и душа помогни ни да станем родители отново! Дай ни още една радост в семейството! ДА БЪДЕ!

 70. Скъпа Вселена,
  Първо искам да ти благодаря за всичко! БЛАГОДАРЯ ТИ за здравето младостта, красотата си, благодаря ти че съм жива и здрава и дишам и се събуждам всеки ден щастлива! БЛАГОДАРЯ ТИ за прекрасното си семейство, невероятните си родители и деца, страхотния си съпруг и моите верни приятели, колегите ми и всички хора, които обичам, и които ме обичат! БЛАГОДАРЯ ТИ за успехите, които имам в работата си и за всичко, през което минах! БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ЧУВАШ И УДОВЛЕТВОРЯВАШ МОЛБИТЕ МИ! И НАЙ-ВЕЧЕ ТИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ДАРЯВАШ ВЯРА И НАДЕЖДА!
  От днес започвам да визуализирам желанията и молбите си към теб! Пожелавам си всеки ден да ми е чудо и да съм щастлива и еуфорична, да постигам всичко с лекота и продължавам да се радвам на успехите на всяко поприще! Децата ми са здрави и щастливи, в училище и в живота са успешни и са много привързани към мен – имаме невероятна връзка! Отношенията ми със съпруга ми стават все по-добри и връзката ни е все по-хармонична и хубава! Той ме изненадва с пътуване в чужбина и много приятни мигове заедно! Родителите ми са живи и здрави и все по-добре се разбират! Имат успехи – всеки в своята работа, увеличават им пенсиите и си докарват предостатъчно допълнителни средства! Щастливи са! Слаба съм, достигнах желаните 57 кг здравословно, без проблеми! Красива съм и секси и желана! усъвършенствам се в работата си и съм търсен лектор и медиатор на срещи! Имам много успехи като парти организатор и като водеща на тържества! Парите са в повече и идват все в повече! Стигат ми за всичко и успявам и да спестявам! Имам желания стимулатор, който ме събуди и взриви през тази (2014 г.). Ролите се обърнаха – сега аз съм неговия стимулатор (аз съм търсената всеки ден, аз съм желаната)! Щастлива съм! БЛАГОДАРЯ!

 71. Здравей Вселено,
  днес е първата Коледа без моя свекър. За мен той бе като баща, липсва ми много……………..

 72. Здравей Вселена!

  Благодаря за всичко, кето имам!

  Нека децата ми имат любов, здраве, щастие и успехи!
  Здраве и работа за мен и съпруга ми!

  Благодаря и нека да бъде!

 73. Здравей, ВСЕЛЕНА!
  Благодаря за всичко, кето имам!

  Нека децата ми имат любов, здраве, щастие и успехи!
  Здраве и работа за мен и съпруга ми!

  Благодаря и нека да бъде!

 74. Здравей Вселена, искам да съм здрава, щастлива, спокойна и обичана! Искам през 2015г. да се събера с човека когото обичам, искам и той да ме обича, искам през 2015г. да забременея от човека когото обичам, искам да получа годежен пръстен от любовта на живота си през 2015г. Искам здраве, щастие и споделена любов! БЛАГОДАРЯ!!!

 75. Здравей отново Всемогъща Вселена! Искам да ти благодаря, че съм жива и здрава и моето семейство също и да те помоля за в бъдеще всички да сме здрави! В личен план желая да намеря подходяща за мен работа, тъй като спешно ми се налага да започна работа в сферата на търговията, искам да попадна на добри работодатели, коректни и толерантни! А в най личен план искам да намеря подходящ за семейство мъж, грижовен, търпелив, подходящ за съпруг за създаването на семейство и деца! Стремя се към стойностните неща, моля те, не ме оставяй да греша, моля те, покажи ми верният път! за най-висше благо ти благодаря!

 76. Здравей, Вселено искам да ти благодаря за всички неща ,които са ми се случили. Много искам да сваля 34 килограма до май месец дай ми сила да продължа с това в което съм се захванала в момента. Също така много искам да видя А.К отново и да го прегърна толкова силно го искам , аз вярвам в твоята мощ и сила и знам ,че си способна да изпълниш тези мои желания аз никога не съм се съмнявала в твоята сила !

 77. Здравей, Вселено искам да ти благодаря за всички хубави неща които ми са се случили. Много искам да сваля 34 килограма до май месец дай ми сили за да продължа да правя това в момента. Също така много искам да видя А.К отново и да го прегърна . Аз вярвам в твоята мощ и сила и знам ,че си способна да изпълниш тези мои желания никога не съм се усъмнявала в твоята сила!

 78. Здравей , Вселено благодаря ти за всички хубави неща които са ми се случили , много искам да сваля 34 килограма до май месец и да имам силата да продължа това което правя в момента. Също искам да те помоля да видя А.К отново и да го прегърна пак защото много искам това да стане отново знам,че ти си всемогъща и можеш да изпълниш тези мои желания защото аз вярвам в твоята сила!

 79. Здравей Вселено. Благодаря ти за това, че аз и всички които обичам са здрави и са с мен, за това, че аз се променям и се изпълвам с любов. Дарявам любовта на всички около мен. Усещам промяната. Всичко всеки ден става по – добре и все по – добре.

 80. Здравей Вселено. Благодаря ти за това, че аз и всички които обичам са здрави и са с мен. Благодаря ти за това, че аз се променям и се изпълвам с любов. Дарявам любовта на всички около мен. Усещам промяната. Всичко всеки ден става по – добре и все по – добре.

 81. Скъпа вселена искам да ти благодаря за всеотдайното ми и прекарсно семейство и за любовта им към мен. Пожелавам си най-вече здраве и ти знаеш най-добре какво си пожелавам най-често моля те нека дойде момента то да бъде реалност и нека започнем с крачетата ми и желанието ми свързано с утрешните придобивки и наистина да ги придобия и да се сдобия с така жадуваната промяна. Благодаря ти пази семейството ми и моля те нека бъдат здрави и щастливи

 82. Зздравей,вселено!Искам само щастие,здраве и стабилна и дълга връзка с Б.М! Наистина искам много любов с този човек! Също искам и верни приятели.Искам любов в живота ми и много щастливи мигове.за найнай-висше благо! Благодаря!

 83. Здравей мила Вселена! Благодаря ти , че децата ми са добре, Благодаря ти за всичко което имам в момента, Благодаря ти че ме срещна с най – добрия и прекрасен човек! От цялото си сърце и душа желая да създадем семейство с него да променим живота си към по добро да сме щастливи и спокойни. Благодаря ти! Да бъде!

 84. Здравей, Всемогъща Вселена! Моля те прати ми здраве. Избави ме от нервността, напрежението и страховете от смъртта и старостта…. Помогни ми да се грижа, както другите майки за детенцето си и ме дари със спокойствие! Благодаря!

 85. Мила вселена, благодаря ти за здравето ми и това на семейството ми. Искам да те помоля до лятото на 2015 да отслабна здравословно и да стана красива и секси. Благодаря ти, че се грижиш за мен и всички. Надявам се всеки обърнал се към теб да получи това, от което се нуждае.

 86. Мила Вселена, моля те от все сърце да ми изпратиш най – сетне истинска любов до края на годината и до новата 2015 година да спечеля От лотарията или по друг законен начин много пари ( над 15 000 лв.). Благодаря ти за всичко добро в моя живот до сега, ще се уповавам в теб и занапред.

 87. Здраей, Вселена!Това, което желая е да съм здрава и щастлива.Детето ми и любимият ми мъж да не са лоши отношения..Нека да се сдобрят и да сме щастлио семейство.Искам да се обичаме и да живеем в мир.Нека любимите ми хора да са здрави и да вървим напред! Нека да стане това и по-добро без вреда за никого.

 88. мила Вселено , моля те за помщ точно сега ми помогни да изляза успешно от това финансово затруднение , изпрати ми подкрепа Сега
  благодаря благодаря благодаря

 89. Мила Вселена преди всичко искам да ти благодаря за това , че децата ми, аз и всички мои близки са здрави! Най силното и съкровено мое желание е да създам здраво и щастливо семейство с Марио! Желая да започна добра и сигурна работа! Благодаря ти от все сърце оставям желанията си в твоите ръце. Благодаря да бъде!

  1. здравеи мила вселена благодаря ти за най прекрасните деца те са всичко за мен моляте дай им сили да успеят в този живот да са на върха винаги дай им здраве и най вече всичко да им върви по вода моляте помогни ми много искам мъжътми да си стои при мен да престане да се събира със приятели да пие а да е при мен ида мисли за работа да започне някъде за да имаме пари да отгледаме децата си искам да не може да стои една минута без мен да ме търси постоядно и да не поглежда никога друга жена желая да започне друга по платена работа за да сме най щастливото семейство на този свят искам да започна да слагам хора за квартиранти в къщата която наследих за пари за да си помагаме финансово моляте вселена от все сърце да ми помогнеш благодаря

 90. Здравей мила Вселено , Благодаря за всичко което правиш за мен помогни ми да имам повече пари , да намеря щастието и любовта нека Л да ми дава всичко което има любов ,щастие ,пари да ме търси по често .За най висше благо – Благодаря!
  Благодаря ! Благодаря!

  1. Здравей мила Вселена. Моля те нека получа яснота и любов от човека, когото обичам. Моля те нека ми се обади и да дойде при мен. Нека продължим нашата връзка в любов, мир и разбирателство. Благодаря ти за всичките изпитания през които преминах, моля те вече да изгрее малко слънчице и за мен. Моля те и Благодаря, Благодаря, Благодаря!!!

  2. Мила Вселено. Искам всички мои близки, Светозар, Борислава,Зара, Иван, Мария Борис, Емилия, Захари, Димитри да са добре! И здравословно и материално, искам да съм добре за да се радвам на близките ми хора. Моля те Всемогъща Вселено!

  3. Здравей мила вселено моля ти се от все сърце да ми помогнеш тя да започне отново да ме харесва и да станем гаджета.Нека спрат вече тези проблеми помежду ни и да се оправим. Благодя Благодаря

   1. Мила Вселено, искам телефона ми Самсунг Вибрант да го настроят с фабрични настройки за да мога да ползвам скайп.
    Искам сестра ми здравословно да е много, много добре, искам аз и всички мои близки да се чувстват отлично в здравословен план. Искам да се прибера през месец януари в дома.
    Благодаря ти за всичко мила Вселено, благодаря ти от сърце!

 91. Искам да имам собствено жилище и сигурен доход и след това да успея да се разведа успешно! Съпругът ми да бъде лишен от родителски права и да не ни тормози повече-мен и детето, както и неговият род също! А то да е здраво и послушно!

 92. Мила Вселено, прекресна, мъдра и справедлива, моля те, помогни ми да си намеря хубава и добре платена работа! Да намеря поприще, където да съм спокойна и удовлетворена, да се чувствам полезна и да имам точно толкова пари, колкото са ми нужни! Моля те!

 93. Здравей мила Вселена, отдавна не съм ти писала искам да ти благодаря за всичко което правиш за мен и моето семейство помогни ми всичко да бъде хубаво и спокойно да бъда все така търсена и обичана нека Л да ме търси и да ме обича от все сърце. Помогни ми да ми се обажда по често да се чуваме и да не може без мен. Така искам да ми се обади още сега и да иска да бъде с мен да правим най невероятните и хубави неща на света.Дай ми знак МОЛЯ ТЕ!!!
  ЗА НАЙ ВИСШЕ БЛАГО – БЛАГОДАРЯ!!! БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ !!! ОБИЧАМ ТЕ ВСЕЛЕНО!!!

  1. Благодаря за всички прекрасни неща в живота си! Желая силно да бъда добър и спокоен човек, да обичам и да ме обичат, да има здраве и разбирателство в семейството ми.
   Вселено, помагай ми винаги да стоя на правилния път и да крача смело към победите!

   1. Мила Вселено, искам да намеря добра жена да се грижи за Димитри!Много е добър и не искам да страда!
    Ти си всемогъща и можеш всичко!
    Искам сестра ми да е добре и да няма здравословни проблеми!
    Искам да съм ОК.
    Благодаря!

  2. Мила Вселено, искам всички които обичам да са здрави!
   Искам през новата 2015 година всички да се радват на здраве и щастие,искам тези които обичам истински, да ми отвръщат с обич!
   Искам с дъщеря ми да бъдем и приятелки, не само майка и дъщеря!
   Искам да се чувствам здравословно добре, и както давам обич, такава да получа поне 2015 .

 94. Здравей Вселена,благодаря за всичко в живота си , за всички хубави и лоши моменти!Желая да имам собствен печеливш бизнес и хубав офис!Също така имам огромното желание да се видя с мъжа когото съм обичала и продължавам да обичам/Марин/и да създам една прекрасна връзка,той да ме заобича повече от мен!Благодаря ти Вселена и поклон!

 95. Всемогъща Вселена,благодаря ти за всички хубави моменти в моя живот!Благодаря ти,за децата които имам!Помогни ми да се сдобия с доста пари за да мога да купя апартаменти на децата си в голям град!Свържи ме с мъжа когото обичам /МАРИН / и нека той ме заобича повече от мен,за да изградим добра и хармонична връзка.Благодаря ти Вселена и поклон!Нека това се случи до края на този месец,/октомври/.Поклон!

 96. Мила Вселена , пожелавам преди всичко здраве , щастие и успехи за мен,близките и околните. Нека да постигна всичко , което искам в най-скоро време без вреда никому. Искам да имам достатъчно пари за да си купя жилище в голям град. Искам да откажа цигарите.Благодаря!

 97. Здравей отново Всемогъща Вселена! Искам да ти благодаря за всичко хубаво, което имам в живота си и да те помоля да ми помогнеш да успея да си върна мъжа на мечтите си Иван.М.И., искам с него да изградя здрава и хармонична връзка, здраво и хубаво семейство и да си имаме дечица, стремя се към стойностните и значими неща, помогни ми, моля те от сърце!
  За най-висше благо ти благодаря!

 98. Благодаря Ти всемогъща Вселена, за най-висше благо Ти благодаря, за това, че ми даваш най-доброто, за всичко хубаво в живота си ти благодаря!

 99. zdravei Vsemogq6a Vseleno moeto jelanie e da moga po bqrzo da si prodam kq6ata za svoevremenniq otgovor Blagodarq ti vsemogq6a Vselena za nai vi66e blago blagodarq

  1. Всемогъща Вселено!
   Благодаря ти за всичко което правиш за мен и моите близки!
   Благодаря ти от сърце и никога не ме оставяй без твоите правилни направления и мисли които ми пращаш!
   Благодаря ти!

 100. ZDRAVEI VSELENA OT 4 MESEZA CAKAME DA SE RAZRE6I FINANSOVIQ PROBLEM NA MQJDO MEN I MOETO JELANIE E DA STANE PO BQRZO DA MOGA DA POMOGNA NA DEZATA SI I TE MOLQ ZA POMO6T ZA MALKIQ MI SIN BORIE KOITO E MNOGO ZLE SQS ZDRAVETO A AZ NE NOGA DA MU POMOGNA VSEKI DEN SE MOLQ I TQRSQ RESHENIE NA PROBLEMITE DOKATO NE NAMERIX TEB VSEMOGQ6A VSELENO

 101. Всемогъща Вселено, благодаря ти за всичко хубаво в моя живот до сега! Дари ни с много здраве и щастие мен и моето семейство и всички хора които обичам. Благодаря ти мила Вселено и за хубавата работа! Помогни ми да постигам все по-големи успехи в работата ми и да получавам все по-голямо признание и уважение от колегите и ръководството и да бъда възнаградена с по-висока заплата и много добро отношение на всички към мен. Нека живота ми и този на моето семейство и хората които обичам да бъде изпълнен с много здраве, щастие, радости и любов. За най-висше благо, Благодаря!

  1. Здравей, мила Вселено! Благодаря ти за всичко хубаво в моя живот. Моля те мила Вселено да ми помогнеш с лекота да привлека С. А. към мен така, че да ме обича от сърце така както аз го обичам, да идва при мен все по-често, да ми се обажда все по-често, да ме докосва и целува и да прекарва времето си все по-често с мен, да споделя всичко с мен.
   За най-висше благо! Благодаря ти много Всемогъща Вселено!

 102. Здравей, Мила Вселено! Благодаря, за това, че имам прекрасно семейство, добър съпруг и мило и хубаво дете с които много се разбираме. Мила Вселено, от известно време изпитвам любовни чувства към С. А., моля те нека и той да се влюби в мен, да ми признае за това че е влюбен в мен и да ме целуне страстно в най- близките дни. Мила Вселено помогни ми да имам прекрасни любовни и страстни взаимоотношения и физическа близост със С. А. основани на взаимна любов, страст, уважение, които да запазим и останат в тайна от наши близки и познати хора за да не навредим на никой човек и на работата си. Благодаря ти, Мила Вселено!

 103. Благодаря ти мила Вселено за живота, който имам! Моля те всички от моето семейство да са живи и здрави, да запазим работатта си и доходите ни да се увеличават, да имаме късмет във всяко начинание и да живеем с много любов! Моля те да ми помогнеш относно отношенията ми с К., които в момента са замразени и влошени. Искам отношенията ни да са както преди, да се радваме на общуването си и да сме с позитивни чувства един към друг. Помогни ми да се разтопят ледовете и всичко да е по старому.Благодаря ти Вселено!!!Да бъде чудото твое!

 104. Здравей Вселена. Искам от сега на татък да ми се случват още по-хубави неща. Моля те помогни ни да с Емо спечелим толкова пари че да можем да си спасим апартамента от съдя изпълнителя и банката. Помогни ни да имаме още един хубав уютен и добре подреден апартамент за да се чувства детето ни добре и майка и татко да си се върнат в този апартамент в който живееме в момент. Помогни ни да имаме кола и къща. Помогни ни да сбъднем всичките си желания и мечти.

 105. Благодаря ти Всемогъща Вселена, че ми даде просветление! Днес разбрах с какво съм се провинила и смята да поискам прошка! За най-висше благо, Благодаря!

 106. Здравей Мила Вселена! Искам да Ти благодаря за всички хубави неща, които ми се случиха тази година, неща, за които толкова години съм мечтала! Искам да Ти благодаря, че ми изпрати този прекрасен Човек Иван, Човек с Ангелска душа и сърце! Искам да ти подаря моята благодарна усмивка и да ти пожелая позитивните мисли на хората да те изпълнят! Искам да отправя сърдечна молба за Ванката и неговото семейство, за това, че баща му е болен и аз вярвам, че той ще издържи на това изпитание и те пак ще бъдат щастливо семейство, вярвам, защото са толкова добри, земни и позитивни хора, Благодаря, защото знам, че ще им изпратиш позитивна енергия за решаването на този проблем! Аз вярвам, че Ванката ще стане пак този позитивен и лъчезарен човек, който аз познавам, вярвам, че пак ще бъдем заедно, че ще намерим отново път един към друг, ако това ще е за добро и ако не нарушава Вселенските закони, защото аз го усещам като моя сродна душа и искам да сме заедно! За най-висше Благо, Благодаря Ти от сърце за всичко, което ми даваш и ще ми дадеш!

 107. Благодаря, че днес бях усмихната и спокойна! Благодаря за здравето ни днес! Искам и утре да сме здрави, усмихнати и спокойни!Искам да съм организирана и да направя страхотни неща, които ще се харесат!
  За най-висше благо. Благодаря!

 108. Здравей мила Вселена! Обичам те!Желая всички в моето семейство да са живи и здрави!Нека съпругът ми оздравее!Искам да получа много добре платена работа,която да ми помогне да изляза от финансовите затруднения!Нека мечтите на всички нас се сбъдват!Нека голямата ми дъщеря също да намери своя любим и нека има големи успехи в работата си!Благо Даря ти мила Вселена!Мир,Любов,Светлина! И да бъде!!!

 109. Здравей МИЛА ВСЕЛЕНА!
  Желя и искам да започна така мечтаната работа в АЕЦ Козлодуй – а тя е механик монтьор. Най силно и истински вярвам че всичко това ще ми се случи, защото по този начи ще изляза от всичко което ме товари и притеснява във продължение на години.
  Благодаря ти Вселена – Благодаря

 110. Здравей мила Вселена благодаря ти за всички прекрасни моменти до сега и за в бъдеще ! Сега искам да успея отново да си стъпя на краката финансово и да отгледам прекрасната си дъщеря на спокойствие Благодаря ти от сърце !

 111. Здравей,мила Вселена! От дълго време искам да ти пиша, Имам много мечти и желания но Силно желая с твоя помощ да изляза от финансовите си затруднения възможно най-скоро, да започна скоро добре платена работа, да мога да си позволя спокоен и охолен живот, без притеснения да мога да отпусна сърцето си и да посетя много кътчета на света. Силно желая мъжът А. който обичам да се върне при мен и детето ми и да създадем едно здраво и щастливо семейство в което да цари уважение, нежност и разбиране. Силно желая радостта и късмета, Щастието и здравето да не се отделят от хората които обичам и от цялото ми семейство! Благодаря ти мила вселена, и нека молбите ми и желанията ми, не бъдат във вреда никому Амин!

  1. Мила Вселено, искам да ти благодаря за всички хубави неща които ми се случиха и ти ми помагаше винаги!
   Искам да съм щастлива, спокойна, да имам уважението на децата и внуците ми, да се обичаме и да живеем в мир и хармония.
   Благодаря Вселено !

 112. Мила Вселено, Благодаря за всичко което имам – прекрасни деца, чудесен съпруг и прекрасно кученце. Благодаря ти за всичко това което ме прави много щастлива, изпълва ме с гордост , оптимизъм и любов. Миличка Вселена, благодаря тиq че ни даваш здраве и така ще бъде и за напред. БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО ТОВА. А сега имам няколко поръчки до теб, ако може да ми бъдат изпълнени в срок до края на септември 2014 г. Ако може да ми се достави печалба от тотото за да мога да си върна заемите и да купя къща на морето , и да купя на децата си жилища. Парите ми трябват дотолкова, доколкото мога да се чувствам свободна в живота си и да правя това което ми носи удовлетворение, а не да робувам на работа , която трябва да работя заради пари и не ми носи никакво щастие. Парите ми трябват дотолкова , доколкото да дам тази свобода и на моите деца. Имам и още една поръчка, двете ми прекрасни деца да си намерят най-подходящите за тях половинки в живота и да работят и живеят така както те искат, за да са щастливи и удовлетворени. Мила Вселено, здрави сме и с всеки изминат ден става все по-добре, БЛАГОДАРЯ ТИ. Миличка Вселена най-голямата ми поръчка е да сме здрави – дъщеря ми, сина ми, мъжа ми и кученцето – обожавам ги.

