Ангелина Янева

angelina-3

– Име?

– Ангелина Янева. А, за да го запомните по-лесно, че е дълго, запомнете  „Ангели на…“ и останалото добавете сами.

– Смяташ себе си за Ангел ли?

– Майка ми веднъж каза, че съм била ангел в командировка (смее се) . Понякога, както всеки човек хич не приличам на крилато същество с ореол, но се старая да следвам житейската си мисия и цел.

– Каква е житейската ти мисия?

– Вярвам, че съм тук, за да помагам на хората с това, което мога да правя. Преди около 7г. поех по пътя на личната промяна. Реших, че мога и искам да превърна хобито и страстта си към козметиката и грима в професия. Винаги ми е харесвало това изкуство, а и като художник ми беше лесно да експериментирам с цветовете. Промених посоката. Това доведе до куп интересни случки, които завъртяха всичко в една развиваща се в страни и нагоре спирала. Не казвам, че всичко е било розово, защото именно всяка трудност и проблем, който аз вече наричам предизвикателство, ни помагат да се учим, да се усъвършенстваме като хора и да вървим напред по пътя на щастието. Благодарна съм, че имам прекрасен мъж до себе си, който ме подкрепя, както и цялото ми семейство, а детето ми дава най-ценните моменти за една жена.

– До какво доведе промяната?

– Вселената поднесе прекрасни идеи и възможности, които приех с отворени обятия. Така се роди идеята за този сайт, за курс-семинарите за жени. Първо създадох тях с името „Чувствай се добре в кожата си“ и в един момент осъзнах, че чувствам се добре в същност е абревиатура – думата ЧУДО – първите две букви от „чувствам“ и „добре“. Мислейки вече какво ще бъде мотото на сайта за семинарите, написах: „Порталът на щастието“. Още докато го пишех видях и другата закачка – ПОЩА. Така вече знаех на къде отиват нещата. Сега вече се появиха и „ЧУДО за ЖЕНИ“, „Събиране по женски“, „Силата на думите“ с „НосиЯ“ – проект, който тепърва ще бъде популяризиран, „Крилати Приятели“ и още няколко чакат да им дойде реда да се появят и те на бял свят.

– Каква е посоката на нещата?

– Уча се на търпение. Забелязвам, че ако човек се доверява повече на интуицията си може да съзре по-лесно великият план на Вселената. За всяко нещо, за всяка среща си има точно време, място и ден. Старая се да се съсредоточавам колкото мога повече в настоящето, защото то е единственото, което имаме и владеем. Доста идеи има за изпълнение, следваме плана. За сега сме се съсредоточили върху хармонизиране на женската красота – от вътре и от вън.

– Това не се ли случва, когато жената се погледне в огледалото?

– Да, точно така. Макар да казват, че жена, която има вяра в себе си и в красотата си не се поглежда в огледалото, аз смятам, че огледалото е най-добрия приятел на жената. Там тя вижда себе си, поглежда в очите си и открива душата си. Все пак очите са прозорец към душата и това, което ти е на лицето ти е на душата. Жена, която обича себе си и знае, че е красива ще се погледне в огледалото за поздрав сутрин и ще си каже: „Здравей, обичам те!“ . След което ще извади спирала, руж и червило и ще сътвори още едно чудо, защото знае, че когато подчертае даденото й от природата то ще се умножи стократно. Така всичко, което се смята за минус ще избледнее моментално. Жената знае как от малкото зрънце пониква голямото цвете, цветето на живота.

– Гримът прави ли жената неестествена?

– От грим до грим има разлика. Професионалното ми мнение е, че гримът е създаден да подчертава естествената красота и в малки, умерени количества наистина върши благотворни чудеса. Моя учител казваше, че най-добрият грим е този, който почти не се забелязва. Хармония и баланс – това е цаката. Щом всичко е премерено и сътворено с мярка всичко е наред, особено за дневен грим – там всичко може да се случи само за 5 минути в огледалото и ефекта да е поразително добър. И е лесно, всяка жена може да се научи да го прави за себе си. Личният си опит споделям в интересна обстановка на „Чудо за жени“ и „Събиране по женски“. А и сме цял екип чудотворци.

– Почти постоянно говориш в множествено число, защо?

– Като магнит съм. Привличам хората с които си пасваме чудесно и можем, дори вече работим заедно. С някои от тях усещането е за познанство от 100 години, както се казва. Все едно от някой минал живот. Така си е. Много е приятно да срещаш хора с които от раз можеш сякаш всичко да си кажеш. Сърцата туптят в един ритъм, вибрациите са еднакви. Така е с Теодора, който знае какво означава името й ще ме разбере още по-добре. Пътищата ни не само се пресякоха, но и се обединиха. Сега си помагаме заедно, защото имаме общи вярвания, интереси и цели. Имаме едно сърце.

– В какво вярваш?

– Вярвам в много неща, които се припокриват едни други. Вярвам, че всичко е възможно, вярвам в себе си, вярвам, че няма нещо, което да се нарече случайност, вярвам, че най-доброто предстои, вярвам в ангели.

One thought on “Ангелина Янева”

  1. Здравей Ангелина! Може ли да се свържа с теб по телефон? Благодаря какъвто и да е отговора. Рали

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Лесни техники, уроци, практики за повече здраве, щастие, красота и чудеса