Чудо Сега стана на ДВЕ :)

Официалната рождена дата на нашият сайт е 17-ти юли. Стартирахме с фейсбук страничката Чувствай се добре – изглеждай добре. Година по-късно стана реалност и този сайт – Чудо Сега – ПОртала на Щастието :) Първоначално екипът беше само от един – Ангелина. След това я намери Теодора. И така стана екип от две. Към днешна дата екипът – компанията ни за добри чувства – Feel Good Company се състои от ПЕТ чудотворци – Ан, Теди, Надя, Ива и Лили. Всички са с големи сърца, всеотдайни, любящи, вярващи в доброто и сбъдващи мечти. И какво друго може да се очаква от една добра компания, освен да прави чудеса?

Рожденият ни ден бе отпразнуван скормно, но много впечатляващо в градината на Огоста – къща за гости, здраве и красота. За вълшебната украса с морски привкус, тюркоазени отблясъци и морски съкровища се погрижи вълшебницата Надя от Чародейките. Миговете за спомен бяха увековечени от обектива на Наско – истински майстор в снимките и видеоклиповете, наш приятел. Разнообразие и много усмивки вдъхнаха рисунките и прекрасният Грим за тайфата, изскочил от вълшебната кутия – Куфарче за грим. С вълшебни пръчици и звезден прашец някои от нашите гости бяха преобразени и терапевтично изрисувани. Имаше доброволци, които с радост споделика кулинарните си вълшебства с всички гости – все домашни и изключително вкусни. Всичко бе изядено до трошица. Подсладихме си душите с едно огромно цвено сърце – подарък от нашите приятели Фрути Лукс. Малки райски хапки от сърце! А тортата беше разбира се необикновена – феноменален чийзкейк от боровинки сътворен от феята на желанията – Лили. Направихме си и „хоро на желанията“ в което всеки получи точно онова послание в писмо от Вселената, от което има нужда. Безкрайно щастлив миг за прекрачилите прага на Портала на Щастието. Всички наши гости получиха и подаръци. Изтегленени от най-малките съкровища на тържеството петгодишните Ема и Калоян, децата-чудо. Помагаха и момичетата на късмета, разбира се! Раздадохме над 40 поДАРъка от Аз Обичам, Чародейките, Чудо Сега – Чувствай се Добре – Изглеждай Добре, Куфарче за Грим, Академия ДАЯ, Кабинет Усмивка, Био Козметика Катие + Тер Док и Къща Огоста.

Когато деня предаде щафетата на нощта към небето се извисиха два огромни светещи фенера изписани с безброй желания. Желания написани точно по новолуние с енергия и любов за света, за общото благо, защото желанията са създадени, за да се споделят и да се превръщат в мечти, за да се сбъднат. Боби от магичните Летящи Фенери избра най-подходящият момент, в който да бъдат пуснати и извисени до небесата. Един истински вълнуващ и незабравим миг, докоснал и останал завинаги в сърцата ни.

Всеки един наш гост помогна тази вълшебна вечер да се случат чудеса, да се сбъднат мечти и да бъде споделено щастието и доброто. Можем да кажем милион и един път „БЛАГОДАРЯ“ на всички, които споделиха чудото с нас. Убедихме се за пореден път, че всичко е възможно стига да имаш желание, вяра и смелост да правиш онова, което обичаш, което обожаваш и ти е на сърцето!

Приятно гледане на снимките (много са!) от този уникален Рожден Ден.

С обич,
Чудо Сега: Ан, Теди, Надя, Ива и Лили.