 113. Мила Вселено, добрината ти е бедзрайна. Ценя всичко, което имам, но съм в дълбока депресия и ми е много тежко! Моля те, помогни ми, измъкни ме от нея, дай ми знак, че нещата, които се случват в работата ми са за добро. И ми помогни да намеря работа, която да ме удовлетворява, кара ме да се чувствам спокойна и нужна! И пази близките ми, моля те!

 114. Здравей, Вселена!
  Благодаря ти Вселена, за всичко което получавам. Благодаря ти за чудесния дом, който имам и живея в него в споделена любов, разбирателство. Благодаря ти още за прекрасните ми деца и внуци, който обичам много и те ми отвръщат със същата обич и внимание.Благодарна съм, че ме научи, че мечтите се сбъдват стига да ги пожелаем с цялото си сърце. Благодаря още за помощта и закрилата, която ми даваш и знам, че ще бъде така и за напред. Благодаря за здравето, късмета и финансовата ми стабилност и вярвам, че ще се подобри още повече. Благодаря, че ми даваш възможност да съм източник на неограничена любов, разбирателство и щастие към моят М. За най-више благо! Така да бъде!

 115. Мила ВСЕЛЕНА! Благодаря че има хора който ме обичат .защото ме познават !Много бих искала да си намеря нова Интересна работа ,където да ме оценяват и да мога да отивам там със желание и усмивка!За най- висше благо АМИН !Зная и силно се надявам а се случи по – бързо!

 116. Мила Вселена! Желая пак да отида в П. и пак да правя същия секс с нея!В най-скоро време!Благодаря ти, че изпълняваш желанието ми!За най-висше благо!Амин!

 117. Благодаря ти Вселена!За прекрасния мъж,който ми изпрати,който казва,че аз съм неговия живот.Нека нашата сватба бъде най-хубавата,случвала се някога!
  Благодаря за възможността моето добро дете да е с мен и да учи тук,в Норвегия!Благодаря за работата ,от която печеля достатъчно и за тази работа,която ще си намеря след октомври и ще бъде хубава и добре заплатена.Благодаря за охолния живот,който ми предстои и за отличното здраве,моето и на близките ми хора,но най вече на Александър,моят син!
  За най висше благо!Да бъде!

 118. Мила Вселено! П. се обади пак да правим секс у тях!това е моята воля!Благодаря ти!За най висше благо!Амин!

  1. Мила Вселено, моля те подкрепи сестра ми в лечението. Искам да се оправи по-бързо.Искам да поздравиш майка и татко, да им кажеш че ми липсват и искам да ми простят за всичко което съм направила без тяхно съгласие, или нещо за което не стм имала желание. Искам ако може да ми простят и да не ме оставят когато имам нужда от тяхната помощ.
   Благодаря от сърце!

 119. mila vseleno blagodarq ti 4e me sabra sas A. i vsi4ko mina bez problem sega D.e mnogo 6astliv i vsi4ki jiveem kato edno golqmo semeistvo nie sme samo dvamata s A.i pomagame na decata vsi4ki sme jivi i zdravi i mnogo 6astlivi. blagodarq ot sarce 4e A. me obi4a mnogo i iskrenno.da bade.blagodarq.

 120. Мила Вселено! Нека толкова липсвам на П. емоционално и физически, че тя да ми се обади в близките няколко дни!Нека поиска пак да се видим само двамата и да правим секс!Изпълни това, мила Вселено!За най-висше благо!Амин!

 121. Мила Вселена! Благодаря ти за всичко, което съм, благодаря ти за моето и на семейството ми щастие!Благодаря ти за здравето и късмета!Моля те, изпълни желанието ми да се видим пак с П. в дома и в най-скоро време по нейна молба!Нека се повтори онази юнска нощ отново!Страст!Нека П. ме желае много, нека да и липсвам много и да иска отново да се виждаме и срещаме с нея у тях!Нека ми се обади в най-близките дни!Благодаря ти, че чу молбата ми, мила всемогъща Вселено!Двама души ще бъдат щастливи, макар и за кратко, като изпълниш тази молба!За най-висше благо.Благодаря!

 122. Мила Вселено!Благодаря ти от все сърце за семейството ми, за това, че сме здрави, щастливи и имаме работа!Благодаря ти за доброто ми дете, нека бъде здрава, щастлива и преуспяваща!Мила Вселено, имам всичко, доволен съм.Само искам П. да ми се обади пак и да ме покани пак у тях, където бях и да изживея пак тези незабравими мигове с нея!Нека отново усети силен копнеж да е с мен в дома си за една нощ!Нека това стане до няколко дни.Благодаря ти, всемогъща Вселена!За най-висше благо.Благодаря!

 123. Здравейте,
  Прочетох всички ваши желания и пожелах те са станат реалност!

  Искам да споделя с вас няколко неща.
  -Когато имате проблеми НЕ ГИ СПОМЕНАВАЙТЕ,не мислете за тях.Просто си повторете,че работата ви е прекрасна,имате много пари,колегите ви ви уважават и живота ви е лек.Когато отговаряте на нещо,което не ви влияе с ДОБРО вие го превръщате в такова или привличате ситуации в които нещата стават по-зле..
  -Когато искате да бъдете обичани.Не казвайте “искам той да ме обича“ …това е проява на СТРАХ.Винаги визуализирайте как сте заедно с този човек.Все едно вече е станало.Усетете го със сърцето си,че вече притежавате това,което искате и ще стане.
  -Не можете да желаете нещо вместо някой друг.Никой не може да мисли вместо вас.Ако искате да помогнете човек да се излекува , виждайте го като ЗДРАВ,не говорете за болестта,накарайте го той да се почувства по-добре.Пуснете му вдъхновяващ филм,защото НИЕ МОЖЕМ САМИ ДА ЛЕКУВАМЕ ТЕЛАТА СИ,независимо от болестта.(аз лично излекувах тялото си.Всеки ден отправях благодарност към него ,затова че е здраво и ми служи.Обичайте истински телата си те са това,което мислите за тях)

  Към моята Прекрасна Вселена,която изпълни дълго мечтано от мен желание само за 2 седмици.Благодаря,благодаря за всичко,което правиш за мен.Благодаря за богатството,което знам че идва към мен. Обичам те!

 124. ЗДРАВЕЙ ВСЕЛЕНО,
  ОТДАВНА НЕ СЪМ ПИСАЛА
  ИСКАМ ПЪРВО ДА ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО,КОЕТО ИМАМ ЧУДЕСНИ ДЕЦА,ПРЕКРАСЕН СЪПРУГ, ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ И ЦЯЛОТО НИ СЕМЕЙСТВО ЗА РАБОТАТА БЛАГОДАРЯ
  МОЛЯ ТЕ ПРЕДАЙ НА ДЯДО ДАНИ ЧЕ ГО ОБИЧАМ И МНОГО МИ ЛИПСВА
  МОЛЯ ТЕ ПОДКРЕПИ МАЙКА МИ В ПРОДАЖБАТА НА ПРАСКОВИТЕ Й- НЕКА СЕ ПРОДАВАТ БЪРЗО И НА ДОБРА ЦЕНА
  БЛАГОДАРЯ

 125. Здравей мила Вселена ! Благодаря ти ,че изпълни молбата ми от сърце ,но сега имам друг проблем помогни ми да се справя с злобните ми колеги . Благодаря ти много !!!!!!!!

 126. Моля те ВСЕЛЕНА НАПРАВИ ЧУДО – ИСКАМ ПО – ДОБРА РАБОТА КЪДЕТО ДА СЕ ЧУВСТВАМ УСПЕШНА И ЩАСТЛИВА!благодаря ти за всичко до сега!Да бъде!АМИН!

 127. Здравей Вселена, ние с теб де познаваме отдавна. Благодаря ти за всичко до момента. Сега искам от теб да ме избавиш от кредтите ми защото много ми тежат. Искам и с П да сме все така заедно, да се само мой и да сме щастливи.
  Благодаря ти!

 128. Здравей Вселена! Ние с теб си говорим много често. Благодаря ти за всичко до сега. Помогни ми да си върна кредитите защото много ми тежат. Нека П е само мой и са бъдем щастливи заедно!
  благодаря!

 129. Моля те Вселена направи така ,че живота на мен и моето семейство се промени към по-добро от днес.Моля да помогнеш за разрешаването на финансовите ни проблеми-без това да вреди на никого.Да бъде.

 130. Моля те, Вселена направи невъзможното във възможно при мен ,нека чудесата започнат да се случват от днес за мен и моето семейство, и близки ,и приятели ,и за целия свят ,благодаря ти ! Да бъде ! :) Амин

 131. Привет всемогъща и чудна Вселено! Благодаря ти за прекрасния живот, който имам, за съпруга ми, невероятните ми деца, баща ми и баба ми, които ме обсипват с любов и вдъхновение, за работата ми, доходите ми и приятелите, които имам. Волята ми е аз и цялото ми семейство да сме здрави и щастливи, с лекота да сбъдваме желанията си, което би било невъзможно без твоята намеса! Моля те дъщеря ми Александра да е здрава, успешна и да срещне в най-скоро време момче, с което се обичат и са щастливи. Давай ни сили да се справяме с трудностите, изпълни дните ни с прекрасни емоции, много любов и щастие. Направи така, че да нямам прегради с хората които ме обичат за да показваме любовта си ежедневно. Пази ме от лицемери и предатели! Благодаря ти от сърце Вселено! Волята ми е чудото да стане!

 132. Благодаря ти ВСЕЛЕНА , че ми помогна точно сега , когато се нуждая от финансова подкрепа
  БЛАГОДАРЯ на г-жа Чудо че ми показа как да се свържа с теб ВСЕЛЕНА
  ОБИЧАМ ВИ

 133. Благодаря ти мила ВСЕЛЕНА за прекрасното дете ,за прекрасния мъж до мен а също така за трудностите ,който ме направиха по-силна .Сега искам да се прекрати делото срещу мен и да съм най-щастливия човек на земята . Благодаря ти за помощта ! Благодаря !!!!!!!!!!!!!!!

 134. Скъпа Вселена,
  Благодаря ти за всички хубави неща които ми изпрати. Благодаря ти и за трудните дни, защото те бях най-големите уроци, които получих. Моля те, помогни ми да замина за уча магистратура в Италия и да стана отново едно весело, щастливо и красиво момиче каквото бях. Сега се намирам на кръстопът и много искам да помена по света и да бъда един успял и щастлив човек. Искам да оздравея за да мога да се радвам и аз на живота като всички около мен. . Посочи ми верния път!
  За най-висше благо! Благодаря ти :)

 135. Здравей скъпа моя Вселено, благодаря ти за прекрасния мъж който имам в живота си! Моля те, нека аз и той заживеем заедно под един покрив, да се обичаме и уважаваме, да имаме две деца, той да работи неговата си работа, а аз да имам мой собствен спа център, но винаги да намираме време един за друг! Моля те двамата да се обичаме истински, искрено, да има любов ,страст, нежност и уважение! Моля те Вселено нека аз да съм жената на живота му, а той моя мъж на живота ми, и както по приказките да бъдем много щастливи, да се оженим и да имаме деца!
  Да бъде!

 136. ЗДРАВЕЙ ВСЕЛЕНА МНОГО ЖЕЛАЯ БОРИС ПРИЯТЕЛЯТ НА ДЪЩЕРЯ МИ ДОНКА ДА СЕ СДОБРИ С НЕЯ ДА И ПРАТИ ПАРИТЕ КОИТО И Е ОБЕЩАЛ ЗА ОТИВАНЕТО И ПРИ НЕГО.ДЪЩЕРЯ МИ ТОВА И Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МЕЧТА.
  ИСКРЕНО ВЯРВАМ ВСЕЛЕНА ЧЕ ЩЕ ИЗПЪЛНИШ ЖЕЛАНИЕТО МИ И НА ДЪЩЕРЯ МИ.
  БЛАГОДАРЯ!

 137. вселено,искам много,много здраве и късмет за мен и близките ми…само живи и здрави да сме аз,съпругът,децата и родителите ми.пари се изкарват.дай ни път по който да вървим,за да бъдем щастливи!

 138. Мила, прекрасна, вълшебна ВСЕЛЕНА
  желая да имам изобилие във всяко отношение което да идва от всякъде и от всички, да мога да правя всичко което пожелая и ми харесва, да имам много здраве, любов, щастие, късмет и пари за мен и всички мои близки! Искам всеки мой ден да е изпълнен с чудеса, позитивни и усмихнати хора и щастливи изживявания и много пътувания! Да имам свой прекрасен, уютен дом!
  Благодаря велика ВСЕЛЕНА за твоята доброта, че чуваш и изпълняваш моите желания които са за мое добро без да вредя на никой! ДА БЪДЕ!

 139. Пожелавам си чудесата в живота ми да продължават да се случват всеки ден! Благодаря от сърце!

  1. МИЛА ВСЕЛЕНА,ИСКАМ ЕДИН МЪЖ, КОЙТО МЕ ОБИЧА, КОЙТО Е БОГАТ И КРАСИВ.БЛАГОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА,ЧЕ ИЗПЪЛНЯВА И ЧУВА МОИТЕ ЖЕЛАНИЯ, БЕЗ ДА ВРЕДЯ НА НИКОГО.

 140. Вселено чуй молитвите ми, дай ми нови възможности да се преборя с финансовите си проблеми………….готова съм да се боря с цента на всико…..само искам втори шанс!Благодаря!

 141. Моля те Господи ,дай сили и здраве за да се справи с коварната болест и да има дълъг и добър живот на сина ми Александър !

 142. Здравей Вселена,
  Моля те да дадеш много сили, енергия и жизненост на моят татко Илия да пребори болестта си. Той е най-добрият човек на света! Нужен ми е, искам си го до мен! Моля те да бъде здрав и да е до мен! Дай му здраве!

 143. О, Вселено! Толкова ми е трудно в работата! Заобиколена съм с толкова недоброжелателство, толкова неразбиране, такава арогантност и нечистоплътност! Вселено, сигурно има причина, за да търпиш тези мерзавци и те да са облечени във власт, но аз те моля, смили се! Моля те, Вселено, ти бъди моят закрилник, моят ангел-пазител, моят водач през тази трудна и гадна ситуация! Помогни ми да се справя с достойнство в нея, дай ми сили! Моля те, Вселено, бди над мен и ме закриляй! И ми прати благоприятна промяна в служебния живот! Моля те!

 144. pojelavam si az i moita da6teri4ka da sme jivi i zdravi i da ne se razdelqme daje i za sekunda mnogo q obi4am blagogarna sam 4e imam tova sakrovi6te blabodarq vseleno

 145. Здравей Всемогъща Вселено!Благодаря ти, че оздравях, което доктора и изследванията потвърдиха и повече няма да срещна този здравословен проблем в живота си!За най-висшето благо!Благодаря!

 146. Здравей Вселена,
  Моля те да дадеш много сили, енергия и жизненост на моят татко Илия да пребори болестта си. Той е най-добрият човек на света! Дай му здраве!

 147. Благодаря за всичко,
  за това което бе,
  за това което е,
  и за това което ще!

  Страх ме е да поискам повече, но знам няма да ти се свиди.

  Благодаря ти.

 148. Вселена, чуй ме, пожелавам си да забременея и още преди рождения ми ден да изпитам тази радост!
  Нека всичко да бъде наред!
  Благодаря ти!

 149. Благодаря ти Вселена, за всичко, което ми даваш. Благодаря за чудесното жилище, в което живея и на което съм собственик. Благодаря ти за споделената любов, на която се радвам. Благодаря ти за живота и здравето на близките ми хора.
  Така е!

 150. Благодаря на Вселената за всичко което е направила за мен досега . Благодаря и за помощта да си намеря нова работа ,вярвам че и този път ще бъде с мен и ще изпълни желанието ми да започна нова работа на желаната позиция . Благодаря за това че сме здрави , щастливи и че се разбираме, благодарна съм и за това че сме финансово стабилни и вярвам че в най-скоро време ще бъдем още по-добре , защото вярвам в силата на Вселената . Благодаря

 151. Мила Вселена благодарна съм ти за всичко което правиш за мен нека любчо да ме обича все така и да не може да диша без мен да ме търси и да дава всичко за нашата връзка. Благодаря за най висше благо .Да бъде амин!

 152. Привет,Вселена!От няколко месеца искам да се обърна към теб за това което искам да те помоля,а те са доста неща.Много силно желая да се съберем и да създадем едно силно семейство с мъжа с който се запознах и много обичам,сина ми да се учи добре и да стане добро дете и аз да започна най накрая една хубаво работа.
  Вселена,искам вече да живея един нормален и спокоен живот с хората които обичам много!
  Благодаря ти за всичко което ми даваш всеки ден и ми поднасяш в моя живот!Благодаря ти Всемогъща Вселена!
  За най висшето благо на този свят ти благодаря!

  1. mila vseleno dai ni pove4e zdrave kasmet i 6tastie na moite dve deca i na nas roditelite zdrave i malko po dobar jivot v smisel vinansi da ne ostavq me bes tqh blagodarq ti mn. prdvaritelno

 153. Мила вселена имам безброй много желания, но едно от тях определено желая най-много. Желанието е ми е да имам нормално зрение и очните ми проблеми да изчезнат. Искам да съм здрав и никога повече никакви болести да ме сполетяват. Последните 6-7 години разбрах, че най-важните неща в света са да си здрав и щастлив. Това е всичко, което искам. И сега те моля за първото, моля те да ми дариш здравето и нормалното зрение.

  Благадаря ти от все сърце.

  1. Моляте Вселена направи така че децата никога да не се разболяват вече да бъдат най здравите деца най силните да стигнат на световни теписи да взимат златни медали само да бъдат най щастливите с най голям късмет на този свят Моляте Вселена искам и двамата да ми станат известни със борбата да започнат да излизат извън българия да ходят на европейски и световни състезания и най вече здраве моляте Вселена моляте искам да са най щастливите деца моляте дай им щастие моляте от все сърце моля БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ БЛАГОДАРЯ

 154. Моля те всемогъща Вселена,
  направи така, че малката ми сестра да оздравее, да може да се радва отново на сладките си дечица, да е жива, да ги види как растат. Направи така, че да се завърне спокойствието и щастието в нашето семейство.Отново да изпитваме радост от живота. Нека да сме здрави и щастливи всички, които сме около нея и много я обичаме! Моля те Вселено! Сбъдни молбите ми!Да бъде!Амин!

 155. Благодаря ти, Вселена, за здравето и любовта на цялото ми семейство и на приятелите. Благодаря ти, че ми показваш верния път и ми даваш надежда да го следвам. Моля те помогни ми, в това, от което имам нужда – съпруг до мен, който да се грижи за нас, с когото да се обичаме, уважаваме и заедно да бъдем щастливи. За най-висше БЛАГО! Благодаря.

  1. Вселена моля се от цялото си сърце здравена всички мой близки роднини на децата ми най вече да са здрави и мъжътми да започне работа във рудника във челопеч ако може тази седмица да му се обадят за да и маме пари да изучим децата моляти се вселена от цялото сърце ти се моля Мечтая си да имаме нормален живот да ходим на море да имаме ядене да сме все заедно децата и мъжътми моляте нека да му се обадят за работа за да живеем нормално и ние да имаме пари за децата да не ги лишаваме от нищо БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ БЛАГОДАРЯ ВСЕЛЕНА

  2. искам много много да ме обича мъжътми ама много да не може без мен да диша и децата да ме обичат и да си споделят всичко с мен

 156. Благодаря, Вселена, за всичко! За всичко, което си ми дала!За шансовете, независимо дали съм ги пропуснала или не.Благодаря!Бъди с мен и близките ми хора. Закриляй ни! Закриляй детето ми! Нека бъдем здрави, добри , светли, със светли мисли, нека бъдем силни, нека добро правим и добро да ни се случва. Нека бъдем щастливи!Благодаря за любовта,благодаря за усмивките, за успеха , за всичко!За детето ми! За най-висше благо! Благодаря!

  1. Благодаря ти мила Вселено, за всичко кето си ми дала! Нуждая се спешно от сумата от 6000 лева, спешно ми трябват до 2 дни максимум, умолявам те мила Вселено дай ми тази сума, защото изключително спешно ми трябва! Благодаря мило Вселено.

 157. Благодаря на Вселената за всички възможности , които ми е предоставила за да се реализирам в професията и живота ми, образованието.Благодаря, че ме надари с две деца .Да са ми живи и здрави! В момента дъщеричката ми има проблем във връзката си с момчето., с се което обичат вече повече от 5 години, моля се да запазят чувствата и любовта си и кризата между тях да премине бързо и безболезнено. Дай ми сила да й помогна да намери верният път към сърцето на любимия си!

 158. Скъпи Боже, моля те това, за което плача всеки ден се промени и никога повече не ме тормози. Пожелавам го на всички на света. <3

 159. Скъпа Вселена, благодарна съм ,че днес се сбъдва моето желание с успешно одобрение на кредита и ти отново ми помогна голямо благодаря

 160. Скъпа Вселена,

  Благодаря ти, че изпълни желанието ми да имам добре платена работа! Моля те помогни на мама да намери отново верния пъти да оздравее. Нека и аз да оздравея и да си отидат моите болести. Дай ми сили да се справя с трудните времена и нека никога повече да не бъде бедно семейството ми, Моля те! За най-висше благо! Благодаря ти :)

  1. Мила Вселено, благодаря ти за всичко, което си направила за мен досега. Благодаря ти за това, че ме накара да проумея, че мечтите и желанията ни могат да се сбъднат, стига наистина да ги пожелаем с цялото си сърце.Бъди моя помощница и закрилница и нека да открия онази работа, която да ми носи нужното удовлетворение и нужните доходи, с които да сбъдна своите мечти- да видя някои от чудесата на света и да се потопя в красотата на живота, на природата, на онова, което истински да ме кара да се чувствам жива. Благодаря!

