Защо сме тук?

„Има само два начина да живееш живота си. Единият е да си мислиш, че няма чудеса, а другият – да вярваш, че всяко нещо е чудо.“

Алберт Айнщайн

Що е то ЧУДО? ЧУДО – това си ти, когато се чувстваш добре! Защото всичко е възможно, когато си в добро благоразположение на духа. Когато се чувстваш добре ти се усмихваш, очите ти греят, лицето ти сияе и душата ти пее!  Другите чуват и усещат песента ти, виждат я в очите ти. Всичко е по-лесно, по-красиво и по-различно. Намираш вдъхновение навсякъде и нещата просто сякаш се случват от само-себе си. Щом веднъж направиш изборът да се чувстваш добре ти се превръщаш в ЧУДО, а който веднъж се превърне в чудотворец, той прави и другите около себе си такива.

Що е то ПОЩА? ПОЩА – портал на щастието –  Минавайки през портала на щастието ти вече си друг човек. В портала на щастието се усеща дъха на Вселената, усеща се различното и позитивно чувство на промяната. Вече си във Вселената. Тя очаква твоето желание. Можеш да поискаш, каквото е на сърцето ти или да се освободиш от това, което ти тежи. Вселената работи с празното пространство, като го запълва – без изключения. Затова тук ти намираш онова, което търсиш. А на излизане вече си друг. Ти си вече ЧУДО.

Мисия и цели

За всяко нещо си има причина. Оставеният отпечатък в миналото е изборът, който правим днес, а той проектира бъдещето. Всичко се случва сега. Затова е важно да се действа на мига. Тук сме, за да правим това, в което вярваме, а вярваме в това, което искаме, а ние искаме да помогнем. Искаме да дадем посока на вашите мисли и личностно развитие, като ви предложим нашите знания, виждания и усещания за света. Без да ги налагаме и да очакваме всички да се съгласят, просто оставяме свободата на избора да изиграе своята роля. Чудото е именно в това – правото на личен избор. Всеки сам решава какво да направи, ние просто сме помощниците, приятелите, които подават ръка – това е нашата мисия. Стремежът да достигнем до сърцата на колкото можем повече хора, вярата и увереността, че най-доброто предстои ни дават целта – да отключим твореца във всеки. Творецът е детето, което повечето от вас смятат за изчезнало. Всеки е творец, защото носи детето в себе си – макар и сладко заспало. Творецът има вяра и обича себе си, изборът който прави всеки път му носи удовлетворение,  може да поеме отговорност за живота си, цени го и го обича.  Желанията които отправя към Вселената са заредени със силна енергия и знае, че тя е винаги будна и работи за всички.

 

One thought on “Защо сме тук?”

  1. V4era e istoriq!Utre e misteriq,a dnes e dar-izpolzvai go sega!!!

Коментари са забранени.

Лесни техники, уроци, практики за повече здраве, щастие, красота и чудеса