 161. Здравей Вселено
  малко ми е накривяло,сигурно по-голямата вина е моя незнам,,,,,,,,,,,,ама много искам да живея в мои си дом- аз,съпругът ми и децата,Искам да си счупя черупката
  Благодаря

 162. Здравей, Ти, Тя или То,
  Благодаря за здравето и благоденствието с което обсипваш близките ми и мен.
  Благодаря за любовта и за приятелите, които имам.
  Благодаря за невероятния късмет и за щастието в които се къпе живота ми.
  Благодаря за всички духовни и материални блага, които ми изпращаш.
  Моля за едно – благослови живота ми с рожба.
  За най-висше благо БЛАГОДАРЯ!

 163. Мила, Вселена! Благдоаря ти, че съм жива и здрава! Благодаря ти, че близките ми са живи и здрави!
  Вселена, пожелавам си да срещна половинката си скоро и да изпълни живота ми с радост! Пожелавам си отново да мога да се влюбя силно и да имам споделена любов!
  Пожелавам си много любов!

 164. Мила Вселено, моля те помогни ми пак! Пази ме от враговете ми, мила Вселено, закриляй ме! Прати ми спокойствие в работата. Моля те, Вселено, стори чудо! Нека станат промени, нека се сменят шефовете, да си отдъхнат всички невинни хора в службата ми от постоянния тормоз! Моля те, Вселено, дай ни спокойствие!

 165. Благодаря ти мила Вселено за всичко което правиш за мен нека бъда все така обичана търсена и желана , много ми се иска да бъдем непрекъснато заедно с л – надявам се да ми помогнеш да ме желае непрекъснато и да бъдем много щастливи нека ме търси както сега и завинаги ! ДА БЪДЕ ! БЛАГОДАРЯ !

 166. И ОЩЕ НЕЩО ВСЕЛЕНО ,МОЛЯТЕ ДАЙ МНОГО ЕНЕРГИЯ И ЛЮБОВ НА БЪЛГАРИЯ,РАЗВЕТ И ВЪЗКРЪСВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ФИНАНСОВАТА И ДУХОВНАТА КРИЗА-НЕКА ИМА ЗА ВСИЧКИ ЛЮБОВ,ЗДРАВЕ И ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ ЗА ВСЯКО БЪЛГАРСКО ЖИВО СЪЩЕСТВО

  ДА БЪДЕ!

 167. много ти благодаря ВСЕЛЕНА, ЧЕ СЕ ГРИЖИШ ЗА МЕН И МОИТЕ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ, за изобилието к,което ми даваш за сбъднатите мечти в живота ми,за приятелите и топлия и уютен дом и за зялата любов, която се излива върху мен

  БЛАГОДАРЯ

 168. Мила Вселено, благодаря ти за всичко което си ми дала в този мой живот. Сега искам от теб да ми помогнеш да бъда с човека когото толкова много обичам, и да премахнеш всички пречки които ме делят от него, но без това да навреди на никого.
  Благодаря ти. Да бъде.

 169. Мила вселено благодаря за всичко което имам до сега.
  Отдавна искам да те помоля да продадем търговския комплекс който имаме на хубава цена и бързо.
  Благодаря ти!

  1. благодаряти вселена за всичко на този свят което си ми дала и помогнала моляте сега не искам мъжътми да започва работа в горското тамса пияници и най вече крадци искам да започне в челопеч в рудника зада не пие а да си гледа семейството благодаря ти блатодаря

 170. Благодаря, вселена за всичко което имам досега благодарение на Теб! Благодаря! Искам скоро да имам собствен, семеен дом за спокойствието и сигурността на семейството ми. Да бъде това или по-добро в полза на всички! Благодаря!

 171. Здравей вселена! Много искам да създам семейство с Марио, защото много го обичам и искам да имаме спокоен живот заедно. Той заслужава да живее спокойно и да познае топлината на семейното огнище. Благодаря Ти, Всемогъща Вселена!!!! За най-више благо. Благодаря!

  1. здравей вселена много искам да съм обичана и обожавана от мъжаси бих искала да не може една секунда без мен имного уважение от децата си да си споделят всичко с мен за децата ако може здраве късмет и много златни медали и за двамата за да успеят в този живот да им върви във всичко по вода също ако може мъжътми да не се събира със пияници да престане да пие и да се грижи за мен и децата благодаряти всемогъща вселено благодаряти от все сърце благодаря

  2. вселена искам мъжът ми да ме обича със цялото си сърце дами бъде верен цял живот да не слуша никой какво му говори за мен приятели и майка му да ме гледа със любов да си покаэва любовта постоядно и никога да не се разделяме дори за минута пожелавам си да ме обича от цялото си сърце да ме търси постоядно и да не ходи без мен никъде само любов да има между нас
   благодаря

 172. Мила Вселено,аз привличам в живота ми споделената любов,разбирателство ,хармония,предложение за брак в най-близките дни,щастливо семейство,здраве за мен и моите любими същества,новият ми дом да бъде изпълнен с любов,щастие,изобилие,несметни богатства,както духовни така и финансови,новата ми работа да бъде много добре платена и да ходя с голямо желание,а моя любим да споделя всеки миг с мен!!!
  Желая аз да съм източник на неограничената любов,радост и щастие на моя любим.
  БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА ВСЕЛЕНО!!!! ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО!!!! БЛАГОДАРЯ!

 173. Благодаря, мила Вселена, благодаря за всичко което си ми дала, благодаря за здравето и любовта на моето семейство, благодаря за приятелите ми, благодаря за това, което съм. Помогни ми в което, от което имам нужда – съпруг, с когото да се обичаме, да си помагаме и заедно да градим нашето бъдеще. Искам да обичам повече, да разбирам повече, да прощавам повече. Пожелавам си повече щастие, благотворни мисли, благи дела и НЕКА материалното да последва духовното. За най-висше благо. Благодаря!

 174. Здравей, прекрасна ВСЕЛЕНА! Благодаря ти за всичко в моя живот- за всичко, което имам, за всичко, което съм! Благодаря ти за прекрасните родители, които имам, за добрите приятели, с които съм обградена, благодаря ти за сбъдването на моята детска мечта- аз станах адвокат!
  Сега те моля от сърце и душа да запълниш останалите празнини в моя живот, като ми изпратиш подходящ партньор в ЖИВОТА, който да ми е опра във всичко, което правя, както и аз на него! Нека много да се обичаме и уважаваме!
  Помогни ми, моля те, колкото се може повече хора да достигат до мен в служебно отношение, на които с радост и готовност да мога да помогна и така да осъществя своята земна мисия, а и да помогна на колкото се може повече хора да решат житейските си проблеми!
  ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

 175. Здравей Вселено, най голямото ми желание е да се съберем отново с моят любим. Моляте от все сърце Помогни ми!

 176. Zdravei Vseleno!Blagodarq za chudesniq den. Molq neka utre se sreshtnem s docenta i da izpishat lechenie na svekyr mi!!!Blagodarq!Da byde!

 177. Здравей Вселено!От сърце благодаря за всичко, което си ми дала-двете прекрасни деца,прекрасния съпруг и всички близки с техните им странности, благодаря за работата, която имам!,
  Искам да сме ЗДРАВИ всички ,да бъда по-добра,толерантна и търпелива,
  Благодаря!Да бъде!

 178. Здравей Вселена!!!

  Благодаря за всичко, което се случва в моя живот. Искам да пожелая на моето семейство и на моите близки да са здрави, да устояват на трудностите, да се изправят след тях и да продължат напред. И ако сега около нас витае някакво напрежение, помогни ни да да го преодолеем и да продължим заедно напред. Благодаря!!!

 179. Здравей, скъпа Приятелко, Вселено! Всеки ден с теб пием кафе и говорим. Днес искам да ти кажа, приятелко, благодаря ти, че съм Аз! Благодаря за всеки мой ден, за всеки мой момент, за Всичко, която се случи, за да стигна до Тук – Аз! Благодаря, за Човекът, който съм! Благодаря ти за невероятната 2013 година, аз преминах през нея и днес съм невероятно щастлив Човек! Пъзелът ми е пълен, животът е прекрасен. Само горе в дясно, там дето за кратко остана празно, знам че вече се запълва с Любов. Всичко, от което имаме нужда е Любов! Нека да е Пълно с Любов! Утре ще се видим, приятелко, пак на кафе! Изпращам ти Любов!

 180. Мила вселено ,благодаря ти за всичко което имам и ще имам,сега в навечерието на Коледа искам здраве за Иван (той има нужда ,да е здрав и да се грижи за нас,ИСКАМ УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ ЗА НЕГО )и цялото семейство.Благодаря

 181. Скъпа Вселено!Благодаря зя чудото ,което стори в живота ми,благодаря,че отношенията с любимия ми човек прераснаха в дълбока любов.Сега очакваме нашето бебче.Моля те сега всчко да е наред с идването му на бял свят ,да е здравичко.Моля те и всичко,което сме планували с работата да се получи .Благодаря!За най-висше благо!Да бъде!

 182. Здравей Вселена!!Благодаря ти за истинската любов с точния за мен мъж с която ме даряваш, Благодаря ти Вселена за спокойствието и сигурността който ми осигуряваш, Благодаря ти Вселена за щастието с което ме обсипваш, Благодаря ти Вселена за цялото Изобилие и Благоденствие който ме обгръщат отвсякъде!!!БЛАГО ДАРЯ !!БЛАГО ДАРЯ !БЛАГО ДАРЯ!!!

 183. ЗДРАВЕЙ ВСЕЛЕНА БИХ ИСКАЛА ДА МИ ПОМОГНЕШ ДА НАМЕРИЯ РАБОТА ПОДХОДЯЩА ,ДА МИ ДАДЕШ ЗНАК В КАКВО ДА СЕ РАЗВИВАМ ЗА ДА МОГА ДА ПОМАГАМ НА ДРУГИТЕ И ДА СЬМ ПОЛЕЗНА МЕН И БЛИЗКИТЕ МИ МОЯ ДАВИД ДА СЕ ПОДОБРЯВА МОЙТЕ БЛИЗКИ ДА СА ДОБРЕ И МОЛЯТЕ ДА СРЕЩНА ПОДХОДЯЩИЯ ЗА МЕН ЧОВЕК И КОМПАНИЯ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ, ДА ВЗЕМЕМ НА ДАВИД ПЕНСИЯТА .БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕЛЕНА .ЗА НАЙ ВИШЕ БЛАГО .БЛАГОДАРЯ.

 184. Здравей, Всемогъща Вселена! Волята ми е в рамките на 24 часа да получа сума от 5000 лева или утре сутринта като се събудя да е до мен, защото тези парички ми трябват изключително спешно. Другото, което желая е през 2014 година да срещна правилната за мен жена! Благодаря Ти, Всемогъща Вселена!!! За най-висше благо. Благодаря!

  1. Здравей!

   Тъй като си писал три пъти, с три различни имена и електронни пощи, другите съобщения скривам. Имай предвид следното: „Това, че понякога не получаваш онова, което искаш значи, че си голям късметлия“ – Буда. Мисли за онова, което желаеш – в случая финансовите постъпления, че има и други начини да дойдат при теб освен от тотото. И спри да поставяш условия на Вселената. Така си затваряш множество други възможности. Помоли Вселената да ти даде възможности, идеи и средства (понякога нефинансовите са по-могъщи), за да ти потръгне, да усетиш благополучието. Истинското богатство се измерва в това какво желаеш и КАК работиш по въпроса да го постигнеш. Тотото е хубаво нещо, но е една от многото алтернативи. Ослушай се, огледай се. Може би Вселената вече ти праща богатство, а ти гледаш в другата посока. Препоръчвам ти „Алхимикът“ на Пауло Коелю. Ще ти хареса. Поздравявам те и ти желая щастие, любов с мечтаната от теб жена. Освободи се от очакванията и просто бъди готов да получиш!

 185. Благодаря за всичко което имам в живота си! За най-висше благо искам от теб, възможност да срещна точните хора в точния момент, да развия подходящия бизнес и да имам най-подходящите партньори в живота и в бизнеса. Искам да имам достатъчни регулярни доходи, за да дам добро образование на сина си …и да мога да му покажа света. Нека в живота ни да има уют, здраве и любов.
  За най-висше благо, благодаря ти Вселено!

 186. Вселено, благодаря ти за всичко, което правиш за мен! 1.Пожелавам си здраве за мен и синчето ми. 2. Нова по-доходна работа за мен. 3. Да си позволим да си купим къща, където да сме щастливи и спокойни. Благодаря!

 187. Моля те Вселено, дай ми за Коледа една връзка с прекрасен мъж изпълнена с много любов, страст и забавление ! Дари и семейството ми със здраве и щастие ! Обичам те! Благодаря ти !

 188. Все Вишна и мила Вселено! Благодаря ти от сърце за всички добрини които правиш за мен и съпруга ми! Желая от сърце тази година да зарадваме нашите родители с малки туптящи крачета… пожелахме си близнаци с любимия ми мъж! За най-висше Благо! Благодарим ти от сърце!

 189. Всемогъща Вселена,благодаря ти за всичко ,което си ми дала!!!Днес имам нужда от твоята помощ .Моля те нека се изпълни моето най-съкровено желание и с твоя помощ да помогна на семейството да сбъдне всичките си мечти.По Коледа се случват чудеса :) аз все още вярвам в тях . Да бъде чудо и всички молби към теб Вселена се сбъднат!!! Благодаря Вселена!!!

 190. моля те вселено помогни ми искам да си върна човека до мен обичам го и много искам да се върне към мен – за най висше благо -БЛАГОДАРЯ – ДА БЪДЕ !

  1. моля те всемогъща Вселена , помогни ми с наи- съкровеното ми желание , това за което от месеци се моля да се сбъдне- нека в наи-скоро време да успея да се събера с бившия ми приятел Виктор и да бъдем отново щастливи и неразделни! И нека повече никои да не пречи на нашето щастие ! това ще ме направи наи-щастлива! за наи-висше благо, благодаря!!! да бъде!

  2. Могъща вселено!!Искам мама да спре да пуши..многого искам ако можеш моля те.И моля ви не споделайте желанието в страницата ви във фейсбук…Предварително БЛАГОДАРЯ!!!!!!

 191. Здравей,Всемогъща Вселена!Благодаря ти за всичко,за това че моето семейство са живи и здрави,благодаря.За мен те моля дай ми сили,и най доброто,което заслужавам,дай ми шанс да променя нещата към по добро,финансова възможност да помогна на семейството си и всичко да се нареди по един добър начин.Благодаря ти Вселена!Да бъде!

 192. Благодаря на Вселената за силата и здравето което изпраща на моята дъщеря ,за да може да дойде и да я видя жива и здрава ,и да я прегърна и целуна !Да кажа Обичам те мило моя дете!
  И на втората да Благодаря за всичко светло и мило около Нас!
  Да имат светъл път и реализация в живота си! Доброта и хармония и закрила и сила от Нашата Вселена!
  За най-висше благо!Благодаря!

 193. Нека Бъде в Бъднините !Нека има смисъл в малките и истинските неща!Висше Благо за Всеки и всички да имаме !Нека да Бъде здраве и живот и късмет с Вярата напред!Благодаря Ти мила Вселена за моя малък свят ,за децата ми и диханието Ти,и пулса на Прекрасния живот!

 194. Благодаря на Вселената за всичко, което ми е дала. Благодаря за прекрасните си родители, нека са живи и здрави, за братчето ми и той да е много здрав и щастлив. Благодаря, че ми е дала сили да стигна до тук и сега те моля да ми помогнеш да срещна човек с когото да създам семейство и да имам дечица. Помогни ми да си сменя работата с такава каквато търся. Благодаря ти много всемогъща Вселена! Да бъде!

 195. Здравей Могъща Вселена!:)

  Благодаря за всичко добро,което си сторила за мен до сега и за всички уроци,които си ми дала! Моля те дай здраве на децата ми,здраве на техните семейства,майка ми,всички роднини и приятели,на мен и човека с когото живея.

  Моля те за две чудеса- големия ми син да се задоми и да има прекрасно семейство , да живеят дълги години заедно в разбирателство и спокойствие, малкия да живее дълги години в разбирателство и спокойствие със своето семейство и да изплатят апартамента си посредсвом чудо бързо и лесно.
  Благодаря !

 196. Здравей Вселена! Благодаря ти за всичко, което досега си ми дала. То ме е направило, човека, който съм сега. Искам здраве за мен и цялото ми семейство. Нека болестите забравят за нас веднага и завинаги. Искам спокойствие и щастие, любов, уютен дом, сплотено семейство и непрекъснато увеличаващи се доходи.
  БЛАГОДАРЯ!

 197. Вселена, обръщам се към теб, за да ти благодаря за всички красиви и щастливи мигове в живота си. Зная, че винаги се грижиш за мен и близките ми, да сме добре и да се изпълняват желанията ни. Благодаря. Искам да помоля да оздравее братчето ми и да сме сплотено семейство, в което цари любов, мир и разбирателство. Благодаря ти от цялата душа за помощта ти да преодолеем проблемите си с половинката. Вярвам в твоята сила, Вселена, благодаря ти. За най-висше благо, благодаря.

  1. благодаря ти вселена за всичко за което ми помогна до сега ВЯРВАМ в твоята сила и от цялото си сърце те моля детето ми да оздравее и да стане голям спортист БЛАГОДАРЯТИ БЛАГОДАРИ САМО ЗДРАВЕ МИ ДАИ НА ДЕЦАТА МОЛЯ ТИ СЕ МОЛЯ

 198. Мила Вселена,

  Благодаря за всичко с което си ме дарила.
  Моля те от сърце да ми помогнеш да се освободя завинаги от ирационалните си страхове и несигурност, да живея свободно изпълнена с любов, вяра,добрина и само положителни мисли.
  Така да се чувствам прекрасно по всяко време и на всяко място.
  :)

 199. Здравей любима, необятна Вселена! Пожелавам си цялото здраве за мен и моето семейство! От цялото си сърце искам семейството ми да е здраво и щастливо! Пожелавам си да мога да ги обезпеча финансово, за да не са лишени от нищо! Пожелавам си най-сетне да имаме и така желания собствен дом, който да напълним с цялото щастие и любов на света!
  За най-висше благо- БЛАГОДАРЯ!
  Обичам те живот!

 200. Здравей ,Необятна Вселено! Прекланям се пред твоята доброта и щедрост! Благодаря ти ,че съм здрава ,аз и цялото ми семейство!Благодаря за безценните мигове в живота ми ,за любовта на близките ми ,Благодаря ,че съм жива и се радвам на материални блага ,прекрасен дом ,нова кола ! Благодаря ,че ми откри духовността и пътя по -който да вървя изграждайки огромен бизнес носещ здраве на хората и опазващ природната среда !Благодаря за екологично чистите продукти ,които ползвам и помагам на хората да бъдат здрави и щастливи ! Благодаря ,че сбъдваш мечтите ми и нека всичко което е добре за мен и ми е отредено от Твореца за най- общо благо на всички Да бъде!

 201. мила Вселена :))

  благодаря за изобилието от любов, блага и вдъхновение, с които ме обливаш.

  вярвам, че сбъдваш мечтите ми по подходящия начин, в подходящия момент.

  благодаря за прекрасната споделена любов и умелото отстраняване на всички препятствия от пътя й.

  обичам те!
  Марго

 202. Мила Вселена! Благодаря ти, че съм здрава! Благодаря за здравето на всички близки, които са край мене. Благодаря ти за прекрасното дете, което ме е избрало за своя майка! Помогни ми да го възпитам по най- добрия начин. Благодаря за чудесната и доходна работа, която ме удовлетворява напълно! Благодаря за просторния, светъл и уютен дом с красив изглед, в който се чувствам щастлива и спокойна! Благодаря за чудесния, добър, образован, възпитан, щедър и отговорен мъж, с когото ме срещна и който ми донесе така дълго чаканата пълноценна, всеотдайна, нежна и споделена любов, мъжът, с когото сме изградили хармонично и щастливо семейство и с когото се допълваме взаимно. Благодаря, че съм намерила Пътя, за да се развивам духовно! Благодаря за всички Ангели, които пращаш в живота ми да ми помагат! За най- висше благо. Благодаря!

 203. Здравей, Вселена! Благодаря ти за всичко, което си ми дала и продължаваш да ми даваш! Благодаря ти за прекрасното семейство, за любящия ми мъж и прекрасните ни деца! Благодаря ти за прекрасните ми родители! Благодаря ти за материалната ми независимост! Благодаря ти,че ми помагаш да бъда добър човек! Благодаря ти за този живот! За най-висше благо и добро! Да бъде! И благодаря!

 204. здравий Вселена,
  Благодаря ти от все сърце за стремителната и невериятно успешна кариера с моите книги и рисунки!Благодаря ти за мъжа до мен който ме обожава мен и детето ми и живеем на прекрасно място до океана!Обичта и страстта са ни толкова силна ,че ще прекараме живота си заедно обогатявайки се и подкрепяйки се изцяло!Благодаря ти за невроятните приятелства и постоянната подкрепа във всичко в моят живот!Щтастлива ,здрава и вдъхновена съм!БЛАГОДАРЯ с усмивка завсичко !

  1. Благодаря Сабина, много вдъхновяващо звучи! Да бъде! Благодаря ти за споделеното!

 205. Здравей Вселенаааа! Чуваш лиии меее! Искам едно толкова простичко нещо – семеен дом :) това е! Искам и да кажа: БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ В МОЯ ЖИВОТ и за останалите също – те са ме направили това, което съм, БЛАГОДАРЯ!

 206. Здравей, Вселена!
  Искам искрено да ти благодаря, че ме срещна с чудесен мъж. Щастлива съм, че ми помагаш в пътя ни един към друг. Благодаря ти, че ще ни помогнеш да постигнем заедно своето щастие – и моето, и неговото! Благодаря, че ще преплетеш съдбите ни, за да достигнем заедно до най-висшето изживяване на любовта, на всяко едно ниво!
  Щастлива съм, че заедно ще предадем нататък нашите копнежи, желания, страсти и пориви към красивото и хармоничното!
  Благодаря ти!
  Щастливка

 207. Здравей, Вселена!
  Искам да ти благодаря за това, че съм жива, здрава и щастлива. Благодаря ти с цялото си сърце, че близките ми са живи и здрави! Благодаря ти за работата, която имам!
  Благодаря ти за това, че този мъж се върна в живота ми. Благодаря ти, че е с мен. Пожелавам си с него да създам семейство и да сме живи и здрави и много спокойни. Благодаря ти за прекрасния живот, който живея.

 208. Привет Вселена!Обичам невероятен мъж,земен,чаровен и разбран.Искам да бъде мой съпруг,баща на децата ми ,да имам щастливо семейство и живот до дълбоки старини. За най висше благо БЛАГОДАРЯ ! Да бъде.

 209. Привет Вселена! Обичам невероятен мъж,земен и чаровен ,искам да бъде мой съпруг и баща на децата ми.Благодаря ти!

 210. Мила Вселено, искам преди всичко да ти благодаря за всичко, което си ми дала, най-вече за прекрасното семейство и моля те да бъдат живи и здрави. Моля те, нека станем гаджета и се обичаме с момчето, което харесвам – Иван. Да бъде!

 211. Мила Вселено, искам преди всичко да ти благодаря за всичко, което си ми дала, най-вече за прекрасното семейство и моля те да бъдат живи и здрави. Моля те, нека станем гаджета и се обичаме с момчето, което харесвам – Иван.

 212. здравей Вселена! Искам да бъда здрава обичана харесвана и търсена. Дай здраве на всички хора до мен и на всички нуждаещи се от здраве !!! За най висше благо БЛАГОДАРЯ ! Да бъде!!!

 213. Мила , Вселено пиша ти , за да ти Благодаря . Благодаря ти че нареждаш всичко в моя живот по най-добрия начин. Дори когато аз не знам кое е най-доброто за мен – ти знаеш и ми го предоставяш . Благодаря ти за всяко препятствие което заедно превръщаме във възможност. Благодаря ти за вечната си усмивка за положителните и добри хора около мен .Благодаря ти за прекрасната ми работа , която е удоволствие за мен , благодаря за достойното заплащане което ме удовлетворява . Вселено благодаря ти и за любовта с която ме срещна толкова силна, всеотдайна , нежна и дълго чакана . Ще я пазим ,ще я развиваме , ще я подклаждаме, споделяме ,показваме Ще сме благодарни за нея както сме благодарни за живота си . За най-висше благо благодаря Амин

 214. Моляте вселено нека имам хубава оценка утре по география и икономика моляте

  1. Необятна и всемогъща Вселено, благодаря ти за това, че ми показа пътя в живота; за това, че ме дари със способността да обичам и вярвам безрезервно на хората. Благодаря за щастието, радостта и усмивките, които донесе в живота ми, за способността да прощавам, да съм съпричастна, да се раздавам с любов. Благодаря ти за прекрасния мъж в живота ми – моята сродна душа, с който сме създадени един за друг, обичаме се и напълно се допълваме. Благодаря ти за успешния ми бизнес и за постигнатата финансова независимост. Благодаря ти за позитивните и успешни хора, които са до мен неотлъчно. Благодаря ти за хармонията в ежедневието ми и за моята духовна осъзнатост, за непоклатимото ми здраве, за всички Чудеса, които се случват с мен тук и сега, за смелостта, за нежността, за чувствеността и разбирането. За най-висше благо. Благодаря! Да бъде!

 215. Мила Вселено! Моля те да ми сбъднеш желанието да открия мир и спокойствие, да запазя децата си и да спечеля тяхната любов. Моля те да бъда оставена на спокойствие, за да мога да има дам онова от което се нуждаят и цялата си любов. Направи така че те също да открият своя вътрешен мир и баланс и да започнат да приемат с разбиране и желание моите действия и грижа за тях. Моля те да приемат и харесат човека който обичам и да уважат правото ми да бъда щастлива. А най-много искам всички да бъдем заедно щастливи.
  Моля те да ме спасиш от нечестни, пропити от злобни помисли и желание за мъст и посегателства.
  Помогони ми да се справя!

 216. Вселена! Благодаря! За здравето, любовта и изобилието в моя живот! Тази година е късметлийската ми година…осъзнаването и приемането на случващото се в живота ми, ми показват, че съм на пътя си – спокойствието ме изпълва и съм щастлива от тази промяна! С любов се разделям с нещата, които са изчерпали значението си и освобождавам място за новостите, усещам как мислите ми се променят, чувствам се хармонично! Благодаря за прекрасните хора, с които се срещам! Пожелавам си тази осъзнатост да се разширява, да ме мотивира за онези промени, които да са за мое благо и за благото на цялото! Да бъде! Благодаря и на ЧУДните ангели, инициирали тази поща, за да ни подсещат как да сбъдваме себе си!

 217. Здравей Вселена, имам нужда от помощта ти. Искам да бъда достатъчно силна, смела и разумна за да преодолея тежкия момент в който се намирам и бързичко да дойде новия по-хубав, по-сигурен и по-щастлив живот! Искам спокойствие, любов и достатъчно късмет за изпълване на желанията ми за семейство, по-хубава работа, сигурност и бленувания собствен дом.

 218. Da bade……pojelavam na vsi4ki sbadvane……a az pisha v segashno vreme zashtoto taka sam 4ela 4e e hubavo…..sqkash ve4e go imash……

 219. Vselena,blagodarq za vsi4ko,koeto si mi dala do sega…..Sega otovo imam nujda ot teb…..Blagodarq,che pe4elq liubovta mu……che mu pomagam i podkrepqm….che sam mu upora…..che go pravq shtastliv……che sam dostoina jena……che se spravqm perfectno v rabotata……..che se gordeqt s men……che vsi4ki hora,koito me obi4at i sa mi pomagali sa zdravi i shtastlivi…..che sama si zaslujavam chudoto……che sam zrqla i shtstliva s nego……blagodarq che zaslujavam toi utre da mi zvanne…….blagodarq che zaslujavam da sam pak v liubimiq mi grad i jiveq tam…..blagodarq che se slu4va 4udoto……za nai visshe blago blagodarq …….amin

 220. Благодаря ти Вселено за Чудесата които се случват с мен!!!Сега ще те моля за още едно Чудо и то е да имаме със съпруга ми редовна и платена работа!Искам с радост да плащам сметките си за което предварително ти БЛАГОДАРЯ!!!

 221. Мога отново да кажа само едно – благодаря, Вселено! Толкова съм щастлива, толкова съм удовлетворена! Моля се само за едно – да заслужавам всичкото това щастие, което се изсипва върху мен, и да успея да го задържа! Благодаря!

 222. нека всичо в работата ми да е наред!!!!!!!!!! МНОГО БЛАГОДАРЯ ВСЕЛЕНА!

 223. Здравей, Вселена!
  Ето и аз ти пиша. Вървях по трънен път, изпитах болка, тъга и огорчение, бях наранявана, обиждана и осъждана. Наранявах, обиждах и отвръщах! Получих огорчение отново. Реших да се променя, да простя, да преглътна, уча се да обичам неприятелите си. Помогни ми да продължавам в добрите си начинания, в името на вселенската любов! Искам прошка от теб Вселена. Вярвам, че макар и с вина, ти пак ще ми помогниш. Ако желанието на Васил наистина е било искрено да има мирно семейство с детето ни и мен, то прости каквото аз му причиних и той ни причени и ни събери.Да бъдем семейство отново, да дадем дом и хармония на детето ни Атанас! Да се обичаме и да вървим заедно.Накарай го да види истината и промяната в мен! Напътствай ме в доброто и в истината и в желанието да сме заедно отново като семейство. Не ме изоставай сега, когато се промених, моля те! ПОМОГНИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ! бБЛАГОДАРЯ ТИ, ВСЕЛЕНА!

 224. Скъпа Вселена,
  Благодаря ти за всички хубави неща, които ми се случиха тази година – ти наистина изпълни всичките ми желания и постигнах набелязаните цели. Благодаря и за лошите, които ми показаха истинското лице на много хора и ми дадоха отговори, които отдавна търсих. Моля те, посочи ми правилния път. Нека всичко да се оправи със здравето ми и да си намеря нова хубава работа, с която да събера парички за магистратура и да стана по-самостоятелна. За на-висше благо! Знам, че ти винаги си с нас и ти благодаря!

 225. привет на теб всемогъща Вселена -много силно желая любчо да ме обича да ми се обажда почесто и да правим невероятен секс да ми дава пари накарай го вселена да не може да диша без мен нека да започне да ми се обажда още сега – много ти благодаря всемогъща Вселена – да бъде – за най висше благо – БЛАГОДАРЯ!!!

  1. Здравей Краси,

   Забелязвам големият ти ентусиазъм да споделяш желанията си тук, но ще те помоля да имаш предвид, че когато се повтарят, когато са на често системата на сайта приема съобщенията ти като спам и е вероятно в даден момент да спрат да се публикуват.

   Бъди съсредоточена само в онова, което желаеш за себе си, в личен план (да си спокойна, балансирана, учтива, добронамерена, прощаваща и т.н.). Вселената няма как да накара някого да направи каквото и да било против волята му. Все пак един от най-висшите закони е този за личният избор.

   Пожелавам ти от цялото си сърце да бъдеш щастлива и да намериш себе си!

 226. Мила Вселено! Помогна ми веднъж, помогни ми пак! Моля те, искам да спечеля конкурса за директорско място – честно е, положила съм толкова усилия за това. Моля те, помогни ми, защото няма да ми е лесно да понеса разочарованието. Чувствам се толкова безпомощна и такава мъка и безнадеждност е сграбчила сърцето ми! Може би звучи страшно странно, но наистина съм обезверена. Моля те, Вселено, помогни ми! Посочи ми верният път!

 227. Здравей Вселена !Искам да ти споделя моето желание и то е че искам да живеем със Стоян заедно като едно хубаво семейство . Много силно го желая и зная че благодарение на теб това мое желание ще бъде изпълнено. Благодаря ти че искаш да ми помогнеш в това ми намерение и аз може да не зная пътя за постигането му но ти знаеш как да ми доставиш това щастие !Благодаря ти

 228. Здравей Вселена.Обръщам се с Благодарност към теб за всичко с което си ме дарила.Благодаря ти !Сега желая от теб
  утре да даваш спокойствие и лекота при защитата на дипломната работа на моя син. Благодаря Ти, Всемогъща Вселена!!! За най-висше благо. Благодаря!

 229. Здравей Вселена, аз искам само да бъда щастлива и да усещам свободата…. Защото се изгубих някъде… Благодаря :))

 230. Аз ти благодаря вселено,за всичко което имам добър ,грижовен и прекрасен мъж,дом,работа,спокойствие,храна,въздух и вода,за здравето ни и за хармонията .Благодаря за всичко сега искам едно детенце за нас ,а за всички хора по света мир и здраве .БЛАГОДАРЯ :)

 231. Здравей Вселена!
  Желая да срещна мъж с когото взаимно да се обичаме, да можем да отгледаме и да помагаме на едно дете, може би сираче, около нас да има само положителна енергия, смях, просперитет и много обич. Нека животът ни е изпълнен с щастие и всеки ден да бъде празник за нас. Благодаря ти всемогъща вселена! За най-висше благо, благодаря!

 232. искам сьрцето на Иваило искам да бьда с него искам така както аз го искам и мисля за него,така и той за мен искам да ме отблокира от фейсбук и да ми пише искам го страшно много дори искам да прекарам живота си с него искам тои много да ме обикне благодаря ти вселена предварително

  1. Дени, когато една врата се затваря, нови три се отварят. Имай очи да видиш и уши да чуеш. Вселената винаги ти дава онова, което е най-доброто за теб, макар и да не го виждаш в началото.

 233. искам сьрцето на Иваило искам да бьда с него искам така както аз го искам и мисля за него,така и той за мен искам да ме отблокира от фейсбук и да ми пише искам го страшно много

 234. Здравей,Вселена! Искам Мартин да се върне и да ме обича силно и истински. Искам до края на годината връзката ни да стане толкова истинска,че той да поиска да живее с мен и сина ми и да остареем заедно. Благодаря!

  1. здравей Вселена благодаряти за всичко до тук което си ми помогнала сега искам мъжътми да не може да живее без мен децата ми да са много много щастливи и със много успехи в живота всичко да им върви по вода много искам да искарвам пари на шефовете да са доволни от мен да ми плащат по голяма заплата благодаряти от сърце

   1. Освободи се от страховете си. Тогава ще виждаш по-ясно картината на живота си и ще разбереш още по-добре какво точно желаеш.

  2. Здравей Вселена, имам нужда от помощта ти. Искам да бъда достатъчно силна, смела и разумна за да преодолея тежкия момент в който се намирам и бързичко да дойде новия по-хубав, по-сигурен и по-щастлив живот! Искам спокойствие, любов и достатъчно късмет за изпълване на желанията ми за семейство, по-хубава работа, сигурност и бленувания собствен дом.

 235. Здравей, Вселена! Благодаря ти от сърце за всичко, което имам. Прекрасен живот, верни приятели, здраве и щастие.
  Моля те да ме дариш с мъж, с когото ще се обичаме и ще създадем семейство един ден! Искам сериозна връзка, искам да знача за някого нещо. Пожелавам си сериозна връзка! Искам я с цялото си сърце!
  Благодаря!

 236. Здравей,Вселена!Вече от 2 месеца и 24 дни искам да уча в ,,Национално училище за планински водачи“ СОУ,,Васил Левски“-Черни Осъм в 8 клас макар че специлизираната паралелка (която е за планински водачи) е от 9 клас аз искам от 8 клас но родителите не ми позволяват в 8 клас а в 9 но аз искам от 8 и не се отказвам.Вселена искам да покажеш на родителите , че грешат и да й покажеш че това училище е за мен и да ги обедиш да ме пуснат в 8 клас да уча там независимо всичко моляте много искам да уча там силно го искам моляте.Благодаря Ти, Всемогъща Вселена!!! За най-висше благо. Благодаря!

 237. Здравей,Вселена.За първи път в живота си съм влюбен-до полуда-това ще бъде първата ми и последна любов!-но Тя не изпитва нищо към мен!!!Болката е ужасна.Бих искал тя да ме заобича от Сърце един ден,и да създам Семейство с нея-да бъде Майка на децата ми.Ще я обичам и уважавам до последния си час.Нищо друго не искам.Благодаря!

 238. Здравей прекрасна и силна Вселена!
  Благодаря за всичко, което имам! Бих искала да ми дадеш още сила и търпение, здраве за семейството ми и мен, искам любов и човек до себе си – истински човек, искам финансова независимост и бизнес партньори – лоялни и коректни. Искам спокойствие, свобода и хармония в дома ми. Да бъде! БЛАГОДАРЯ.

 239. Здравей, Вселена!
  Моля те дай ми прекрасна взаимна любов с прекрасен мъж, в който да се влюбя и да обичам, както и той мен завинаги!
  Благодаря!

 240. Благодаря за прекрасната любов която изпитвам . Благодаря за великолепния мъж, който ме обожава. Благодаря на вселената, че ни събра да бъдем заедно. Силно искам Вселена да изпълниш желанието ми да се омъжа за него и да бъдем много щастливи и да си имаме детенце. От все сърце ти благодаря!

 241. Искам да срещна моята си истинска ЛЮБОВ, без вреда на никого! Благодаря на Вселената за всеки мой дъх!

 242. Благодаря за прекрасния ден!Благодаря за прекрасното лято!Благодаря за приятелите ми, за любовта на родителите ми, за топлината на слънцето!Благодаря за знанията и опита от живота, за хубавото и лошото, което прави го изпълва с пъстрота! Нека имам късмет и съм упорита и последователна, в преследването на мечтите ми! Нека ми се отдава с лекота работата и да имам възможност да бъда полезна на света със знанията, които съм придобила през обучението си!Нека се отварят вратите пред мен, нека ме приемат като свой в чуждата земя и нека попадна там, където трябва да бъда!Нека бъда с човека, с който трябва да бъда. Човекът, с който си подхождаме, с който се разбираме и се правим взаимно по-силни и по-щастливи! Нека бъдем заедно най-добрия тандем-в приятелството, в любовта и в живота, за да правим света малко по-добър и малко по-светъл с нашата енергия!Нека да бъдем!

 243. мила всемогъща вселена искам да се събера отново със моят приятел Калин, искам го повече от всичко.Ще ти бъда безкрайна благодарна ако ми помогнеш

 244. скъпа вселено! благодарности за изпълнението на всички желания на хората.нека, моля, да бъда здрав и по добър.нека срещна жена която да ме обича и цени!!!и да прекарам живота си по спокоен със нея.хиляди благодарности.

 245. ЗДравей безкрайна и всемогъща Вселена искам детето ми Никола,съпругът ми Стоян и аз Невена да сме живи и здрави.Искам да излекуваш всички болести по нас които ни тормозят от доста време.Искам със съпруга си да намерим работа ,която да ни е спокойна и доходна да я работим с желание и любов,аза сина си да изчезнат всички болести сполетяли го напоследък свързани с изкривяването гръбначно,зъбите и очите потенето,коремчето.И искам ама много искам да имаме възможноста да отидем на Рилския манастир цялото семейство с нова кола.И на мора искам да отидем семейно,през моя живот само 3 пъти съм ходила на море. БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕЛЕНО БЛАГОДАРЯ ТИ

 246. Извинявам се за правописната грешка .Отправям най-искреното си желание , а то е Мир, Трудолюбие, Любов и Благоденствие за мен, моето семейство и за моята страна България! Да бъде!

 247. Дшправям най-искреното си желание към Вселената – а то е:Мир, Трудолюбие, Любов и Благоденствие за мен, семеството ми и моята родина България! Амин!

 248. Благодаря ти,Вселена!
  Винаги,когато ти пиша,моята молба стига до теб,ти откликваш и сбъдваш желанията ми,благодаря!
  Благодарение на теб,Вселена съм тук,в Норвегия,моля те,всичко с работата ми да се развие прекрасно за мен,да става все по хубаво и по спокойно!Да имам достатъчно средства да заведа любимото дете Александър на почивка и да се преместим в широко,комфортно жилище!
  И,нека Александър да здрав и весел,докато съм далеч от него!
  За най-висше благо!
  Благодаря!

 249. Мила Вселена! Благодаря ти, че съм жива и здрава, че близките ми са живи и здрави и щастливи! Благодаря за любовта, която имам в сърцето си и за това, че искам да я споделя. Благодаря ти, че съм хубава и умна! Благодаря ти за приятелите, които имам и за прекрасната ми работа!
  Много бих искала да срещна подходящ за мен партнъор. Да ме обича такава, каквато съм. Бих искала да е загрижен, да ме подкрепя, да ме прегръща, да ме държи за ръка, да съм единствената, да се допълваме! Да е с мен завинаги! Да имаме прекрасна връзка. Бих искала да срещна скоро мъж, с когото да имам вълнуваща връзка, да сме страстни, да се обичаме силно!
  Желая това, защото го заслужавам!
  Благодаря ти :)

 250. Здравей Вселена.Обръщам се с Благодарност към теб за всичко с което си ме дарила.Благодаря ти !Сега желая от теб да работа която да ме усъваршенства ,да отговаря на потенциала и уменията ми,да в синхрон със потребностите и начина ми на живот.Да обичам повече себе си за да раздавам любов и топлина на околните.Искам да намеря и човек,който да сподели чувствата на обичта с мен и аз със него.Да бъдем по-добри и силни .За най-висше благо.Благодаря.

 251. здравей вселена много искам да ти пиша за това което желая от теб силно желая моя приятел да ми обръща повече внимание да прави по често секс с мен и да бъдем заедно занапред да бъде мил и нежен да не може без мен и да желае само мен искам да ми се обажда по често да доказва любовта си. Направи така че да не може да диша без мен и да ми дава всичката си любов.Моля те вселена нека всички да бъдем живи и здрави.Благодаря ти и нека да бъде така.
  БЛАГОДАРЯ МИЛА ВСЕЛЕНА!
  направи така че да ми се обади сега и занапред и да ми каже че не може без мен. Нека живеем в пълна хармония с него.Благодаря

 252. Здравей, мила Вселена! Благодаря за здравето и любовта на моето семейство. Искам съпруг, с когото да се обичаме, да се подкрепяме и заедно да градим нашето бъдеще. Искам да обичам повече, да разбирам повече, да прощавам повече. Пожелавам си повече щастие, благотворни мисли, благи дела и НЕКА материалното да последва духовното. За най-висше благо. Благодаря!

 253. Много ти благодаря мила Вселена! Знам, че е грижиш за мен!
  Благодаря!
  Благодаря!
  Благодаря!

 254. Здравей, Вселена! Първо искам да изкажа благодарност за това, че семейството ми е живо, здраво и щастливо! Благодаря ти, че аз съм здрава, жива, хубава, умна, добра и щастлива! Благодаря ти, че ме срещна с този мъж и благодаря за раздялата ми с него. Явно има причина за това.
  Нека споделя своето желание към теб… Пожелавам си да срещна скоро половинката си, с която ще се чувствам обичана, която ще ме обича такава, каквато съм. Ще ми подарява цветя, ще ми казва, че ме обича, ще ме целува, ще иска да живее с мен, ще се интересува от мен, ще иска да пътуваме заедно, да ми е верен, която ще обичам и с когото ще мога да създам семейство! Пожелавам си да имам прекрасно семейство и да имам финансовата възможност да пътувам извън България. И най-вече си пожелавам да съм здрава и щастлива!

 255. Привет Скъпа Вселена. Силно желая и искам,човека с който съм вече 4години да създадеме едно здраво и щастливо семейство.Без лъжи и без изневери.Да се подкрепяме,да се уважаваме,да си споделяме всичко.Обичам го със цялото си сърце и искам и той да ме обича по този начин.Предварително БЛАГОДАРЯ.

 256. Мила Вселена, Благодаря ти от цялото си сърце за всичко, с което ме даряваш мен, семейството ми и близките ми! Моля те, искам да започна един нов и пълноценен живот, да си намеря работа, да пътешествам с приятели. Искам, да ми върви повече в любовта! Моля те, помогни ми искам да бъда щастлива и обичана. За най-висше благо! БЛАГОДАРЯ!

 257. Здравей, Всемогъща Вселена! Благодаря ти за това, което сам и грижите ти за мен. Много бих искала да имам здраво, хубаво детенце, което да осмисли живота на мен и човека до мен. Искам да имам финансовата възможност да осъществя мечтите си за пътуване из красивите места на Земята. Да бъде чудото твое! Благодаря!

 258. Здравей, Вселена!
  Бих искала да ти благодаря за прекрасния мъж до мен! За това, че ме обича, уважава и цени. Благодаря ти, за това че имаме общи планове за бъдещето! Благодаря ти, че можем да общуваме спокойно! Благодаря ти, че съм жива и здрава, красива, умна и добра! Благодаря, че родителите ми, близките ми са живи и здрави и имат финансовата възможност да живеят спокойно!
  Вселена, бих искала скоро да поиска да живеем заедно, да поиска да споделяме нощите и живота си! :))

   1. Може би това е за най-висше благо. Когато една врата се затваря, друга се отваря. Най-доброто тепърва предстои! <3

 259. Зфравей,Вселена.благогаря ти за това което имам – здраве,хубост.дом.прекрасен баща и мечтан любим съпруг!Силно желаех/и имам още сили/ да желая да забременея и родя здраво о прекрасно дете .Искам да го отглед заедно с моят любим съпруг и да му се радваме дълги години.Силно желая да имам материлна сигурност,работа ,доход ,който да ми осигури спокойно бъдеще за мен и семейството ми.Искам да усетя в себе си спокойствието и любовта,да съм по- добър човек.Благодаря ти,всвмогъща Вселена!!! Благодаря ти – знам,че осланието ми стига до Тебе!

 260. Скапа моя вълшебна Вселена
  Толкова съм ти благодарна че винаги получавам всичко което желая точно по начина по които го искам!С цялото си сърце благодаря че любовта на Ясен към мен е по силна от всичко друго в живота му и че държанието му спрямо мен и връзката ни са просто прекрасни!
  Благодаря милион пъти!

 261. Здравей Мила Вселено!Благодаря ти за всичко, което ми даряваш!За здравето на цялото ми семейство. Моля Те нека синът ми и дъщеря ми да започнат работа , така желаната им работа до края на месец май . Благодаря ти за всичко, което ми поднасяш в моя живот. Благодаря Ти, Всемогъща Вселена!!! За най-висше благо. Благодаря!

 262. Благодаря Ти, Вселена!
  Благодаря Ти, че съм здрава, че са здрави всички мои близки и приятели – хората, които обичам! Благодаря Ти, че си ми давала толкова красиви моменти през целия ми живот! Благодарна съм за всяко едно мъничко нещо, което съм получила и което съм дала някому! СЕГА Моля Те, помогни ми…подай ми ръка да се справя с всички препятствия. Искам единствено щастие, спокойствие и безкрайно щастлива споделена любов! Искам да продължавам да обичам човека до себе си и той да продължава да ме обича! Да обичаме детето, което имаме и децата, които ЩЕ имаме. Да бъдем добри и смирени, и силни. Да озаряваме всекиго с нашата любов..всички да се радват, да говорят само прекрасни думи за Нас…Помогни ни да се справим в тази деликатна ситуация по най-добрия начин, моля Те..!
  За най-висше благо!
  Благодаря Ти!

 263. Скъпа Всеалена, моляте помогни ми, да ми върви повече в любовта!
  Много искам Станимир да ме потърси, за да поговорим. Той така и не ми каза какво стана и защо ме напусна. Заряза ме безпардонно. Но изненадващо и за мен самата не го мразя. Обичам го, не мога да го забравя! Искам да изживеем нашата любов. Аз опитах, но не успях.
  Помогни ми да срещна мъжът роден за мен. Искам да има висше образование, да е възпитан, интелигентен, трудолюбив. Да има стабилна професия, да не злоупотребява с алкохола, да не е женкар. Искам да мога да разчитам на него, както и той на мен, да държи на думата си. А ако той и Станимир са един и същи човек, то това ще е прекрасно. Моля те Вселено, помогни ми да се задомя щастливо и да имам здраво дете!
  Помогни ми и да си намеря нова и по-добре платена работа!

  1. Здравей Мила Вселено!Благодаря ти за всичко, което ми даряваш! Благодаря за любимия,който е до мен.Моля те помогни ми да създадем едно здраво и любящо семейство. Моля те отношенията ни да се заздравяват още повече във времето. Моля те помогни ни да си стъпим на краката и да се развиваме успешно във времето. Моля те мила Вселено любовта ни да процъфтява с всеки изминал ден все повече.
   За най-висше благо!
   Най-искрено Благодаря!

 264. Здравей Всемогъща Вселена!Много искам да те помоля резултатите от изследванията ми да покажат, че бебето ми е напълно здраво и те моля да родя едно хубаво и здравичко детенце и тримата със съпруга ми да сме много щастливи,здрави и изпълнени с любов.

 265. Здравей Вселено!Благодарна съм за човека ,който е до мен.Копнежът ми е да създадем семейство.Моля те Вселено отношенията ни да се задълбочат още повече .За най-висше благо.Благодаря!
  Да бъде!

 266. Мила Вселена! Благодаря ти от все сърце за здравето и благоденствието на семейството ми. Благодаря ти, че всеки ден ми даваш възможността да помагам на когото с каквото мога. Благодаря ти, че ме учиш да бъда смирена, прощаваща, силна и добра. Моля те да излекуваш болката в сърцето ми и да ме научиш отново да обичам с цялата си душа. Моля те да ми помогнеш отново да се доверя на хората. Моля те да ми изпратиш човек, когото да обичам и който да ме обича. Благодаря ти за прекрасния син, който имам. Моля те нека да му помогна с каквото мога за да се справи на изпитите отлично, нека да влезе в хубаво училище и нека да поеме по успешен път в живота. За най-висше благо! БЛАГОДАРЯ!

 267. Често съм казвала за себе си,че съм Любимото дете на Бог и Вселената,затова им се покланям!За пореден път нещата са такива,че е на път на се изпълни мое съкровено желание свързано с квадрата на Питагор!Надявам се,да успявам да разчитам всички знаци и да следвам Пътя в хармония със Вселената и Бог!

 268. Здравей Всемогъща Вселена,Днес 17.04.2013 год.случайно или не те открих и първо те моля за прошка за греховете,които аз и дъщеря ми волно или неволно сме допуснали с думи,дела и помисъл.Това го правя всяка сутрин.Благодаря ти за здравето на близките ми,на мен и най-вече на детето ми и зет ми.Благодаря за дъщеря ми с която ме дари,а сега и със зет,който също е много качествен човек.Моля те Всемогъща Вселена помогни на децата ми/зет и дъщеря ми/ в месец юни тази година по живо,по здраво да си направят сватбата и нека този ден да им остане незабравим, а по-късно ги дари и с една малка душичка,та макар и малкото време,което ми остава да се порадвам и аз.Благодаря ти за всичко лошо и добро,което се е случило в живота ни,но благодаря и за това,че ни помагаш в преодоляване на трудностите.Моля те помогни на децата ми да им се оправи зрението и двамата да си намерят постоянна и по-добре платена работа.В чужбина са.На мен помогни да намалеят проблемите с:астмата,щитовидната жлеза,кистите в бъбреците,високото кръвно и ставни болки.Помогни ми да имам още сили да успявам да помагам и да се раздавам на 100% на хората.Не пропускам всяка сутрин да благодаря,че виждам новия ден и мога да се изправя на крака.Дано не съм искала много и желанията ми дано да не бъдат вреда на някой друг,защото човек ако от малкото не е доволен,то и многото няма да го направи щастлив.Обичам дъщеря си,тя е моят живот.Помогни ни Вселена ДОБРОТО да надделее в цял свят,да има повече любов,разум и смирение м/у хората по света.Така и природата ще ни е по-благодарна.Нека всички да бъдем живи,здрави и разумни и да вярваме в ЧУДОТО ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО. БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕМОГЪЩА ВСЕЛЕНА. ДА БДЕ! АМИН !

 269. Благодаря на Вселената за всичко което имам,за щастието ми ,за здравето ми,за спокойния ми живот и прекрасната и нежна любов.За цялото ми семейство и най-вече за моя любим.Искам да имаме вече едно здраво и хубаво момченце,което много да ни радва и нас и нашите родители и близки.Да сме все така здрави,спокойни ,усмихнати и щастливи,за да го отгледаме с обич и лекота в дългия ни съвместен живот.Благодаря :)

 270. Благодаря ти,Вселена!
  Винаги,когато ти пиша и моля,ти чуваш и откликваш!
  Моля се от сърце,изпрати ни здраве и спокойствие,нека забравим,аз и сина ми къде се намират болници и поликлиники!
  Помогни ми да открия работа,на която да се чувствам потребна,спокойна и осигурена.И,моля,нека мъжа,с който живея успее в новия си бизнес.
  Дай ми сили да се справя със страховете и тревогите си!
  За най-висше благо!
  Благодаря!

 271. Могъща Вселена,благодаря ти за всяко чудо в живота ми.Благодаря ти за човека до мен.Моля те да изградим с него силна и здрава връзка ,да създадем семейство изпълнено с любов.За най-висше благо!Благодаря!

 272. Мила Вселена,искам да ти благодаря,че толкова много ми помогна,и те моля от цялото си сърце да бъда жива и здрава,и да родя още едно прекрасно детенце.Моля дъщеричката ми да е жива и здрава, и много щастлива.Искам мажът ми да ме уважава и обича много повече от сега,да не ме наранява,и да се отърве от всички неприатели ,които му мислят лошото.Моля те Вселена раждането ,което ми предстой да бъде нормално,и без никакви опасности.Искам родителите ми и сестрите ми да бъдат живи и здрави. За най -висше благо.Благодаря.

 273. Могъща Вселена, моля те, искам Емил да е жив и здрав, да ми се обади, да дойде най-късно до края на тази седмица. Искам, много искам да го видя, и двамата заслужаваме да бъдем щастливи заедно. Моля те, Вселено, кажи му, че много го обичам и го чакам. Благодаря ти!

 274. Скъпа Вселена, Благодаря ти за всички изпитания, които ми изпрати!! Благодаря, че след един дълъг и труден период със семейството ми сме добре и сме живи и здрави. Искам този хубав период да продължи и никога повече да не страдаме както преди. Пожелавам си да ни се случват само хубави неща,да взема стипендия, да завърша благополучно и да си намеря хубава работа, с която да си изкарам парички за магистратура в чужбина. Моля те направи така че онези хора, за които те помолих вчера да могат да имат деца, стига това да не навреди на никого и да не обърка прекалено много вселенските планове. Ще ми се и една нова любов да ми пратиш – този път добра и истинска, но ако не е възможно сега мога да почакам още малко :) Благодаря ти за всичките чудеса, с които ме удивляваш всеки ден! Много те обичам!

 275. Здравей Всемогъща Вселена!Благодаря, за здравето на цялото ми семейство,за успехите на всички ни ! Но искам да те помоля за здравето на приятелката ми която е болна от рак.Моля те от сърце, нека да мине успешно- лъчетерапия за да я оперират и да стане чудо!Благодаря Ти, Всемогъща Вселена!!! За най-висше благо. Благодаря!

 276. Velika Vseleno,moeto jelanie e da badat zdravi vsichki chlenove na semeistvoto mi.Da nameria nai podhodiashtata za men rabota ,da si rodia edno sladko i milo bebche ,i da jiveem v mir,sgovor i liubov s moia liubim maj.Nadiavam se s tvoia pomosht,usmivkata i radostta da ne napushtat nikoga nashia dom.Blagodaria ti Vsemogashta Vseleno.

 277. Privet Vselena. Silno jelaia da si nameria dobra ,dohodna rabota,da prodam apartamenta koito sega pritejavam do kraia na mesec april 2013 ,da si kupia nov ,po krasiv dom.Silno jelaia i jenata koiato e do men v momenta ,nikoga da ne me izostavia i da prekaram ostataka na jivota si s neia.Da badem zdravi,vinagi da se razbirame i obichame.Blagodaria ti Bezkraina Vsemogashta Vseleno.

 278. Мила Вселено, искам да имам повече самочувствие и вяра в себе си , искам да бъда изпълнена с любов и позитивизъм , да бъда по- добра . Искам да срещна момче, което да е лудо влюбено в мен както и аз в него , да ми покаже какво е любовта , да ме прави най-щастливото момиче на света и аз него най – щастлив. Искам да е с широки рамене и големи ръце , висок със стегнато тяло и топла усмивка . Искам да е с голямо чувство за хумор , да ме целува страстно и да се чувствам в безопасност и спокойствие с него ! За мен любовта е много важна и се нуждая от нея във всеки един момент . Искам да го срещна до 1 месец и да бъда щастлива ! БЛАГОДАРЯ ти Вселено ! За най – висше БЛАГО! БЛАГОДАРЯ!

 279. Мила вселена, искам да ти благодаря за красивото и добро дете, с което ме дари. Благодаря ти, искаме да имаме наш собсвен красив дом да започна работа с по-високи доходи, да сме здрави. Искам да спечелим достатъчно пари, да си позволяваме хубави неща, детето ми да се изучи. Искам да стане чудесен дипломат. Благодаря ти, за всяко добро, което ми поднасяш. Благодаря!

  (редактирано от Чудотворен админ)

 280. Мила Вселена,от все сърце и душа те Моля,да ми помогнеш.Много бих искала да бъда щастлива с човека,които обичам със цялото си сърце!Нека се промени,да бъде по добър към мен,да ме уважава повече,да се грижи за мен,да прекарва повече време с мен,да започне да гради бъдеще с мен,да не ме лъже и да не ми изневерява!Моля те Скъпа Вселена,помогни ми! Благодаря предварително.

  п.п. Съвет от Чудотворен Админ: Винаги пожелавайте за себе си. Силата е във вас самите. Онова, което можете да промените сте само и единствено самите вие. И когато формулирате желанията си кажете какво желаете вместо какво не желаете. Правилната формулировка помага на желанията да се сбъднат. Неправилата също – просто се сбъдват желанията, които в същост не искате.

 281. Скъпа Вселена!Благодаря ти за всичко хубаво и прекрасно,което ми е дадено досега.Но сега те моля да ни спасиш от нещастието, което ни достигна.Много те моля синът ми, който безкрайно много обичам, да се откаже да пуши марихуана и от други наркотици, ако употребява.Помогни ми, дай ми сили да говоря с него спокойно и той да чуе молбата ми.Чуй молитвата ми и ти Боже и ти Пресвета Бгородице, детето ми да бъде далеч от този грях.Нека синът ми да е здрав, да върви по правилния път, да завърши успешно следването си и да вземе диплома.Благодаря ти, мила, всемогъща Вселена!

 282. Здравей скъпа вселена! Чуй молитвата ми и помогни в дома ми да има много любов, здраве, щастие. Благодаря ти,благодаря ти, от все сърце.

 283. zdravei ;vsemoga6ta vselena iskam da mi dade6 na da6teria mi edin prekrasen izamojen maj da ia obi4a ida i pomaga da ima xubav iuioten dom da e 6tasliva iza sina mi da mu varvi biznesa a za men iskam dasi nameria maj koito da mi pomaga zada moga da si izplatia zaema iza vnutsitemi iskam da im da de6 kasmet v bsiko na4inanie da niamat trudnosti da preodoliavat vsi4ko s lekota ida sa zdravi i6taslivi ias pokrai tiax viarvam 4e vsi4ko tova 6te se zbadne stvoia ta pomo6t blagodaria

  Моля, пишете на кирилица! :)

 284. Скъпа Вселена, искам любов, разбирателство и обич в семейството ми.Да сме здрави и щастливи.Искам и наш уютен и красив дом.Благодаря ти за всичко което си ми дала досега!
  За най-висше благо!Благодаря!

 285. Мила Вселена, прати ми някой добър мъж подходящ за мен, който много да ме обича и цени, искам да се омъжа и да създам семейство искам с него да споделя живота си, радостта, мечтите си, искам той да е всичко за мен, искам да се влюбя силно в него и той в мен и всеки миг от живота ни да бъде едно чудо. Искам да го създадеш специално за мен, според моите изисквания и аз да посветя живота си на любовта ни. Искам той да цени моята любов и да ми отвръща с двойна доза любов, защото любовта е смисъла на живота ми. Искам и за него любовта да е смисъла на живота и той да се посвети на нея. Благодаря!

 286. Здравей, Вселена! Искам повече време за почивка, за себе си и любимите ми хора! Искам лична промяна, мир и хармония! За най-висше благо. Благодаря!

  1. Здравей, мила вселена! Искам щастие, любов и здраве най-вече, но, ако може и мъжат ми да започне добре платена работа, за да живеем нормално и щастливи. Искам на работното си место да съм спокойна и щастлива да изкарвам на шефовете си много пари, за да са доволни от мен, да ме държат на работа и най-вече искам в къщи да имам спокойствие и свекърва ми да престане да вика хора в къщи, да се оплаква от мен и да ми правят магии. Искам мъжът ми да не взима нищо от нея и да й покаже завинаги, че ме обича мен и децата ми. Искам да сме щастливи заедно. Благодаря ти, благодаря!

   (МОЛЯ, използвайте препинателни знаци, публикувайте желанията си умерено във времето, защото системата на сайта реагира и е възможно някои съобщения да бъдат сметнати от нея за нежелани – спам. Запомнете, че тук може да споделите какво желаете за себе си, най-вече за себе си. Пожелайте лична промяна. И действайте по желанията си. Поемете отговорност за случващото се с вас. Вселената помага, но най-много можем да си помогнем сами. Редактирано от Чудотворен Админ.)

 287. Моля те Вселено,помогни ми да изградя здрава връзка и хармонични отношения,които да прераснат в съвместно съжителство и брак.Желая това да се случи с човека ,с който съм в момента.За най-висше благо!Благодаря!

 288. Здравей Всемогъща Вселена! Благодаряти за всичко което си ми помогнала до сега. Благодаряти от все сърце! Сега ти пиша, защото малкото детенце ми има състезание в петък и искам да спечели първо место, искам и двете ми деца да са щастливи и с много, много успехи и с лекота да взимат медали и да им върви в живота, ако може искам мъжа ми да започне работа в Челопеч, в рудника за по-високо заплащане.
  Желая да свързваме лесно двата края, да спрем с борчовете. Желая майката на мъжа ми да ни праща само поможителна енергия, да си живеем щастливо. Желая да ме обича от все сърце моя мъж. Да стои повече в къщи с мен и децата. Благодаряти от все сърце мила Вселена! Благодаря, Благодаря, Благодаря!

  (редактирано от Чудотворен Админ)

  1. вселена искам тази седмица да се обадят на мъжът ми за работа в рудника челопеч моляте моля благодаря вселена

 289. Велика Вселено,дай на семейството ми здраве,щастие,късмет и разбирателство!Помогни ни да имаме собствен дом,наше лично семейно огнище,където да се чувстваме спокойни и щастливи!
  От сърце те МОЛЯ,ВСЕЛЕНО,изпълни желанието МИ!
  БЛАГОДАРЯ!!!

 290. Велика ВСЕЛЕНО, моля те помогни на майка да оздравее – бъбрека й да се възстанови! Моля те! Обичам я! Имам нужда от нея още! Моля те…

 291. Благодаря на Вселената за всичко което имам,за щастието ми ,за здравето ми,за спокойния ми живот и прекрасната и нежна любов.За цялото ми семейство и най-вече за моя любим.Искам да имаме съвсем скоро едно здраво и хубаво момченце,което много да ни радва и нас и нашите родители и близки.Да сме все така здрави,спокойни ,усмихнати и щастливи,за да го отгледаме с обич и лекота в дългия ни съвместен живот.Благодаря :)

 292. Всичко, което желаех вече е факт. Благодаря от сърце за крепкото здраве, разбирателството между децата ми, за изплатените задължения .Сега съм свободна и щастлива.Децата и съпругът ми са здрави и щастливи.Имаме средства и възможности за всичко , което желаем. За най- висше благо.Благодаря!

 293. Благодаря ти аз Вселено,че всичко виждаш ти аз моля теб за пълна свобода на всички нива за моята душа за мир благоденствие любов на всички духовни същества по най добрия за всеки начин без вреда за никого благодаря!

 294. Скъпа Вселена, БЛАГОДАРЯ ти, БЛАГОДАРЯ ти милиони пъти от все сърце за всичко, което имам! ЖЕЛАЯ за децата ми, съпругът ми, мен и всички мои любими хора – ЗДРАВЕ. Нека аз и съпругът ми да имаме възможност да издържаме децата си, да бъдем спокойни във финансово отношение, да живеем спокойно, най-любимите ми същества- моите две прекрасни деца да са ЗДРАВИ, щастливи и добри хора, да бъдем щастливо семейство дълги, дълги години.

 295. Уважаема Вселена, Благодаря за всичко, което имам! Моля те да ми дадеш здраве, и на всички около мен, да ме срещнеш с мъжа на моя живот, да ми дадеш да имам свой дом в Пловдив, работа в МИЕТ, без това да е във вреда на никой! Благодаря!

 296. Всемогъща Вселена, благодаря ти, за всичко което си ми давала и помагала, благодаря! Всемогъща Вселена, дай мир в душата ми, дай ми любов, дай ми подкрепа. Вразуми дъщеря ми, Всемогъща Вселена, да се държи подобаващо, любящо и почтително. Дай ми, Всемогъща Вселена, да работя работата си с любов, дай ми уважение от работодателите ми и нека ми дадат увеличение на заплата и бонуси. Нека парите, които ми дават да мога с тях да имам достатъчно и да остават за да мога да помагам на майка си, да мога да пътувам и да почивам. Благодаря ти, Всемогъща Вселена! Помагай на мен и на любимите ми хора, давай им здраве,пари, разум и уважение към мен. Благодаря ти, Всемогъща Вселена!

 297. Всевиждаща Вселена!Ти винаги чуваш и откликваш,за това те моля:нека бързо се възстановим след прекарания хепатит(не зная защо ми го изпрати),но Благодаря!Сега вече ще имам имунитет за цял живот и ще се науча да се храня правилно.Помогни ми да имам достатъчно средства за да се лекувам и да мога да се грижа за детето си!И нека открия работата,която ще ми носи удовлетворение и нужните финансови средства.Искам си здравето от годините ,когато работех на хубава работа и цели 25 години не знаех що е болест! За най висше благо!Благодаря!

 298. Вселена, моля те помогни ми да си взема всички изпити с шестици, още на първите дати на които се явя. От цялото си сърце те моля, да завърша успешно тази година. Благодаря ти от сърце! Благодаря! Благодаря! Благодаря!

  1. Скъпа, любяща Вселена, ти чуваш всяка моя молитва! Чуй и тази сега! Обичам живота и вярвам, че ми се случват най-прекрасните чудеса, защото само това може да обясни всичко до сега. Желая от сърце новия път да се отвори и господ да ме Благослови, защото явно моментът е настъпил да продължа напред. До сега се чувствах като в капан, сега желая да се освободя и да се почувствам лека, като перце! Искрено се надявам да мине най-безболезнено за мен и всички около мен. Желая от сърце да ме дариш с търпението и силата, които са ми нужни и да се отпусна в партньорството, което създадох в личния си живот. Желая много силно да бъда тази любяща и обичана жена, която съм в сърцето си и отново да съм на вълните на щастието, радостта и любовта. Нека всичко, което ми е пречило да стане сега на пух и прах! Нека тези мои собствени пречки се изпарят от главата и мислите ми! Аз съм това, което съм и се обичам такава! Благодаря ти Вселена, ти чуваш всяка моя молитва, виждаш всяка моя усмивка и подслоняваш всяка моя сълза! Амин! Да бъде!!!

 299. Мила Вселена,
  пише ти едно момиче ,което е изпълнено с много мечти и надежди. Може би те ще ти се сторят твърде големи ,може би – малки ,но те са това ,което ми дават сили да продължавам напред ,когато съм изправена пред големи трудности. Моето първо желание е здраве- здраве за мен и моите близки,здраве за приятелите и дори за неприятелите ми.Много бих желала да имам малко повече късмет и да преуспявам с това ,с което се захвана,да получа повече любов от тези ,на които аз дарявам сърцето и душата си.Нека се върна в родния дом и отново да прегърна тези,които никога не ме оставиха. И не на последно място – някой ден да се видя на сцената .. – да бъда актриса ,да видя погледите на хората ,които чакат да започне представлението ,светлините на прожекторите да осветят лицето и очите ми и да чуя аплодисментите на хората. Благодаря ти ,че си ми дала хубавите неща в живота ми ,благодаря и за лошите,защото те ми показаха ,че всъщност те са за добро и ме накараха да осъзная много. :) Моля те за съдействие!
  Благодаря ти ,Вселено !

 300. Skapa Vselena,pisha zashtoto vqrvam che na tozi svqt,naistina stavat chudesa.Zatova te molq ot vse sarce i dusha da bada naistina shtastliva s choveka koisto strashno mnogo obicham.Choveka bez koito nemoga da jiveq.
  Molq te,neka toi da zapochne da se darji po dobre s men.Da se griji za men,da me uvajava,da gradim badeshe,da ne me prenebregva,da ne me laje i da ne mi izneverqva.Obicham go i naistina iskam da sam shtastliva s nego.

 301. Велика Вселена!
  Искам да сменя работата си веднага! Искам по хубава, по интересна и по престижна работа! Искам това да стане много скоро. Веднага!
  Благодаря ти Вселена!

 302. Привет,Вселена! От много време искам да ти пиша за това което желая от теб.Силно желая и искам да се събера с момчто което обичам . Вселена, искам да усетя в себе си чувството на любовта, да променя чувствата страх и гняв в кураж и сила, и смиреност. Благодаря ти за всичко, което ми поднасяш в моя живот. Благодаря Ти, Всемогъща Вселена!!! За най-висше благо. Благодаря!

 303. Всемогъща Вселена, моля те, помогни ми да се освободя от страховете си, от обидата, от огорчението, което още нося в душата си от последната ми любов, от всички разрушителни емоции на егото ми. Помогни ми да дам място в сърцето и душата си на хармонията и любовта, за да бъде тялото ми здраво. Помогни на близките ми да са живи и здрави и да се обичаме помежду си все повече и повече. Да бъдем задружни и носещи здраве и любов в себе си. Вселена помогни на майчицата ми да оздравее напълно и да успее да свали излишните си килограми, помогни й баща ми да започне да я уважава като личност и да започне да се отнася много добре с нея. Помогни им да са живи и здрави още дълги години и да се радват на още внуци и правнуци. Всемогъща Вселена нека всичко се случва за наше най-висше благо. Благодаря ти за всичко, Всемогъща Вселена.

  1. Твоята любов е твърде близо! Ще дойде с мартеничките и всичко ще се нареди! :)
   Повярвай ми!

 304. Zdravei,Vsemoga6ta Vselena!nai mnogo ot vsi4ko iskam da6teri4kata mi da e jiva i zdrava mnogo 6tastliva i da ima prekrasno detstvo, i da ne pozvoliava na nikoi da ia unijava.Molia te Vselena majat mi da me obi4a i uvajava .molia da badem mnogo 6tastlivi i da se obi4ame vse pove4e i pove4e.Iskam da imam o6te edno detence i ako moje da e mom4ence.Molia da imame sobstveno jili6te i da sme mnogo dobre i 6tastlivi tam.Molia da si izlekuvam vsi4ki zabi i da sam dobre sas zdraveto. Iskam da si nameria hubava rabota i dobre platena,da me uvajavat 6efovete i kolegite.Neka ne6tata da se slu4vat po nai dobriat na4in za men i cialoto mi semeistvo.molia goliamata mi sestra da se razbira s maja i i da se obi4at,decata im da sa zdravi i da imat mnogo kasmet v borbata.Molia drugata mi sestra da sre6tne 4ovek koito da ia obi4a i uvajava i da bade mnogo 6tastliva.Moliate Vselena roditelite mi da sa jivi i zdravi i o6te mnogo godini da ni pomagat.ZA NAI VISHE BLAGO. Blagodaria ti Vselena ot cialoto si sarce!!!Blagodaria .

  1. Скъпа Елена,

   Ще се радваме да редактираш желанието си, така че да бъде на кирилица с всички препинателни и пунктоални знаци. Пренаписването от нас изисква време. Ще съдействате ли да спечелим повече време, като редактирате?

   Благодарности!

 305. Благодаря ти Вселена от все сърце ти благодаря детето ми взе медал сега искам много мъжът ми да започне работа за повече пари да сме живи здрави да ни обича много ама много децата от тук нататък и двете само първи места да печелят благодаря вселена и ако може още нещо мъжътми да престане с тези ловджий да се събира да пие а да си гледа семейството и да не се интересува от други жени Благодаря много Благодаря

 306. Здравей, Всемогъща Вселена!
  Благодаря Ти, за здравето което ми даваш, за семейството което имам, за любовта на дъщеря ми и отговорността и към мен, за здравето на майка ми. Благодаря ти за детето, което си ми дала и обичам с цялата си душа. Помагай на детето ми в училище, кариера, успехи. Благодаря ти за работата която работя с удоволствие. Моля те Всемогъща Вселана, помогни ми да разменян жилището си с жилище което е близо до майка ми и дъщеря ми. Така ще ми е по- лесно да съм до тях. Дай ми спокойствието от което си нуждая, сигурност и по- високи доходи в работата, която работя с любов, както и разбиране и уважение от колегите ми. Нека дните ми да са изпълнени с щастие, увереност, любов, здраве, благодат. Благодаря ти, Всемогъща Вселена, за подкрепата!

 307. Здравей Всемогъща Вселена! Благодаря ти за всичко хубаво, което получавам всеки ден и за всички земни блага, които ми се изсипват в изобилие! Благодаря, че съм здрава, благодаря, че имам най-хубавата работа, която обичам, благодаря, че с голяма лекота откривам отговор на много въпроси! Желая да намеря истинската си ЛЮБОВ, човекът с който да споделяме взаимна, истинска и споделена любов, с който да създадем здраво и стабилно семейство и да имаме здрави, умни и прекрасни дечица! Желая всички от моето семейство да имат здраве и успех в начинанията си! Благодаря ти Вселена!

 308. мила Вселена моляте помогни на детето ми да бъде спокоино утре и всеки ден през годината най вече на състезанията да е спокоен и ако може нека да спечели медал от все сърце го искам стози медал ще влезне в националният отбор моляти се Вселена помогни ми и за другото детенце си пожелавам само златни медали БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО БЛАГОДАРЯ

 309. Здравей Вселена! Благодаря, че имам покрив над главата си, Благодаря за това, което съм и благодаря, че родителите ми са живи и здрави. Велика Вселено, моля те помогни ми да имам възможността да променя своя живот към по-добър, по-спокоен и по-романтичен. Да има любим човек до мен, да имам неговата подкрепа, утеха и надежда. Вселена, моля те бди над майка и татко нека да оздравеят – майка да проходи, както преди, а татко да е с ума си. Помогни ми скоро да намеря по-хубава работа, на по висок пост и за повече пари с по- добри колеги. Искам да се чувствам добре там където работя. Работа на ново място с умни, готини, интелигентни, спокойни и задружни колеги. Искам да мога да си позволя свое жилище.Искам да се чувствам добре, да бъда спокойна и щастлива, искам да заспивам до любимия си човек, с него да се чувствам сигурна и спокойна. Искам да имам финансовата възможност за собствен дом, който да подредя по мой вкус. Искам да ми се случват хубави неща, искам да се чувствам уютно и добре, да бъда желана и обичана. Обещавам да обичам и аз него. За най-висше благо. Благодаря!

 310. Велики Боже и Пресвета Богородице,моля ви чуййте моето желание: да срещна сродна душа, да сме щастливи, да се омъжа за него и да имаме деца.

 311. Всемогъща Вселена,
  всеки път,когато те моля,ти чуваш и изпълняваш.Благодаря ти!Моля,измъкни ме от отчаянието ,в което съм изпаднала,дай ми сили да се справя с финансовите си проблеми!Искам да получа такава работа,на която да ходя с желание и удоволствие и да получавам достатъчно средства,за да се грижа за детето ми и за всички останали нужди…Помогни и на човека,с който живеем,да открие правилните хора и да започне печеливш бизнес!
  За най-висше благо!Благодаря!

 312. Всемогъща Вселена! Благодаря ти за подкрепата и затова, че винаги си ми изпращала най- доброто и това, което съм искала. Сега отново те моля- Дай ми здраве, дай ми щастие, дай ми разбирателство, дай ми работа, която да носи удовлетворение и доволно високи доходи. Нека успеем да сменим жилището с по- добро и да ни носи щастие и да започнем живота си отначало. Дай всичко което те помолих и на семейството ми, нека бъдем едно сплотено, обичащо се и взаимно подкрепящо се семейство. Благодаря ти, Всемогъща Вселена! Аз зная, че ти ще ми помогнеш и най- доброто предстои, подадено ми в най- подходящият момент за мен и от започването на Новата 2013г. Благодаря ти Всемогъща Вселена!

  1. Здравей ,Всемогъща Вселена!Благодаря ти за здравето на мен и близките ми.Благодаря ти за хубавите деца и съпруг които имам.Дай ни здраве и сили да се преборим с трудностите с които се сблъскваме.Помогни на съпруга ми да започне работа на която да ходи с желание и на мен да престанат постоянните проблеми в службата или да си намеря по спокойна работа която да работя с любов.Помогни ни да се справим с финансовите си затруднения които имаме в момента за да живеем по спокойно.Нека всички около мен да са живи и здрави.За най Висше-благо Благодаря ти Всемогъща Вселено!

  2. Скъпа Вселена благодаря ти за всичко, което направи през последните години за нас!
   Благодаря ти и затова, което ще направиш за мен през новата 2013 година, защото тя ще бъде една нова 1993 година, но много по-богата и много по-щастлива!
   Една година, която ще ми върне всичко загубено – хубавата работа, светъл офис, общество, приятели, обожатели и
   човекът, който ще ми помогне и пропадналите пари…Благодаря ти още ведъж за чудото, което предстои…. Сбъдни мечтите на другите, сбъдни и моите мечти! Благодаря!

 313. … моля за прошка – за гордостта си, за гнева си, за неразбирането, за егото си….а може би всичко това е просто страх….
  Знам, че съм прекрасна, умна, здрава; Вселена и Бог се грижат за мен и имат прекрасен план за развитието ми. Животът ми е изпълнен с прекрасни възможности, с обич, с изобилие и музика. Благодаря за всичко това!
  В навечерието на Рожденния си ден получих прекрасно пожелание от приятелката ми Светла – ще споделя част от красивите и силни думи с всички Вас, нека то е за всички по случай настъпващите празници и промени! Благодаря за всичко! Щастлива съм!
  Бъдете здрави !Посрещните новото време с много настроение и любов към себе си, към другите и към земята. Дайте си време за нови приключения, разходки и познания. Обичам Ви иВии желая цялото добро на земята!

 314. Искам да имам работата, която искам да работя…Да ми доставя огромно удоволствие и да съм щастлива с това, което правя и с това което съм.. :)

 315. Здравей, Всемогъща Вселена!
  Благодаря ти за здравето на мен и близките ми, благодаря ти за възможностите които си ми давала и си ме закриляла, Благодаря за здравето и успехите в у-ще и университета на дъшеря си! Благодаря ти! Искам отново да те помоля, пази ни от лоши хора и интриги. Дай ни здраве, сила да успяваме да се преборим с тази ситуация. Помогни на дъщеря ми да вземе изпитите си сега, които предстоят, както и бди над нея и я вразумявай- 9а9то знаеш е доста далеч от нас с баща й. Помогни и да намери мир със себе си и околните, дай и и работа, която да и дава самостоятелност и стабилност. Направи я щастлива! Всемогъща Вселена, помогни и на съпруга ми да намери работа, която да обича, да харесва, да го прави щастлив и да му носи мноого доходи. Парите в случая са от значени, така ще имаме и мир в къщи. Помогни ни да продадем апартамента който е наследствен така, че да успеем с парите да си вземем наш и да е близо до работните ни места. Помгони и на мен, дай ми здраве и психическо и физическо. Помги ми в работата, която обичам, да имам мир с колегите си, да ми увеличат доста заплатата, за да я работя с още по- голяма любов и да имам стимул. Помогни и дай здраве и дълголетие на майка ми, която ми помага и ни е помагала и до сега- винати! Благодаря ти Всемогъща Вселена, Благодаря ти!

 316. Здравей, Вселена. В желая да споделя с теб моите желания: желая да срещна мъжа, с когото да открия любовта /а ако съм го срещнала, да преминем към втората част :) / желая да открия пътя през безбройните финансови капани и да стъпя на крака, ставайки финансово необременена с дългове желая моето дете да расте щастливо и същевременно да научи уроците, които ще са й необходими да постигна така необходимата ми хармония, за да срещам предизвикателствата ти Благодаря за ,за това ,че хората около мен ми помагат и ме даряват с обичта си .

 317. Мила ми Вселено,
  Благодаря за всяко нещо, което ми се е случило до момента..
  Искам близките ми да са здрави и щастливи, да обичам човека до мен толкова, колкото го обичам сега, както и той мен.
  За момента най-много искам обаче да имам перфектната работа с перфектния колектив, която да ми доставя неимоверно удоволствие и да съм най-добрата в това, което правя..

 318. Велика Вселена!
  Благодаря ти за красивата,добра и умна дъщеря,за добрия и всеотдаен съпруг,който много ни обича,за това че ни срещна и ни помогна да останем заедно въпреки всички и всичко и да се обичаме и уважаваме.Моля те направи така,че да сме здрави и щастливи,винаги заедно физически и в сърцата ни,а детето ни или децата евентуално да има помежду ни хармония и разбиране.Моля те също да ни помогнеш да изберем професионалния си път и да върнем всичките си парични задължения по най-бърз и безболезнен начин до толкова че никой повече да не ни притеснява или да ги увеличава

 319. Велика Вселена ,
  Благодаря за чудесните деца ,които имам ,благодаря за помощта на близките около мен хора ,благодаря на клиентите ми ,които ми се доверяват и ме обичат.Велика Вселено ,моля те направи така ,че най -после да имаме свой собствен салон с много и верни клиенти ,който да е разположен в близост до сегашната ми работа,нека човека ,когото обичам и с когото съм в момента ме обича ,подкрепя и “ ме носи на ръце“,нека да имам стабилен финансов статус и да живея без притеснения от парично естество,нека любовта и щастието са мои и на близките ми неизменни спътници ,нека да успея да уредя кредитните си задължения по най -лесния и безболезнен за всички начин.Нека това да се случи без вреда или ущърб за никого .Огромно благодаря!!!

  1. Всемогъща Вселена, Благодаря ти за живота и здравето на мен и семейството ми! Благодаря ти за успехите и постигнатото от дъщеря ми, Благодаря ти за работата която съм имала и ми е давала сигурност! Благодаря ти за подкрепата! Моля те, Всемогъща Вселена, помагай на дъщеря ми, давай и здраве, зареждай я с положителна емоция, помагай и както до сега в университета в работа, приятелите. Помагай й не съм до нея и не мога да и помагам аз- разчитам само на теб, Всемогъща Вселена! Дай на дъщеря ми здраве, вяра в победата, успех и доходна работа! Помогни и да види истината с очите си, помогни и да намери Човек, който да я подкрепя, обича и да я прави Щастлива, както нея така и мен! Помагай и на мен, като също ме даряваш със телесно и духовно здраве, да имам сугурност в работата и високи доходи. Моля те, Всемогъща Вселена, Направ ни с дъщеря ни истински Щастливи! Благодаря ТИ!

 320. Всемогъща Вселено! Моля те дай ми сили да приема трудностите. Дай ми смирение да потисна гордостта и щеславието си и да оценя наистина важните неща в живота си! Помогни ми да се справя с новата ситуация в службата и да изляза победител от нея. А ако това не е моят път, прати ми работа, която да ме прави щастлива, но която да не ме отделя от семейството ми! Благодаря ти за всичко, което имам – за прекрасните ми момиченца, за мъжа ми, който ме обича, за родителите ми, които винаги ме подкрепят, за брат ми, който е до мен, за мен самата, че съм такава, каквато съм. И ми помогни да запазя достойнството си, ведрия си нрав, чувството си за справедливост и добротата си! Искам душата ми да остане светла и непокварена. А ако мечтите ми се сбъднат, давам дума, че няма да мина от страната на тъмнината!

  1. Светла, прекрасно поЖЕЛАНИЕ:)
   Еидн съвет под формата на въпрос: Ти мислиш ли, че е добре да поставяш каквито и да било условия за сбъдването на желанията и мечтите си? Вярваш ли в светлината (то името ти самото е ТЯ)? Вярваш ли, че ако вече си в светлината мечтите ти може и да са започнали да се сбъдват?

   :)

   1. Не поставям условия. Просто в момента не съм сигурна кой е моят път. Светлината е част от мен и най-важното е да я запазя в себе си, в живота си, в живота на тези, които обичам и ме обичат. Искам да съм спокойна и щастлива и да не се срамувам от себе си. Около мен е пълно с примери на хора, постигнали мечтите си на цената на сделка с дявола. Аз искам когато това се случи в живота ми, то да е дар от Бога, награда за това, че съм от неговото стадо.

 321. Здравеи Вселено!Благодаря ти , че ме освобиди от отговорвост в двете дружества в които съм член на СД. Благодаря ти , че ме освободи и от длъжността , която заемам по най- добрия за мен начин.Благодаря ти , че ми даде всичките пари , които имам да получавам като заплати.Благодаря ти , че ми изпрати нова лабота , която ме прави щастлива и ходя на нея с най-голямо удоволствие. На която се разбирам много добри с колегите и началниците си и получавам по голяма заплата , от тази която имам тук .Благодаря ти че те има!Благодарня ти , че мога да си споделям с теб без да се притеснявам.
  Да бъде ! По най- добрия за мен начин и без вреда на никой друг!

 322. Здравей,Вселена!Искам да те помоля да се събера с моята половинка,която истински обичам!Да заживеем заедно,и ако си рекла ти,Всемогъща Вселено,да си имаме едно детенце,което да обичаме и да отгледаме заедно.Пожелавам си много любов,щастие и успех!
  За най Висше благо-Благодаря ти,Всемогъща Вселено!

 323. Здравей Вселена! Искам да ти благодаря за това, че закриляш мен и моето семейство. Благодаря ти за това, че ни помагаш във всички трудности. Благодаря ти за всички прекрасни и платежоспособни клиенти, който пазаруват при мен. Нека да са живи и здрави, защото благодарение на тях имам тази прекрасна работа, която върша с удоволствие и любов. Благодаря ти Вселена.

 324. Zdravei Vselena!Blaqodarq ti che te ima!Blagodarq ti za zdraveto na men i moeto semeistvo!Imam prekrasna rabota, imam mnogo platejno sposobni pazienti,v moq kabinat Chastliva usmivka!Vseki Boji den pechelq po 500lv.i s lekota izplasham kreditite si!BLAGODARQ TI,che me darqvash s tova izobilie!BLAGODARQ!

 325. Преди месец… Благодарих за желанието си сякаш то вече е истина и Вселената наистина ме чу! Получих толкова изобилие, че мога само да кажа с любов от цялото си сърце: Б-Л-А-Г-О-Д-А-Р-Я!!!! Благодаря за изобилието и през този месец! Амин!
  ……………………………………………………………………………………….

  ай.йа01 октомври 12 at 9:34am25
  Скъпа Вселена, здрасти! Много ти благодаря за великолепните възможности, които ми изпрати и така успях да почувствам и усетя изобилието този месец. Благодаря ти, за подкрепата, която ми оказа и успях да имам най-прекрасния юбилей на света! Благодаря за истинските приятели, които ме обичат и дойдоха в този ден рожден, благодаря ти за семейството, което така ме подкрепя във всичко, благодаря ти за здравето, най-много за здравето на всички ни, за щастието, любовта и хармонията. Благодаря ти за всички, всички подаръци, които получих този месец от всякакво естество. Оценявам дълбоко всичко, защото знам, че всичко е за мое най-добро. Щастлива съм и много се радвам, че успях да споделя моето щастие с другите. Благодаря ти и за изненадите, които ми поднесе, защото това ме накара да вярвам все повече в теб и всички твои помощници – ангелите, феите… :) Благодаря ти! Да Е все така всичко за най-висше БЛАГО! Амин!

 326. ЗДРАВЕЙ ВСЕЛЕНА! ИСКАМ ДА ТИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ. МОЛЯ СЕ И ЗАНАПРЕД ДА Е ТАКА. МОЛЯ ТЯ ВСЕЛЕНА ДА СИ РОДЯ ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО СИ И ДА СМЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ С ПРИЯТЕЛЯ МИ. БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО!

  ––––––––––––––––––––––––––––––––

  (ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! И С ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ ;) ZDRAVEI VSELENA ISKAM DA TI BLAGODARQ 4E SME JIVI I ZDRAVI AZ I SEMEISTVOTO MI MOLQ SE I ZANAPRED DA E TAKA MOLQ TE VSELENA DA SI RODQ JIVO I ZDRAVO DETETO SI I DA SME MNOGO 6TASTLIVI S PRIQTELQ MI BLAGODARQ TI ZA VSI4KO

  1. ВЕЛИКА ВСЕЛЕНА! БИХ ИСКАЛА НОВА РАБОТА КЪДЕТО ДА СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ И УДОВОЛЕТВОРЕНА БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВСИЧКИ ОКОЛО МЕН СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА НАЙ- ВИСШЕ БЛАГО ДА БЪДЕ АМИН!

 327. Здравей, Всемогъща Вселена. Най-силно от всичко желая в най-скоро време да започна работа, която да ми доставя удоволствие и с желание да я върша. Цялото ми семейство да сме живи и здрави . Да срещна истинската любов и да създам дом и семейство. Благодаря ти Всемогъща Вселена!

 328. Велика Вселена,
  Помогни ми да бъда по-силна и уверена в себе си. Да намеря работа, която да ми носи удовлетворение, и аз ще давам всичко от себе си да я върша добре. Да започна най-сетне да шофирам сама. Да продължаваме да се разбираме и обичаме със семейството ми и да успеем да възпитаме дъщеря ми като разумен и отговорен човек. Благодаря ти, Велика Вселена!

 329. Велика Вселена,
  Моля те, помогни ми да бъда по-силна и уверена в себе си. Да намеря работа, която да ми носи удовлетворение и аз ще давам всичко от себе си, за да я върша добре. Да преборя страховете си и да започна най-сетне да шофирам сама. Да отгледам и възпитам детето си като разумен и отговорен човек. И накрая, но не на последно място, помагай на семейството ми и нека винаги се обичаме. Благодаря ти, Велика Вселена!!!

 330. Здравей Вселена,
  Искам да съм бременна и да родя живо,здраво прекрасно дете.Искам АЗ и моят любим да сме здрави и да се обичаме все повече.Искам да имаме АЗ и Моят съпруг дете.Искам чхг 1000 в понеделник.Искам лека бременност.Искам син.
  Благодаря ти Вселена

 331. Моля за това със семейството ми винаги да се обичаме както и досега. Да бъда по-смела и решителна. Да започна работа, която да ме ангажира, да ме удовлетворява и да ми дава възможности да се развивам. Желая да успея да отгледам и възпитам дъщеря си като добър и стойностен човек . Да успявам да помагам на околните доколкото мога, но и да мога да откажа, когато е нужно. За най-висше благо. Благодаря!

 332. Zdravei Vselena, pojelavam si da nqma bolesti,da nqma egoizam,da nqma revnost …nai-vajnoto e da nqma bolesti,ili to pone neizle4imi! Kogato zdraveto ni e dobre,vsi4ko drugo se postiga sas jelanie i uporitost! Tova e,koeto iskam :)

  1. Искам кариера, която да ми носи удовлетворение и в която да се развивам със страст и да изпитвам вдъхновение. Чрез това, което правя да помагам на хората и да печеля по 60 000лв. на месец.

  2. Пожелай какво ДА ИМА. Както „да“ е по-силно от „не“. Така и „ИМА“ е по-силно от „няма“.

   Когато казваш какво да няма, ти РЕАЛНО желаеш да има друго. Какво е то? Назовавайте нещата с истинските им имена.

   Кое, какво и как е приоритет на Велената стига да й дадем достатъчно ясни и точни параметри.

   :)

  1. Всемогъща Вселена- Много ти Благодаря, дъщеря ми се обади и говорих и я чух! Благодаря ти Всемогъща Вселена, Благодаря ти! Моля те помогни и да се осъзнае и да види манипулациите на „съпруга и“, помогни и да види и лошотията му, а него го пусни да си търси сам щастието и да забрави за нас. Желая му да си натръгне и да забрами, за съществуването ни и на сан и на дъщеря ми! Отвори и очите Всемогъща Вселена, дай и тласъка в живота и щастието- покажи и подходящ човек и Високи цели, които да преследва и постига. Благодаря ти Вселена! Благодаря ТИ!

   1. Скъпа „аз“,

    Пожелавай да виждаш и ти и дъщеря ти любовта. Пожелавай за дъщеря ти да осъзнае кое е най-доброто за нея без да се изпращат негативни енергии към котото и да било.

    Мисли колкото можеш по-позитивно и знай, че планът на вселената е често по-добър от нашия собствен.

    Ако тя ни дава нещо, то е за да разберем друго. Ако ни взема нещо, то е за да ни даде друго.

    Всяка мисъл е инвестиция, която се връща при нас понякога в тройни размери. Мисли добро. И знай, че онова, което е добро за теб, може да не е за други.

    Пожелавай ЛЮБОВ, мир, хармония, ПРОШКА, осъзнаване, здраве и щастие.

    Поздрави,
    Администраторът на Чудо-сега.ком – Онлайн Съветник

   2. Всемогъща Вселена, Благодаря ти, че се обади дъщеря ми, Благодаря! Благодаря ти, че й отваряш очите! Благодаря ти, че се грижиш за нея! Помогни й да се избави от обсебването на съпруга й, а на него му желая да намери любов някъде другаде за да я остави на спокойствие. Помогни й да намери дъщеря ми спокойствие, здраве и щастие! Помогни й да си продължи образованието и да постига успехи на голямата сцена, да бъде уважавана, ценена и много добре платена! Нека намери Любовта, която да я прави щастлива, да й носи сигурност, упора и увереност! Нека сегашният й съпруг по документ- също да си намери своето място в живота и да е щастлив по своему. Дай ми, Всемогъща Вселена, на мен също здраве, спокойствие,уравновесеност, щастие, доходна кариера! Благодаря ти Всемогъща Всемогъща Вселена! Благодаря ТИ!

 333. Здравей Вселена!Моето желание е да си намеря походяща работа,да бъда щастлива и много обичана,цялото ми семейство да бъде здраво!

 334. ЗДРАВЕЙ ВСЕЛЕНА, МОЕТО ЖЕЛАНИЕ Е ДА ИМАМ ЗДРАВЕ ЗА ОБЩОТО БЛАГО НА ВСИЧКИ ХОРА ОКОЛО МЕН,ДА БЪДА ЩАСТЛИВА И ИЗПЪЛНЕНА С ЛЮБОВ КЪМ ХОРАТА И МЕН САМАТА,И ДА ИМА МИР ЩАСТИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ЗА ВСИЧКИ ХОРА И ТОВА ДА БЪДЕ ЗА ОБЩОТО БЛАГО НА ВСИЧКИ С ТВОЯ ПОМОЩ! БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ТЕ ИМА ВСЕЛЕНА И ЧЕ ИМА КЪДЕ ДА НАПИША ЖЕЛАНИЯТА СИ!

 335. Здравей Вселена!
  Желая да срещна правилния за мен човек и да живея в хармония с него!
  Благодаря!

  1. Скъпа, Всемогъща Вселена! Дай на дъщеря ми Здраве, Спокойствие, Щастие,Помагай й да си взема изпитите както до сега с отличие. Намери и работа, коята да и дава Самочувстие, Удовлетворение, Престиж, Пари и да й помага да се Издига и получава Все повече Популярност! Направи я Най- Щастливата и Обичана, Но да не забравя родителите си! Обичам я, и Нека Тя ни Обича и Покозва Любовта си Всеки ден към нас! Благодаря ти, Вселена, Зная, че ще сбъднеш мечтата ми. Благодаря ТИ!

  2. Всемогъща Вселена! Днес за 3-ти път те моля, Моля те, помогни ми искам да видя, че дъщеря ми ме обича! Моля те, Всемогъща Вселена! Моля ТЕ!

   1. Всемогъща Вселена! Моляте Върни ми детето, такова каквото го Обичам! Моля те! Върни любовта и към мен! Върни уважението и, Моля те, Всемогъща Вселена!

  3. Всемогъща Вселино, преди малко писах, писах, колко искам да се обичаме с дъщеря ми, но нещо стана и всичко се истри- как да го тълкувам, че дъщеря ми ме обича или че не се интерсува от мен. Искам да сме Близки приятелки както преди, да чувствам, че тя иска да ме чуе, че иска да че прегърне и целуне. Много искам Нейната любов- Много! Много искам да се чуваме, да се виждаме и имаме време да сме заедно Щастливи! Обичам дъщеря си Много, Тя е Всичко за мен, Всичко, Целият ми живот, а сега ме кара да се чувствам самотна. Дай на дъщеря ми Здраве, Щастие, Любов, УСПЕХ в Следването, Кариера, Просперитет, Пари- Много пари! Вярвам, че ще ми помогнеш Вселено и ще сме Щастливи! Благодаря ти, Мила Всемогъща Вселено! Благодаря ТИ за Помоща!

 336. Радвам се, че мога да се възползвам от това да споделя най-съкровените си желания точно в този момент. Желая дъщеря ми да постигне много скоро това, към което се е устремила, да следва целите си, да отстоява интересите си, да успява. Да може скоро да смени работата си и работодателите и да са по-коректни. Да завърши успешно обучението си и да се реализира. Желая приятелят ми най-после да си намери работата, която би му допаднала и да е щастлив от това. На родителите ми желая здраве и спокойствие. За себе си желая много търпение и устойчивост на работното място и извън него. Благодаря!

 337. Желая здраве и сила за децата си и съпруга ми , за моя брат и родители. Желая да бдиш над децата ми, да им помагаш и напътстваш, закриляш и учиш. Желая да има мир и разбирателство в семейството ми, топлота и любов. Благодаря ти за всички твои подаръци, но моля те, желая да ми дадеш и на мен здраве и сила да възпитам и отгледам достойно своите деца, за да ни зарадват един ден с внуци.
  Скъпа Вселена, желая да омиротвориш и всички по целия свят, за да няма страдащи и бедстващи хора, умиращи и недохранени, гладни деца. Желая да дадеш разум на всички!
  Благодаря!

 338. Здравей, Вселена.
  В този ден на новолуние желая да споделя с теб моите желания:
  желая да срещна мъжа, с когото да открия любовта /а ако съм го срещнала, да преминем към втората част :) /
  желая да открия пътя през безбройните финансови капани и да стъпя на крака, ставайки финансово необременена с дългове
  желая моето дете да расте щастливо и същевременно да научи уроците, които ще са й необходими
  да постигна така необходимата ми хармония, за да срещам предизвикателствата ти

  Благодаря за шанса да ти кажа всичко това!

 339. Здравей Вселено, пак ти пиша АЗ поради голямото ми сърце и доверчивост първото желание, което ми изпълни се случи и съм ти много благодарна, но тази жена заради, която го исках този заем се оказа Зла и безпощадна. За това сега те моля, Вселено, направи твоята магия и я накарай да ми върне заетите пари за да ги върна на банката. Толкова жестоко ме подведоха под маската на любовта. Не съм първата и сигурно няма да бъда и последната, която е повярвала в някого защото е Обичала. Моля те, Майко на всички и всичко НЕКА Р.Д. да ми върне парите, защото аз научих урока ти и разбрах смисъла.
  Със смирено сърце и вяра в твоята сила за всеобщото благо ти благодаря, че ще ме спасиш. Вечно твоя И.

  1. Скъпа Вселена!
   След дълги молитви и чакане, днес се появи светлинка в ,,тунела“, в който буксувам вече трета година. Благодарна съм и вярвам, че светлинката ще пперастне в Светлина!
   Много ще съм ти Благодарна, да ми съдействаш за навременното връщане на парите на моите приятели, които съм взела на заем – възлизащи на 2200 лв.
   С много обич и признателност към теб!
   Т

 340. Скъпа Вселена, здрасти! Много ти благодаря за великолепните възможности, които ми изпрати и така успях да почувствам и усетя изобилието този месец. Благодаря ти, за подкрепата, която ми оказа и успях да имам най-прекрасния юбилей на света! Благодаря за истинските приятели, които ме обичат и дойдоха в този ден рожден, благодаря ти за семейството, което така ме подкрепя във всичко, благодаря ти за здравето, най-много за здравето на всички ни, за щастието, любовта и хармонията. Благодаря ти за всички, всички подаръци, които получих този месец от всякакво естество. Оценявам дълбоко всичко, защото знам, че всичко е за мое най-добро. Щастлива съм и много се радвам, че успях да споделя моето щастие с другите. Благодаря ти и за изненадите, които ми поднесе, защото това ме накара да вярвам все повече в теб и всички твои помощници – ангелите, феите… :) Благодаря ти! Да Е все така всичко за най-висше БЛАГО! Амин!

 341. Здравей ВСЕЛЕНА:).От цялото си сърце искам моето семейство да е живо,здраво,усмихнато,щастливо ,доволно от живота,и с отлично финансово състояние,а последното много ни липсва в момента.Същото пожелавам и за родителите ми и за семейството на сестра ми.Моля те ВСЕЛЕНА развържи късмета на семейството ми,и направи ЧУДО за да се оттървем от всичко старо и негативно,във всякаква форма,и да продължим заедно цялото ни семейство напред и нагоре,ликуващи от щастие,позитивни,усмихнати,живи и здрави и с достатъчно приходи.Помогни ни да излезем от кашата и мизерията в която попаднахме,“благодарение“ на ужасни,зли,завистливи и некоректни хора,които по твоята воля да получат заслуженото сиАз само искам всичките мечти на семейството ни да се сбъднат и да свършат мъките и тревогите ни.Никой да не ни се намесва грубо и по лош начин в живота,и да имаме само искренни и добри приятели.За най-висше благо!!!Да бъде Чудото твое сега!!!Амин.Благодаря ти Вселена.

  1. Здравей вселена , моето семейство е много бедно ,досега никога сме нямали късмет детето ми постоянно боледува аз не мога да си намеря работа, мъжа ми постоянно е увесил нос помогни да дойде късмета и в мойто семейство . Благодаря предварително .АМИН.

 342. Благодаря ти, Вселена, че даряваш баща ми, майка ми, брат ми и мен със здраве и благоденствие! Благодаря ти за любовта, с която съм обградена, за отличните ми успехи в следването и най-вече за упоритостта и силата ми да се справям с предизвикателствата в живота! За най-висше благо. Благодаря!

 343. Здравей Вселена!Най-много от всичко желая да са живи и здрави съпруга и децата ми!Желая всяко от децата ми да срещне любовта на живота си и да е щастливо!Желая ние със съпруга ми да имаме много работа и нови клиенти,много заявки към нас!Да бъде чудото твое!Благодаря!!!!

 344. Здравей, Вселена! От доста време знам, че се грижиш за мен, напрослеък имам голяма нужда от промяна, зациклих и не мога да продължа напред!
  Искам да намеря любимия мъж и съпруг и да имам деца, искам да се дипломирам успешно догодина най-после по най-лесния и приятен начин. Прати ми духовни наставници, които да ми помагат по пътя ми. Моля те, замени жената, която загубих, с нови приятели, които да ме обичат и подкрепят.
  Помогни ми бързо и лесно да се преместя на ново хубаво място, в красив квартал и прекрасно обзаведен апартамент за много добра и поносима цена. Знам, че мислиш за мен и скоро ще имам резултата, а аз обещавам, че ще имам повече вярва в теб! Амин!

 345. Благодаря на Вселената, за здравето с което дарява мен, детето ми и цялото ми семейство.
  Благодаря, че с всеки изминал ден съм все по успешна и около мен цари изобилие.
  Благодаря за това, че винаги успявам да постигна това, което желая, с огромна лекота.
  Благодаря за това, че винаги намирам бърз начин, техника, думи, с които да мога помогна на хората да бъдат по добри.
  Благодаря, че успявам с лекота да създам мир, спокойствие и разбирателство в моя дом.
  „Нека бъде волята ти. Благодаря!“

 346. ЗДРАВЕЙ ПРЕКРАСНА И МЪДРА ВСЕЛЕНА!НАДЯВАМ СЕ ДА СИ НАМЕРЯ НОВА РАБОТА КЪДЕТО ДА ХОДЯ С ЖЕЛАНИЕ ИДА СЕ ЧУВСТВАМ ПОЛЕЗНА НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКИ КОЙТО ОБИЧАМ ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! за най-висше благо да бъде АМИН!

 347. Здравей, Вселена… Благодаря ти за невероятния късмет, който съм имала винаги. За прекрасните ми приятели, за семейството ми, за това че имам най-невероятния човек до себе си, който ме подкрепя и обича без да задава въпроси и да изисква.. Искам всички те да са здрави и щастливи.. Всеки да се реализаира по начина по който желае, за да бъде максимално удовлетворен от себе си.. А за себе си искам те да продължават да са около мен, а мен да ме приемат в колектива в който искам да работя.. Да ме назначат на най-прекрасната работа на света, която съм сигурна, че ще ме удовлетворява и прави щастлива, да се сработя със всички и това, което правя да ме кара да се усмихвам по-често и да се чувствам по пълноценна личност.. :)

 348. Благодаря за всяка крачка направена напред по пътя който съм поела…Това което искам да получа е дом за децата си, където да мога да ги отглеждам с много любов, същата тази любов, която ме води напред по пътя…

 349. Здравей,Вселена!Знам,че винаги чуваш молбите ми…Благодаря за всичко,което правиш за мое добро!Нека бабата на детето ми спре да му пълни малката главица с лоши думи и съвети,нека той расте щастлив ,весел и здрав!Искам да си го прибера и да имам възможност да се грижа за него,да живеем в удобно и комфортно жилище и да бъдат в прекрасни отношения с човека,с когото живея и обичам!За най-висше благо!Благодаря!

 350. Здравей Вселена. Благодаря ти за всичко което имам.Благодаря ти за родителите с които си ме дарила, както с прекрасния брат който имам. Искам вси4ки да са много здрави и щастливи. Искам майка ми вече да оздравява.Искам да имам здрав стомах. Желая да срещна вече човек с когото да споделя живота си. Искам развитие и по-добри възможности за работа.Вярвам в теб ! Да бъде чудото твое.Благодаря !

  1. Здравей Вселена. Благодаря ти за всичко което имам.Благодаря ти за родителите с които си ме дарила, както с прекрасния брат който имам. Искам вси4ки да са много здрави и щастливи. Искам майка ми вече да оздравява.Искам да имам здрав стомах. Желая да срещна вече човек с когото да споделя живота си. Искам развитие и по-добри възможности за работа.Вярвам в теб и се надявам скоро моите желания да бъдат реалност! Да бъде чудото твое.Благодаря !

  2. Всемогъща Вселена! Дай мир в душата ми, изцели ме от депресията, страха, самотата. Върни Здравия разум на дъщеля ми и я накарй да мисли за мен- нейната майка. Вразуми я Дай и Здраве, Радост, Щастие, Любов Успех! Дай и Обичта ва хората, които в момента я обграждат и манипулират за да се държи така безразлично с мен. Дай и възможност да се осъзнае. Дай и Възможността и разума да се съобразява с мен и Тя да иска- да изпитва нужда да ме чува, да изпитва нужда да ме прегърне, да ме целуне! Моля те Всемогъща Вселена имам нуждата да знам, че ме Обича и държи на мен. Обичам я с цялото си сърце, душа- тя е смисъла на моето съществуване, а сега се чувствам отритната и пренебрегвана, а Нищо Не мога да и откажа, Нищо, тя го знае, както Съпруга и затова я разсейва, когато толкова рядко чувам гласа й. Искам, Всемогъща Вселена, да имаме Разбирателството, което сме имали преди, да имаме Здравето, Щастието и нуждата да се чуваме, помагаме. За себе си и дъщеря си искам работа, където да ходим с удоволствие, да се чувстваме полезни и значими, както и пари, доста пари, за да имаме възможност да се виждаме често и да прекарваме много време заедно. Ти знаеш, Всемогъща Вселено, кое и как да направиш за да сме щастливи! Благодаря ти, Всемогъща Вселено, Благодаря ти! Сега излях цялата си душа! Това искам, Здраве, Щастие, Спокойствие, Любов, Работа, Пари- ти знаеш как да ми ги подредиш и как да направиш така, че да имаме Всичко! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

 351. Здравей Вселена.Искам децата ми да си купят и настанят в новото жилище до края на септември тази година.Всички хора около мен да са живи и здрави и доволни от живота.
  Да бъде чудото твое.Благодаря.

 352. искам да намеря човека за себе си и да съм щастлив – работата ми да върви супер!

 353. Здравей,Вселена.Благодаря за всички дарове ,здравето на всички от семейството, за силите които ни даваш да преодолее ме всички несгоди и препятствия .Искам зет ни да спре да тормози дъщеря за щели и нещели работи и да забърква и нас и да се отнася към нас с уважение .За най-висше благо.Нека дъщеря ми да намерят себе си и воля и сила ,за да сбъднат мечтите си.Да живее живот изпълнен с много щастие, любов и хармония да бъде обичана желана и щастлива.Вселено да чуеш молитвите ми… Това ще бъде най-големия подарък в живота ми здравето и щастието на децата ми и на самите нас.
  Искрено Благодаря от сърце!

 354. Искам аз и човека, когото обичам да си имаме общо дете и да сме щастливи заедно!

  1. Привет,Вселена!Искам здраве,благополучие,любов и топлота във взаимоотношенията за мен и семейството ми!

   1. Вселена, най-много искам здраве за мен,детето ми и сапругът ми!

 355. Моля те,прекрасна Вслена,помогни ми да намеря средства за плащане на ипотеката,нека запазя жилището си!И да си намеря хубава работа,на която да ходя с желание и да ми плащат голяма заслужена заплата!Александър да е здрав и весел и дасе научи да се държи добре с възрастни хора!
  Благодаря ти,за това,че винаги чуваш и изпълняваш желанията ми!

 356. ГОСПОДИ,аз знам,че ти си с мен и правиш дишането на близките ми и мен възможно.Знам ,че мислиш и даваш за тях и мен най-правилното и нужното.Знам и вярвам,че ни даваш добри уроци!Дай ни,БОЖЕ,време ,за да ги научим и живеем по ТВОЯТА воля.Напътстваш сина ми и дъщеря ми,даваш им ум да намерят себе си и воля и сила ,за да сбъднат мечтите си.Знам,че ги водиш по възможно най-преките и безопасните пътеки и както всички ни не ги изпускаш от погледа силЗнам още,БОЖЕ,че правиш така с баща им,бабите им и дядовците им да ги видим намерили правилния другар в живота си и намерили желаната професия.

 357. Искам да съм щастлива! Искам да бъда с мъжът, който обичам! Искам с него да имаме деца! Искам всички да сме живи и здрави и щастливи и обичани! Искам Петя да си намери нови приятели и ново момче, с което да се обичат много! Искам тя да стане по-добра и да обърне гръб на връзката, която и носи само нещастие и да бъде щастлива с новите хора в живота си! Тогава ще сме щастливи и двете!

 358. Искам пак да се чувствам обичан искам да се избавя от страховете си искам близките ми хора да повярват в себе си и изпълнят желанията си искам всички да разберат че живота е едно прекрасно приключение и ние сме главните герой в него.

  1. Искам Борислав, искам повишение (финансово и служебно), искам хубави новини …

 359. Благодаря ти, мила и обичана Вселена, за цялата сила, която ми даваш да преодолявам всичко в живота си, благодаря за всички дарове, които ме даряваш и за всяко желание, което чуваш от мен и моето сърце! Всички сме едно цяло и съм благодарна за това, че всички се синхронизираме! Желая доброто на всички и най-много на моят брат – моята кръв – ние с него сме едно цяло, създадени от една майка и един баща, ние сме най-близките си същества на този Свят в този момент! Желая му да оздравее и да се справи със своя път! Напътствай го, мила Вселена, дай му всичко, което може да получи и най-вече здраве и голямо сърце, да преодолее всички препядствия и да бъде силен! Безкрайно го обичам и давам всичко за него! Помогни ми – на мен и на цялото ни семейство да направим всичко възможно, за да осигурим бъдещето му! Благодаря! Знам, че ме чуваш и усещаш призива на сърцето ми! Амин!

  Обичам те, съжалявам, моля те прости ми, благодаря!

 360. Здравей прекрасна Вселена! Благодаря ти за всичко хубаво случило ми се до сега и за прекрасните хора, които имам около мен! Моля те, нека имам сериозна и уравновесена връзка с него и да създадем хармонично семейство и да се обичаме много! Нека и начинанието, което започвам да бъде успешно и ползотворно. Това са двете неща от който имам нужда сега. Благодаря, че ще се случат по най-правилния и безвреден начин! Моля те и приятелите ми да бъдат щастливи и успешни! Нека чудесата да се случват на всички!

 361. Искам човека, който обичам да ми се обади тази седмица със добри за мен новини! Благодаря Вселена!

  1. Благодаря! Благодаря! От сърце благодаря! Обади ми се! Щастлива съм! Не ми се вярва още! А повярвайте, нямаше никаква надежда, че ще се случи и то в този срок! Благодаря! Най-искрено и от цялото си сърце желая да бъда с този човек, и да имам дете от него. Пожелавам на всеки да му се изпълнят желанията!

 362. Zdravei vselena! Neka zet mi da bade po razumen spokoen
  da ne izbuhva da he hervnici za cheli i necheli raboti da se otnasya slubov i uvajenie kam dachterya mi i okolnite .da bade vseotdaen vinagi v dobro nastroenie .a za nas iskam zdrave kasmet na cyaloto mi semeistvo i rabotata koyato y rabotim da e s golemi uspehi bez trudnosti zachoto imam zaemi za plastsme ili chestica ot toto za da si upravya zaemite .da bade chudodto tvoe.BLAGODARYA.

 363. Здравей, Прекрасна и Безкрайна Вселена!
  Моля те, направи така, че момичето с което искам да бъдем приятели да са сприятелим по най-чудния и прекрасен начин.
  Моля те Вселена – свържи пътищата ни и сърцата ни с това момиче и тя в мен да види истински приятел.
  Моля те свържи се с нея Сега и й напомни за мен, защото тя или е забравила да дойде или не иска, Умолявам те, Вселена!

  Благодарна съм ти с цялото си сърце!

 364. Здравеи Вселена ! Искам да започнем работата за която в сряда бяхме на интервю.Искам да нисе обадят и дани кажат че почваме работата в къщата на посланика.Благодаря от все сърце.

 365. Моля те Вселено нека ми отпуснат банковият заем – ДНЕС!
  За най-висше благо. Благодаря ти!

 366. Здравей прекрасна Вселена! Благодаря ти за всичко хубаво случило ми се до сега и за прекрасните хора, които имам около мен! Моля те, нека имам сериозна и уравновесена връзка с него и да създадем хармонично семейство и да се обичаме много! Нека и начинанието, което започвам да бъде успешно и ползотворно. Това са двете неща от който имам нужда сега. Благодаря, че ще се случат по най-правилния и безвреден начин! Моля те и приятелите ми да бъдат щастливи и успешни! Нека чудесата да се случват на всички!

  https://s2.favim.com/orig/32/beautiful-dreams-dreams-come-true-feithful-fotografia-Favim.com-254548.jpg

 367. Здравей, ВСЕЛЕНА! Мечтите ми са свързани с любимите ми хора, родители и роднини.Те са огромни и простички като самия живот, който е избран за нас , но пътя сме избрали ние. Искам от цялото си сърце моя любим да получи онова, което най-много иска-да пропее отново, да се качи на сцена и да изпита това удоволетворение и радост, което търси толкова дълго. Желая това да се случи най-късно 31.12.2012г. Мечтая да съхраним любовта си и да съберем семейството си да живее на едно място, дори и в чужбина . Мечтая синът ми да намери интерес към живота, свое хоби, което да превърне в професия, да обича и да бъде обичан. Мечтая да работя с гордост това за което уча, да постигна успехи и те да направят щастливи близките ми. Да печеля с труда си и средствата да ми дават възможност да отгледам сина си, да му дам възможност за избор на образование и да помагам на близките си. Моля се майчицата ми никога повече да не бъде наранявана и да намери щастие и безмерна любов само за себе си. Искам от цялата си душа спокойствие, здраве, обич, благополучие и най-вече мир за себе си всичките ми близки. Искам Вселена , защитна мантия да обгърне всички тях и да ги пази от злини и нещастия.Чудеса стават всеки ден и аз вярвам, че мечтите и молитвите ми ще бъдат чути.Благодаря за най-висшето благо от сърце.АМИН

 368. Здравей, ВСЕЛЕНА! Мечтите ми са свързани с любимите ми хора, родители и роднини.Те са огромни и простички като самия живот, който е избран за нас , но пътя сме избрали ние. Искам от цялото си сърце моя любим да получи онова, което най-много иска-да пропее отново, да се качи на сцена и да изпита това удоволетворение и радост, което търси толкова дълго. Желая това да се случи най-късно 31.12.2012г. Мечтая да съхраним любовта си и да съберем семейството си да живее на едно място, дори и в чужбина . Мечтая синът ми да намери интерес към живота, свое хоби, което да превърне в професия, да обича и да бъде обичан. Мечтая да работя с гордост това за което уча, да постигна успехи и те да направят щастливи близките ми. Да печеля с труда си и средствата да ми дават възможност да отгледам сина си, да му дам възможност за избор на образование и да помагам на близките си. Моля се майчицата ми никога повече да не бъде наранявана и да намери щастие и безмерна любов само за себе си. Искам от цялата си душа спокойствие, здраве, обич, благополучие и най-вече мир за себе си всичките ми близки. Искам Вселена , защитна мантия да обгърне всички тях и да ги пази от злини и нещастия.Чудеса стават всеки ден и аз вярвам, че мечтите и молитвите ми ще бъдат чути.

 369. Искам да се освободя от болката и обидата в мен. Искам да я заменя с любов. Искам да срещна мъж с когото да се обичаме, да живеем заедно, да сме семейство и да имаме дете. Искам този мъж да е мил, забавен, умен, красив. Искам да ме обича и уважава. Искам да срещна този мъж до края на годината. Искам да бъда щастлива. Искам да съм добра.
  Искам да имам прекрасно дете. Искам да имам прекрасна работа, която да работя с огромна любов и да взимам голяма заплата. Искам здраве! Искам да пътувам по света. Искам да имам чудесни и верни приятели. Искам да съм щастлива. Искам да ми се случват чудеса всеки ден. Искам всеки, който прочете това да му се случи чудо! Благодаря! Благодаря! Благодаря!

 370. zDRAVEI VSELENO, iskam da te pomolq da me pazi6 ot bolesti i lo6i sabitiq , dai mi zdrave vseleno, zdrave na sinat mi i dacherya mi i vnuk mr na cqloto mi semeistvo…iskam 63 tiraj chestica ot chest ot chetirdeset i devet .BLAGODARQ VSELENO ! MIR, LIUBOV XARMONIQ ZA VSI4KI, ZA NAI-VIS6OTO BLAGO, BLAGODARQ, BLAGODARQ BLAGODARQ !

 371. Защо конкретизираме човек, когато искаме желания свързани със съпруг или дете или родители, а когато имаме желания с човек, който ни е „съжителстващо лице“ или приятел например, да не сме конкретизирали?! Не е ли също ограничаване на свободната воля на децата или съпрузите и родителите ни! Нали искаме най-доброто за хората които обичаме. Нали искаме и най-доброто за нас. Това, че някой е писал …еди кой си да ме обича не е ли съкровеното му желание сега. Изчела съм доста литература, коя по-разбираема, коя по-неразбираема за мен…. и от моята практика съм се убедила и вярвам в съществуването на Нещо някъде, което всеки нарича различно, но общото е да вярваме!
  Аз обичам конкретен човек с когото сега сме в обтегнати отношения и всеки ден си пиша молби до ангелчетата свързани с този човек, и ги моля за конкретни знаци, за да знам, че всичко което искам ще се случи. И повярвайте ми… винаги знаците са такива каквито съм искала и в срока който съм поставяла за тях. Винаги благодаря на ангелчетата за знаците! И продължавам да се моля и да вярвам, че молбите ми един ден няма да са вече молби, а реалност!
  Не ми е силната страна писането. И дано съм разбрана от това което написах тук.
  Вярвайте и следвайте мечтите си! Щом са Ваши мечти, значи са важни за вас, значи и хората свързани със мечтите ви са важни за вас!

 372. Искам Вселената да ме срещне с най-нежния, най-интересния, най-хубавия мъж, който да си ми е сродна душа. Искам да си имаме дом пълен с любов, разбирателство, мир и дечица :))) Искам това да се случи в най-скоро време /до края на годината примерно :)/. Искам Вселената да ми дава знаци и напътствия, за да действам и мисля по най-правилния начин. Искам да съм щастлива и обичана жена! Вселено, ти най-добре знаеш какво ще ме направи щастлива! Благодаря ти!

  1. Здравей вселена! Много бих искала нова работа която
   да ме удоволетворява и здраве за всички който обичам
   Нека да бъде амин

 373. Драга ми Вселена, бързам да ти пиша :) Благодаря за изобилието от здраве, благополучие и любов, които изпращаш непрекъснато към мен и моите близки! Благодаря за прекрасната работа, която ми носи удоволствие и финансов просперитет; благодаря за цветущото си здраве; благодаря за усмивките, свободното си време и пътешествията до непознати и красиви страни; благодаря за красивия, нежен и любящ мъж в живота си – най-подходящият човек за мен, моята сродна душа; благодаря за хармонията, с която с него градим дома и семейството си! Благодаря за закрилата ти и че винаги правиш така, че да получа най-доброто за мен без това да навреди никому! БЛАГОДАРЯ! :)

 374. Здравей Вселена и ангелчета, които сте навсякъде с мен! Благодаря ви за здравето на всички мои близки! Благодаря ви за всичко което имаме! Само Ви моля ви да подредите всичко така, че аз и Светлин да бъдем заедно, да живеем заедно, да се обичаме взаимно и да си имаме детенце! Моля ви ангелчета работете със Светлин и напълнете сърцето му със силна и безрезервна любов към мен, напълнете главата му с мисли за мен и мисли за общо бъдеще с мен! Благодаря ви!

  1. Имам и какво да допълня :)) Благодаря за хубавата работа която имам, но искам да се преместя да живея в друг град и моля да си намеря и там хубава и високоплатена работа, която да работя с огромно желание! Искам и бизнеса който сме замислили с една приятелка да потръгне и се разрастне и да си работим задружно! Благодаря!
   Нека всичко което си пожелая да се сбъдва!
   Нека желанията ми се изпълнят в най-скоро време!!!
   БЛАГОДАРЯ!!!

  2. Здравей,

   Прочетох желанието ти и ми направи впечатление, че е свързано с това конкретен човек да направи нещо или да почувства нещо. Това ограничава свободната воля на този конкретен човек и се връща като бумеранг. Ами ако Вселената има за теб някой, който е много по-добър? :) Можеш да поискаш най-красивия, любящ и нежен мъж за теб, който да прилича на … и да е най-подходящият за теб. Вселената си знае работата, не я ограничавай по такъв начин! :)))

   1. Хрис, това е съпруга ми, който е в чужбина /ясно по какви причини/ …. и огромното ми желание е да сме заедно!!! Че нали това е най-голямото ми желание, защо да не го искам конкретно и с конкретния човек?

 375. Здравей,Вселена!Благодаря ти за всичко добро или лошо,което се е случило в живота ми.Благодаря за здравето,семейството ,работата и добрите хора,които са до мен.Вярвам,че Чудото е винаги с мен и ще ми помогне да постигна желанията си.Моля те,нека винаги да имам повече от достатъчно пари и работа,която обичам и ми носи професионално и финансово удовлетворение.Нека този месец да получа 1000 лв. за да покрия някой задължения и да не притеснявам семейството си.Благодаря ти,че ще ми помогнеш!

 376. Здравейте, Вселена, мое Висше Аз и ангели мои!

  Първо бих искала да благодаря за това, че аз и моето семейство имаме добро здраве и успяваме да се справим с възникващите проблеми. Благодаря ти за покрива над главата си, за храната, за паричките в портмонето ми, за приятелите и неприятелите ми. Сега бих искала да си поръчам най-сетне да получа желаната нова и високоплатена работа. Искам късметът ми да се отключи и да получавам с лекота всичко, което поискам. Бих желала да продължа да израствам духовно, да стана магнит за хората, любовта, парите и всички възможни блага. Бих искала да срещна уверен, интелигентен, материално стабилен, нежен и любящ мъж – непушач :), който да ме обича, да съм единствената му принцеса и да създадем прекрасно семейство. Искам и един чудесен и уютен собствен апартамент. Благодаря! Нека желанията ми се изпълнят по най-добрия за мен начин, възможно най-бързо и без вреда никому! Амин!

 377. ZDRAVEI VSELENO, iskam da te pomolq da me pazi6 ot bolesti i lo6i sabitiq , dai mi zdrave vseleno, zdrave na sinat mi i dacherya mi i vnuk mr na cqloto mi semeistvo…iskam 61 tiraj .BLAGODARQ VSELENO ! MIR, LIUBOV XARMONIQ ZA VSI4KI, ZA NAI-VIS6OTO BLAGO, BLAGODARQ, BLAGODARQ BLAGODARQ !

 378. здравей вселена много искам мъжът ми да започне една работа добре платена за да може да изучим децата да си имаме нормален живот без кавги да си позволим да ходим на море и да запишем децата да следват за да си намерят работи с много пари засега най важното е да завършат училище без никакви контузий и с много медали също искам да имаме пари да си стегнем къщите и да сме здрави и мъжът ми да престане да се събира с ловджийте да пие искам да си стои вкъщи и да се грижи за нас и да ни обича искам да сме много щастливи

 379. Zdravei vselena! iskam da vzema nivo C1 diploma na Gjote institut , da izdyrja uspe6no izpitz tuk, v Palma de Mallorca y da rabotq v Deutsche bank, v Mallorca( Palma ili Portals).Blagodarq ti…Dai mi tyrpenieto i silata da u4a syvestno i uporito..da pomnq lesno i da go govorq i ob6tuvam svobodno bez pritesnenia

 380. Zdravei vselena! iskam da vzema nivo C1 diploma na Gjote institut , da izdyrja uspe6no izpitz tuk, v Palma de Mallorca y da rabotq v Deutsche bank, v Mallorca( Palma ili Portals).Blagodarq ti…Dai mi tyrpenieto i silata da u4a syvestno i uporito..da pomnq lesno i da go govorq i ob6tuvam svobodno bez pritesnenia

 381. Привет на безкрайната Вселена,пише ти една малка прашинка,която,често споделя с теб желанията си,а ти сбъдвайки ги,ме караш да вярвам в чудесата.Благодаря ти,че в най-подходящия момент,когато вече съм на ръба на отчаянието,ти ми изпращаш поредната искрица надежда и чудото става,нещата се подреждат по-най-добрия за мен начин.Всяка сутрин отваряйки очи ти се усмихвам и благодаря,че съм жива и виждам светлината на новия ден :)
  Какво да си пожелая…преди всичко много здраве,за децата ми,за мен,за всички близки и не само…за всички хора,здравето е най-ценно…пожелавам си да съм в подходящото време,на подходящото място с подходящите хора…пожелавам си в живота ми да има хора,които ме обичат и обичам…пожелавам си най-после да имам онова прекрасно ,уютно жилище,което да подредя по моя си начин и да е заредено и изпълнено с цялата ми любов(ти знаеш в кой град искам да е)…пожелавам си новата ми работа да ми донесе удовлетворение,защото това е което мога да правя най-добре,ще вложа цялата си енергия и любов,за да докажа,че съм много добра в това…искам да разреша проблемите,които имам в момента и да започна живота си отначало….знам,че съм на една крачка от сбъдване на всички желания и с твоя помощ всичко ще стане реалност,БЛАГОДАРЯ ТИ !

 382. вселена моляте помогни ми искам мьжътми да започне добре платена работа за да можем да изучим децата си искам децата ми да са най щастивите на света да имат много късмет щастие и най вече щастие да завършат училище без никакви контузии и много медали да успеят в живота и да са без проблеми а ние с бащаим да им помагаме да си оправим къщите благодаряти вселена

 383. Здравей, Вселена! Искам желанията на всички писали тук да се сбъдната. Да бъде! Искам баща ми до края на тази седмица да оздравее напълно и да се прибере вкъщи. Искам отново да бъдем щастливо семейство и да живеем спокойно. Искам да използвам времето си ползотворно и за мен и за останалите. Искам всяка болка на света да бъде заменена с радост, и всяка радост да бъде още по-голяма. Искам всички живи същества да бъдат здрави, щастливи и по-добри. Да бъде! Благодаря!

 384. Здравей Вселена!Благодаря ти,за това че сбъдваш моите желания!Сега те моля да се случи така,да бъдат приети нашите условия за работа,защото знам,че така е правилно за много повече хора и всички да бъдем доволни!Нека работата ни с този хотел потръгне и започнем да печелим достатъчно за спокоен и добър живот!И,много моля,нека Александър да е здрав,а ние с любимия ми мъж(който ми изпрати преди година,Благодаря!)да продължим да живеем в хармония,разбирателство и с достатъчно средства!
  Благодаря ти,Вселена!

 385. Здравей, Вселена! Искам да има мир в ума ми, здраве и работа, която да е за мен! За най-висше благо. Благодаря!

 386. Здравей мила Вселена,
  днес случайно или не открих тази поща, чрез която мога да ти изпратя моите желания. От все сърце те моля нека аз, моето прекрасно семейство и приятели да сме здрави и много щастливи. Тъй като от два месеца съм без работа, те моля в кратък срок да ме изпратиш на най- подходящата за мен работа, която ще е добре платена, където ще се чувствам прекрасно и ще се наслаждавам на всеки работен ден. Благодаря ти, че преди известно време изпрати в живота ми един прекрасен мъж, нека ако той е избрания за мен, връзката ни да се развива по най- добрия и за двама ни начин. Благодаря ти за всички възможности и препятствия, които си ми дала, защото те са ме направили човека, който съм сега. За най-висше благо. Благодаря!

  1. Mила,ВСЕЛЕНА!Дай ми сили да се справя с тези трудни за мен времена.Нека проблемите на работното ми място се разрешат и да започна спокойно да работя през септември и да имам възможност да давам най -доброто от себе си и да бъда полезна с работата си .
   Нека синът ми се върне жив и здрав ,доволен от работата си в Гърция.Да се е обогатил с нови знания и умения,които да му са от полза за бъдеще.Да намери момичето,което му харесва и си допадат.Да бъде здрав,уверен и радостен .
   Мъжът ми да спре да ме тревожи с проблемите си ,да се съобразява повече с мен и да си намери подходяща работа,за да се откъсне от това обкръжение ,което е в момента и което го отдалечава от мен и руши семейството ни.
   Нека продължа успешно започналата лична промяна за здравословен начин на живот и положителни мисли.
   Да бъда здрава и енергична ,за да имам възможност да покажа своите уникални дарби с които си ме дарила.
   Нека да няма болни и страдащи деца на Земята.Нека все повече хора осъзнаят необходимостта от промяна в
   мисленето ,за да заживеем в хармония със себе си и със света.ЗА НАЙ-ВИСШЕ БЛАГО.БЛАГОДАРЯ!

 387. Здравей,вселена :) благодаря ти ,че имам добър съпруг с който много да се обичаме и заедно да създадем прекрасно и щастливо семейство.Благодаря ,че се събрах с човека,който е най-добрия избор за мен .Благодарна съм ти за това,че детето ми е умно и добро, расте щастливо и спокойно и ще стане един реализиран и щастлив човек.Нека проблемите ,които имаме сега да ни отминат леко и безпроблемно.Благодаря ти за това,че аз намерих своя път в живота ,за това ,че се чувствам щастлива ,свободна и реализирана.Благодаря ти ,че аз и всички мои близки сме здрави,щастливи и финансово обезпечени.Благодаря,че изпълняваш желанията на всички добри хора тук и правиш най-доброто за тях !Мир и любов за всички :)))

 388. Благодаря Ти вселена за новата любов която доведе в живота ми по невероятен начин и нека тя се издигне на ново ниво да се оженим , да имаме собствен дом и бизнес тук Благодаря за реализацията на това желание

 389. Здравей, Вселена !!!
  Вече седми месец нося нов живот в себе си…Преди около година срещнах любовта на живота си и съм най-щастливата жена на света!
  Всеки ден за мен е дар от Господ, всяка минута, прекарана с любимия е истинско блаженство…
  Мисля, че аз съм една голяма късметлийка, очаквайки нашето дете и живеейки в настоящето!